διακροτημα πατρα
Ο Όμιλος Φροντιστηρίων ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ® με περισσότερα από 100 φροντιστήρια σε Ελλάδα και Κύπρο συνεχίζει την υλοποίηση του οράματός του για ένα φροντιστήριο ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ δίπλα σε κάθε μαθητή και μαθήτρια, σε κάθε περιοχή της Ελλάδος

Ο όμιλος ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ ανακοινώνει την ίδρυση ενός ακόμα φροντιστηρίου του ομίλου σε ένα υπερσύγχρονο κτίριο τριών ορόφων στο κέντρο της Πάτρας.

Έτσι λοιπόν, στο κτίριο που βρίσκεται επί της Αγίου Νικολάου 99, θα συστεγάζονται τα Φροντιστήρια Μέσης Εκπαίδευσης ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ (για μαθητές Γυμνασίου, Λυκείου) και τα Κέντρα Σχολικής Μελέτης AFTER SCHOOL (για μαθητές Δημοτικού και Γυμνασίου, με προγράμματα προετοιμασίας για Πρότυπα Σχολεία κλπ).

Το νέο μας φροντιστήριο θα λειτουργεί υπό την διεύθυνση των εξαίρετων και έμπειρων εκπαιδευτικών Αχιλλέα Παπαθανασίου και Διονυσίου Φλωράτου, στους οποίους ευχόμαστε κάθε επιτυχία στο εκπαιδευτικό τους έργο.

Ο Όμιλος Φροντιστηρίων ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ® με περισσότερα από 100 φροντιστήρια σε Ελλάδα και Κύπρο συνεχίζει την υλοποίηση του οράματός του για ένα φροντιστήριο ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ δίπλα σε κάθε μαθητή και μαθήτρια, σε κάθε περιοχή της Ελλάδος, προσφέροντας την υψηλότερη εκπαιδευτική αξία στον φροντιστηριακό χώρο.

διακροτημα πατρα

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Voucher 750 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα - Ανοίγουν οι αιτήσεις

Ανακοινώθηκε ο 3ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ με ΝΕΑ ΥΛΗ: Βγήκαν τα πρώτα Τεστ με τις λύσεις τους

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Έκρηξη στο εργοστάσιο της Βιολάντα
Βιολάντα: Έρευνες παγώνουν λόγω κινδύνου νέας έκρηξης – Προπάνιο συσσωρεύτηκε σε επικίνδυνα επίπεδα κάτω από το έδαφος
Βιολάντα: Σταματούν οι έρευνες υπό τον φόβο νέας έκρηξη – Το προπάνιο εισχώρησε 25 μέτρα κάτω από το έδαφος
Βιολάντα: Έρευνες παγώνουν λόγω κινδύνου νέας έκρηξης – Προπάνιο συσσωρεύτηκε σε επικίνδυνα επίπεδα κάτω από το έδαφος