diakrotima
Νέο πρόγραμμα σπουδών από τα φροντιστήρια «Διακρότημα»

Τα Φροντιστήρια Μέσης Εκπαίδευσης ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ εξειδικεύονται στην παροχή μαθημάτων και φροντιστηριακής υποστήριξης σε μαθητές Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου, διά ζώσης και εξ αποστάσεως.

Τα ολιγομελή και ομοιογενή μας τμήματα, το 60λεπτο μάθημα για τους μαθητές μας, τα 73 βιβλία συγγραφέων καθηγητών μας, τα διαγωνίσματα προσομοίωσης πανελλαδικών εξετάσεων, τα στατιστικά αποτελέσματα των διαγωνισμάτων προσομοίωσης με την απόκλιση των μαθητών από το Μ.Ο. κάθε διαγωνίσματος και συνολικά το σύστημα επιτυχίας που εφαρμόζουμε σε όλα μας τα παραρτήματα, επιτυγχάνει υπερδιπλάσια ποσοστά επιτυχίας στις πανελλαδικές εξετάσεις από τον αντίστοιχο εθνικό μέσο όρο.

Όλα τα παραπάνω αποτελούσαν το όραμα του Μαθηματικού, ιδρυτή και προέδρου του Ομίλου ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ κ. Θοδωρή Καλαϊτζίδη και συνθέτουν την πληρέστερη εκπαιδευτική
πρόταση στον φροντιστηριακό χώρο.

diakrotima

Φέτος ολοκληρώθηκε σημαντική οικονομική επένδυση και αναβαθμίστηκε περαιτέρω η πρωτοποριακή ψηφιακή πλατφόρμα των φροντιστηρίων μας ΑΡΤΕΜΙΣ. 

Κάθε μαθητής μας λαμβάνει κωδικούς πρόσβασης στο πληροφοριακό σύστημα υποστήριξης Artemis. Ένα σύγχρονο και εύχρηστο σύστημα με το οποίο ο μαθητής πριv αρχίσουν τα μαθήματα εκπαιδεύεται και:
            
✓ με ένα κλικ συνδέεται στο μάθημά του αν παρακολουθεί μαθήματα στο διαδικτυακό μας φροντιστήριο
✓ βλέπει το πρόγραμμά του,
✓ αναρτά τις εργασίες του και τις λαμβάνει διορθωμένες,
✓ έχει πρόσβαση σε ψηφιακές βιβλιοθήκες με όλο το απαραίτητο εκπαιδευτικό υλικό,
✓ συμμετέχει ζωντανά στα διαγωνίσματα του Ομίλου,
✓ μπορεί οποτεδήποτε να στέλνει τις απορίες του στους καθηγητές του,
✓ λαμβάνει τα Δελτία Προόδου με τους βαθμούς του και τις παρατηρήσεις των καθηγητών.

Σε περίπτωση αδυναμίας προσέλευσης στο φροντιστήριο ο μαθητής μπορεί να παρακολουθήσει το μάθημα μέσω του ΑΡΤΕΜΙΣ διαδικτυακά. Στο ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ δεν χάνεται καμία ώρα μαθήματος.

Ταυτόχρονα οι γονείς με τους δικούς τους κωδικούς ανατροφοδοτούνται στο κινητό τους καθημερινά με την πρόοδο του παιδιού τους μετά από κάθε μάθημα. 

Οι μαθητές μας και όλοι οι συμμετέχοντες στην εκπαιδευτική διαδικασία των φροντιστηρίων ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ αξιολογούν κάθε χρόνο τους καθηγητές, τα βιβλία, την οργάνωση και το σύστημά μας.            
            
Ο στόχος όλων των μαθητών, γονέων και καθηγητών δεν είναι απλά ένας καλύτερος βαθμός στο σχολείο, αλλά η έγκαιρη και επιτυχής προετοιμασία για τις Πανελλαδικές εξετάσεις.
Υψηλή ποιότητα μάθησης αφού το καλοκαίρι χωρίς τις ώρες του σχολείου υπάρχει ο χρόνος και η άνεση για καλύτερη αφομοίωση των μαθημάτων και συστηματικότερο διάβασμα.
Για αυτό το λόγο, θα λειτουργήσουν τμήματα καλοκαιρινής προετοιμασίας σε όλες τις τάξεις Δημοτικού – Γυμνασίου και Λυκείου ώστε η νέα σχολική χρονιά να μας βρει έτοιμους, δυνατούς και με αυτοπεποίθηση για να πετύχουμε το καλύτερο αποτέλεσμα!

Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα σπουδών και το στόχο μαθημάτων

ΘΕΡΙΝΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ 2024 ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ

diakrotima

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση

Το 1ο στην Ελλάδα Πρόγραμμα επιμόρφωσης Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς με Πιστοποιητικό

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 27/7

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

hospital.jpg
Φρίκη σε οίκο ευγηρίας στη Δυτική Ελλάδα: Νοσηλευτής βίαζε μητέρα τεσσάρων παιδιών επί χρόνια
«Με χτυπούσε και με απειλούσε ότι αν δεν υποκύψω, θα κάψει τα παιδιά μου και θα κάνει στη 13χρονη κόρη μου αυτά που κάνει και σε εμένα»
Φρίκη σε οίκο ευγηρίας στη Δυτική Ελλάδα: Νοσηλευτής βίαζε μητέρα τεσσάρων παιδιών επί χρόνια