ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ(1)
Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Τι αναφέρει η επιστολή για την αξιολόγηση στα σχολεία

Ανακοίνωση εξέδωσε το ΣΕΠΕ και η Ένωση Γονέων Ικαρίας σχετικά με την αξιολόγηση των εκπαιδευτικών.

«Τέσσερα χρόνια έχουν περάσει κατά τα οποία το Υπουργείο Παιδείας αδυνατεί να επιβάλει τη λεγόμενη «Αξιολόγηση σχολικής μονάδας και εκπαιδευτικού έργου», η οποία δεν πρόκειται να λύσει κανένα από τα παραπάνω προβλήματα, αλλά να φέρει το σχολείο του φόβου, της γραφειοκρατίας, της βιτρίνας, των χορηγών, των διδάκτρων και της αμορφωσιάς. Μπροστά στην αδυναμία τους να πείσουν τους εργαζόμενους, Υπουργείο Παιδείας και κυβέρνηση οξύνουν την τρομοκρατία σε βάρος του εκπαιδευτικού κόσμου που αντιστέκεται στην επιβολή της «αξιολόγησης», εκφοβίζοντας πως δεν θα πληρωθούν, δεν θα  μονιμοποιηθούν και οι διευθυντές και προϊστάμενοι θα αντικατασταθούν», τονίζεται.

Ενημερωτική συζήτηση θα πραγματοποιηθεί με θέμα την «αξιολόγηση» τη Δευτέρα 15/4 στις 19:00 στην αίθουσα συνεδριάσεων του παλιού Δημαρχείου.

Η ανακοίνωση

«Τα τελευταία χρόνια οι εκπαιδευτικοί με τους γονείς στο πλευρό τους, σηκώνουν το βάρος της δημόσιας παιδείας με τεράστιες ελλείψεις σε προσωπικό μέσα σε αποκρουστικές κι άλλοτε επικίνδυνες κτιριακές υποδομές. Αντιμετωπίζουν την όξυνση μαθησιακών, αλλά και γενικότερων κοινωνικών προβλημάτων, όπως αυτά εκδηλώνονται μέσα στα σχολεία, συχνά επωμιζόμενοι το ψυχολογικό και το οικονομικό κόστος να γυρνάνε όλη την Ελλάδα. 

Τέσσερα χρόνια έχουν περάσει κατά τα οποία το Υπουργείο Παιδείας αδυνατεί να επιβάλει τη λεγόμενη «Αξιολόγηση σχολικής μονάδας και εκπαιδευτικού έργου», η οποία δεν πρόκειται να λύσει κανένα από τα παραπάνω προβλήματα, αλλά να φέρει το σχολείο του φόβου, της γραφειοκρατίας, της βιτρίνας, των χορηγών, των διδάκτρων και της αμορφωσιάς. Μπροστά στην αδυναμία τους να πείσουν τους εργαζόμενους, Υπουργείο Παιδείας και κυβέρνηση οξύνουν την τρομοκρατία σε βάρος του εκπαιδευτικού κόσμου που αντιστέκεται στην επιβολή της «αξιολόγησης», εκφοβίζοντας πως δεν θα πληρωθούν, δεν θα  μονιμοποιηθούν και οι διευθυντές και προϊστάμενοι θα αντικατασταθούν.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ικαρίας-Φούρνων και η Ένωση Γονέων Ικαρίας σας προσκαλούν σε ενημερωτική συζήτηση με θέμα την «αξιολόγηση» τη Δευτέρα 15/4 στις 19:00 στην αίθουσα συνεδριάσεων του παλιού Δημαρχείου.»

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ(1)

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

«Θα το πληρώσετε ακριβά»: Σοβαρές καταγγελίες κατά προϊσταμένης νηπιαγωγείου

Fuel Pass: Πότε λήγει η προθεσμία – Πόσα χρήματα δικαιούστε

Πανελλήνιες 2026: Θέματα, Λύσεις, Αποτελέσματα και Bάσεις στο google

Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Πανελλαδικές - πανελλήνιες 2026
Πανελλήνιες: Μαθητές με ειδικές ανάγκες στην Πάτρα περίμεναν για πάνω από 2,5 ώρες, να εξεταστούν προφορικά, λόγω έλλειψης εξεταστών
Πανελλήνιες δύο ταχυτήτων στην Πάτρα: Αδιανόητη ταλαιπωρία και ώρες αναμονής για υποψηφίους με αναπηρία και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες
Πανελλήνιες: Μαθητές με ειδικές ανάγκες στην Πάτρα περίμεναν για πάνω από 2,5 ώρες, να εξεταστούν προφορικά, λόγω έλλειψης εξεταστών
akinita enfia
Πρόγραμμα «Ανακαίνιση Κατοικίας»: Οδηγός για επιδοτήσεις έως 36.000 ευρώ και τα κριτήρια
Κρατικές ενισχύσεις έως 95% για την αναβάθμιση παλαιών ακινήτων και την τόνωση της μακροχρόνιας μίσθωσης
Πρόγραμμα «Ανακαίνιση Κατοικίας»: Οδηγός για επιδοτήσεις έως 36.000 ευρώ και τα κριτήρια
Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος
Υπουργείο Παιδείας: Υπερδιπλασιάζονται οι οργανικές θέσεις στην Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος
Νέα εποχή για την Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος: Τέλος σε μια θεσμική εκκρεμότητα δύο δεκαετιών με σύγχρονο Οργανισμό Λειτουργίας
Υπουργείο Παιδείας: Υπερδιπλασιάζονται οι οργανικές θέσεις στην Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος