ντροουνς
Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί στις 31 Μαΐου

Η ημερίδα "Drones, Video, Photography" πρόκειται να πραγματοποιηθεί στις 31 Μαΐου 2024 στο Συνεδριακό κέντρο Αρχαίου Ελαιώνα του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής. Η εκδήλωση αποτελεί μια μοναδική ευκαιρία για τους ενδιαφερόμενους να μάθουν βασικές αρχές για τα drones και τη φωτογραφία αλλά και να εξερευνήσουν την πρόοδο, τις εφαρμογές και τις προοπτικές του μέλλοντος.

Με την ταχύτατη εξέλιξη της τεχνολογίας, τα drones έχουν γίνει ολοένα και πιο ευέλικτα και προσιτά εργαλεία στους τομείς της φωτογραφίας και της κινηματογράφησης. Από την καταγραφή εντυπωσιακών εικόνων και βίντεο από ψηλά, μέχρι την εφαρμογή τους στην τέχνη, την πολιτιστική κληρονομιά, ή και τον αγροτικό τομέα, οι δυνατότητες των drones είναι αμέτρητες. Η ημερίδα θα εστιαστεί στις τελευταίες εξελίξεις της τεχνολογίας, θα εξετάσει τη χρήση των drones για καταγραφή βίντεο και φωτογραφία, καθώς και τις εφαρμογές αυτής στην ζωή μας.

Η ημερίδα αποτελεί μια μοναδική ευκαιρία για τους συμμετέχοντες να γνωρίσουν ειδικούς και καθηγητές από τον τομέα, που θα φιλοξενηθούν και θα μοιραστούν τις γνώσεις τους παρουσιάζοντας τα τελευταία ευρήματα και τις τεχνολογικές εξελίξεις που αφορούν τους τομείς των drones, της κινηματογράφησης, και της φωτογραφίας. Επιπλέον, θα γίνει μια παρουσίαση/επίδειξη drones, προσφέροντας στους συμμετέχοντες τη δυνατότητα να εξοικειωθούν και να αποκτήσουν πρακτική εμπειρία.

Το Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής χαιρετίζει τη διοργάνωση αυτής της σημαντικής εκδήλωσης και προσκαλεί τους φοιτητές, τους επαγγελματίες και τους ενδιαφερόμενους να συμμετάσχουν και να εξερευνήσουν το συναρπαστικό κόσμο των drones, της φωτογραφίας και της κινηματογράφησης.

Στο τελευταίο μέρος της ημερίδας θα παρουσιαστούν οι εκπαιδευτικές αλλά και ερευνητικές δράσεις του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής, στοχεύοντας στην ενημέρωση αλλά και εξερεύνηση πιθανών συνεργασιών με τον Ακαδημαικό και Βιομηχανικό χώρο.

Η ημερίδα θα υλοποιηθεί δια ζώσης και μέσω διαδικτύου στο YouTube κανάλι του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής. 

Περιορισμένες θέσεις παρακολούθησης. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.  Θα δοθούν Βεβαιώσεις Συμμετοχής στους συμμετέχοντες/συμμετέχουσες. 

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της ημερίδας στο σύνδεσμο http://uav.uniwa.gr/

ντροουνς

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

35.000 στην ουρά: Τελευταία ευκαιρία για το online εύκολο Proficiency ΧΩΡΙΣ προφορικά, έκθεση έως 26 Ιουνίου

Το 1ο στην Ελλάδα Πρόγραμμα επιμόρφωσης Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς με Πιστοποιητικό

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 23/6

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

apospaseiskpeiathy.jpg
Αποσπάσεις: Πώς διαμορφώνεται το εκπαιδευτικό τοπίο στην ΠΕ Α' Αθήνας
Πώς διαμορφώνεται το εκπαιδευτικό τοπίο στη Διεύθυνση Π.Ε. Α΄ Αθήνας μετά την ανακοίνωση για αποσπάσεις - Ενημέρωση του αιρετού Τ. Ρουμπή
Αποσπάσεις: Πώς διαμορφώνεται το εκπαιδευτικό τοπίο στην ΠΕ Α' Αθήνας
Πιερρακάκης
Πιερρακάκης: Επιχορήγηση στα Α.Ε.Ι. για δαπάνες μισθοδοσίας έκτακτου διδακτικού προσωπικού
Επιχορήγηση των Ανώτατων Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων (Α.Ε.Ι.) της χώρας για την κάλυψη δαπανών μισθοδοσίας εντεταλμένων διδασκόντων βάσει του άρθρου 173...
Πιερρακάκης: Επιχορήγηση στα Α.Ε.Ι. για δαπάνες μισθοδοσίας έκτακτου διδακτικού προσωπικού