«Τουρισμός για Όλους 2026»: Ξεκινούν 7 Αυγούστου οι αιτήσεις στο vouchers.gov.gr

Εκπαίδευση 0

Βιομηχανικά Διδακτορικά: Εγκρίθηκαν ως τώρα 32 προτάσεις που θα μοιραστούν 3,5 εκ.€ - Ποιες είναι

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
H πρόσκληση υποβολής προτάσεων παραμένει ενεργή και είναι δυνατή η υποβολή αιτήσεων χρηματοδότησης ερευνητικών έργων, ενώ  η χρηματοδότηση των προτάσεων θα πραγματοποιείται έως 31 Δεκεμβρίου 2025

Με νέα, 3η κατά σειρά, τροποποιητική απόφαση που υπέγραψε σήμερα, ο υπουργός Παιδείας Κυριάκος Πιερρακάκης ενέκρινε ακόμα 9 προτάσεις για χρηματοδότηση των πρώτων βιομηχανικών διδακτορικών που θα γίνουν με συνεργασίες ελληνικών ΑΕΙ με επιχειρήσεις.

Ετσι, οι μέχρι τώρα προτάσεις που εγκρίθηκαν έφτασαν τις 32 οι οποίες θα μοιραστούν κονδύλι 3.506.922,37 €

Σημειώνεται ότι η πρόσκληση υποβολής προτάσεων παραμένει ενεργή και είναι δυνατή η υποβολή αιτήσεων χρηματοδότησης ερευνητικών έργων, ενώ  η χρηματοδότηση των προτάσεων θα πραγματοποιείται έως 31 Δεκεμβρίου 2025, ημερομηνία λήξης της επιλεξιμότητας του Ταμείου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας.

Υπενθυμίζουμε ότι σύμφωνα με την πρόσκληση, ο προϋπολογισμός της Δημόσιας Δαπάνης του έργου «Βιομηχανικά Διδακτορικά», ανέρχεται σε 21.786.471,76 ευρώ (20.366.069,00 ευρώ μέσω του Ταμείου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας για την περίοδο 2022-2025 RRF budget και Συνεισφορά Εθνικού ΠΔΕ-ΦΠΑ 1.420.402,76 ευρώ) και της Ιδιωτικής Συμμετοχής σε 14.447.724,16 ευρώ. Ο Συνολικός Προϋπολογισμός των Έργων ανέρχεται σε 36.234.195,92 ευρώ.

Δείτε τη νέα απόφαση με τις 32 προτάσεις που εγκρίθηκαν
0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

Λιβάνιος στο alfavita: Βγαίνει το νομοσχέδιο για την επιλογή 30.000 προϊσταμένων – Εξετάσεις εντός του 2026

Αυτές είναι οι 5 πιο ακριβές πόλεις για φοιτητές στην Ελλάδα

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

εκπαίδευση