ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ(1)
Τι αναφέρει η επιστολή για την αξιολόγηση στα σχολεία

Ανακοίνωση εξέδωσε το ΣΕΠΕ και η Ένωση Γονέων Ικαρίας σχετικά με την αξιολόγηση των εκπαιδευτικών.

«Τέσσερα χρόνια έχουν περάσει κατά τα οποία το Υπουργείο Παιδείας αδυνατεί να επιβάλει τη λεγόμενη «Αξιολόγηση σχολικής μονάδας και εκπαιδευτικού έργου», η οποία δεν πρόκειται να λύσει κανένα από τα παραπάνω προβλήματα, αλλά να φέρει το σχολείο του φόβου, της γραφειοκρατίας, της βιτρίνας, των χορηγών, των διδάκτρων και της αμορφωσιάς. Μπροστά στην αδυναμία τους να πείσουν τους εργαζόμενους, Υπουργείο Παιδείας και κυβέρνηση οξύνουν την τρομοκρατία σε βάρος του εκπαιδευτικού κόσμου που αντιστέκεται στην επιβολή της «αξιολόγησης», εκφοβίζοντας πως δεν θα πληρωθούν, δεν θα  μονιμοποιηθούν και οι διευθυντές και προϊστάμενοι θα αντικατασταθούν», τονίζεται.

Ενημερωτική συζήτηση θα πραγματοποιηθεί με θέμα την «αξιολόγηση» τη Δευτέρα 15/4 στις 19:00 στην αίθουσα συνεδριάσεων του παλιού Δημαρχείου.

Η ανακοίνωση

«Τα τελευταία χρόνια οι εκπαιδευτικοί με τους γονείς στο πλευρό τους, σηκώνουν το βάρος της δημόσιας παιδείας με τεράστιες ελλείψεις σε προσωπικό μέσα σε αποκρουστικές κι άλλοτε επικίνδυνες κτιριακές υποδομές. Αντιμετωπίζουν την όξυνση μαθησιακών, αλλά και γενικότερων κοινωνικών προβλημάτων, όπως αυτά εκδηλώνονται μέσα στα σχολεία, συχνά επωμιζόμενοι το ψυχολογικό και το οικονομικό κόστος να γυρνάνε όλη την Ελλάδα. 

Τέσσερα χρόνια έχουν περάσει κατά τα οποία το Υπουργείο Παιδείας αδυνατεί να επιβάλει τη λεγόμενη «Αξιολόγηση σχολικής μονάδας και εκπαιδευτικού έργου», η οποία δεν πρόκειται να λύσει κανένα από τα παραπάνω προβλήματα, αλλά να φέρει το σχολείο του φόβου, της γραφειοκρατίας, της βιτρίνας, των χορηγών, των διδάκτρων και της αμορφωσιάς. Μπροστά στην αδυναμία τους να πείσουν τους εργαζόμενους, Υπουργείο Παιδείας και κυβέρνηση οξύνουν την τρομοκρατία σε βάρος του εκπαιδευτικού κόσμου που αντιστέκεται στην επιβολή της «αξιολόγησης», εκφοβίζοντας πως δεν θα πληρωθούν, δεν θα  μονιμοποιηθούν και οι διευθυντές και προϊστάμενοι θα αντικατασταθούν.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ικαρίας-Φούρνων και η Ένωση Γονέων Ικαρίας σας προσκαλούν σε ενημερωτική συζήτηση με θέμα την «αξιολόγηση» τη Δευτέρα 15/4 στις 19:00 στην αίθουσα συνεδριάσεων του παλιού Δημαρχείου.»

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ(1)

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Το 1ο στην Ελλάδα Πρόγραμμα επιμόρφωσης Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς με Πιστοποιητικό

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 20/6

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ypaith
ΙΕΠ: Έλλειμμα ύψους 589.500 ευρώ - Το ΥΠΑΙΘΑ αποσύρει χρήματα από τα ΑΕΙ για να το καλύψει
«Τρύπα» εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ στο ΙΕΠ – Η απόφαση Πιερρακάκη να αποσύρει χρήματα από τα δημόσια πανεπιστήμια
ΙΕΠ: Έλλειμμα ύψους 589.500 ευρώ - Το ΥΠΑΙΘΑ αποσύρει χρήματα από τα ΑΕΙ για να το καλύψει
αξιολόγηση
Αιρετοί ΔΑΚΕ: «Όχι» στην αξιολόγηση!
Ενημερωτικό των αιρετών ΔΑΚΕ για την 21η συνεδρίαση ΠΥΣΠΕΑ’ Αθήνας  & 7η συνεδρίαση ΑΠΥΣΠΕ Αττικής –  «Αναρωτιόμαστε τι άλλο πρέπει να συμβεί για να...
Αιρετοί ΔΑΚΕ: «Όχι» στην αξιολόγηση!