διακροτημα πατρα
Ο Όμιλος Φροντιστηρίων ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ® με περισσότερα από 100 φροντιστήρια σε Ελλάδα και Κύπρο συνεχίζει την υλοποίηση του οράματός του για ένα φροντιστήριο ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ δίπλα σε κάθε μαθητή και μαθήτρια, σε κάθε περιοχή της Ελλάδος

Ο όμιλος ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ ανακοινώνει την ίδρυση ενός ακόμα φροντιστηρίου του ομίλου σε ένα υπερσύγχρονο κτίριο τριών ορόφων στο κέντρο της Πάτρας.

Έτσι λοιπόν, στο κτίριο που βρίσκεται επί της Αγίου Νικολάου 99, θα συστεγάζονται τα Φροντιστήρια Μέσης Εκπαίδευσης ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ (για μαθητές Γυμνασίου, Λυκείου) και τα Κέντρα Σχολικής Μελέτης AFTER SCHOOL (για μαθητές Δημοτικού και Γυμνασίου, με προγράμματα προετοιμασίας για Πρότυπα Σχολεία κλπ).

Το νέο μας φροντιστήριο θα λειτουργεί υπό την διεύθυνση των εξαίρετων και έμπειρων εκπαιδευτικών Αχιλλέα Παπαθανασίου και Διονυσίου Φλωράτου, στους οποίους ευχόμαστε κάθε επιτυχία στο εκπαιδευτικό τους έργο.

Ο Όμιλος Φροντιστηρίων ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ® με περισσότερα από 100 φροντιστήρια σε Ελλάδα και Κύπρο συνεχίζει την υλοποίηση του οράματός του για ένα φροντιστήριο ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ δίπλα σε κάθε μαθητή και μαθήτρια, σε κάθε περιοχή της Ελλάδος, προσφέροντας την υψηλότερη εκπαιδευτική αξία στον φροντιστηριακό χώρο.

διακροτημα πατρα

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Νέο κορυφαίο Μεταπτυχιακό για Εκπαιδευτικούς από ΕΚΠΑ, ΠΑΔΑ και ΑΣΠΑΤΕ "Ψηφιακός Μετασχηματισμός και Εκπαιδευτική Πράξη"

Το 1ο στην Ελλάδα Πρόγραμμα επιμόρφωσης Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς με Πιστοποιητικό

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 26/6

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ipourgeio_paideias
Υπουργείο Παιδείας: Σχετικά με τη Σύμβαση της Λισαβόνας για την Ακαδημαϊκή Αναγνώριση 
Φοιτητές: Συγκέντρωση διαμαρτυρίας την Πέμπτη στη Βουλή ενάντια στην κύρωση της Σύμβασης της Λισαβόνας
Υπουργείο Παιδείας: Σχετικά με τη Σύμβαση της Λισαβόνας για την Ακαδημαϊκή Αναγνώριση