Εκπαίδευση

Λαμία: Eισαγγελική έρευνα για την τροφική δηλητηρίαση μαθητών

agori-nosokomeio
Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Ξεκίνησε έρευνα η εισαγγελία Λαμίας για τους μαθητές που δηλητηριάστηκαν

Η εισαγγελία Λαμίας ξεκίνησε έρευνα για τα περιστατικά δηλητηρίασης μαθητών σε σχολείο.

Οι καταγγελίες στην αστυνομία έχουν φτάσει τις 26, ενώ τα συμπτώματα δηλητηρίασης εμφανίστηκαν σε 63 μαθητές σε 7 διαφορετικά δημοτικά σχολεία με εμετούς, διάρροια και έντονους πόνους.

Το Υπουργείο Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας, ο ΟΠΕΚΑ και ο ΕΟΔΥ άρχισαν όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες ελέγχου στα σχολεία και στην επιχείρηση που παρασκευάζει, συσκευάζει και διανέμει τα σχολικά γεύματα στα δημοτικά σχολεία της Λαμίας.

Θα καταθέσουν και γονείς

Σύμφωνα με το Lamianow η πρόεδρος του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του 7ου δημοτικού σχολείου Λαμίας -μιλώντας στον Lamia Polis 87.7 – Μαρία Ζωγράφου καλεί τους γονείς να καταθέσουν στο αστυνομικό τμήμα για το συμβάν.

Καλεί παράλληλα και τους ενήλικες που είχαν συμπτώματα να καταθέσουν καθώς όπως εξηγεί το γεύμα καταναλώνεται και από άλλα μέλη της οικογένειας μερικά από τα οποία εμφάνισαν συμπτώματα.

Γονείς έχουν παραδώσει για έλεγχο πακέτα συσκευασμένα με την τροφή που είχε διανεμηθεί στους μαθητές.

0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

Σχολεία: Όλες οι ημερομηνίες για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς - Πότε επιστρέφουν εκπαιδευτικοί και μαθητές

ΑΣΕΠ 6Κ/2026: Κλείδωσε η νέα προκήρυξη για 317 μόνιμες προσλήψεις στα νοσοκομεία

Υπουργείο Παιδείας: Μέσω gov.gr η ανάληψη υπηρεσίας για τους εκπαιδευτικούς
 

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

εκπαίδευση