Πλήρης οδηγός για τα Σχολεία Δεύτερης Ευκαιρίας - ΣΔΕ
Αναλυτικά η απόφαση με τα ονόματα των αποσπασμένων εκπαιδευτικών

Απόφαση με τα ονόματα των αποσπασμένων εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης σε θέση Υποδιευθυντών στα Σχολεία Δεύτερης Ευκαιρίας (Σ.Δ.Ε.) των Σωφρονιστικών Καταστημάτων.

Αναλυτικότερα, τα ονόματα αναρτώνται στην απόφαση π. αριθ. πρωτ. 27754/Κ1/ 15-3-2024, του Υπουργού Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού κου Κυριάκου Πιερρακάκη.

Αναλυτικά η απόφαση

ΘΕΜΑ: «Απόσπαση και τοποθέτηση εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης σε θέση Υποδιευθυντών στα Σχολεία Δεύτερης Ευκαιρίας (Σ.Δ.Ε.) των Σωφρονιστικών Καταστημάτων». 

Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ Έχοντας υπόψη: ………..

9. Την υπ΄ αριθμ. 3/13-02-2024 Πράξη της Πενταμελούς Επιτροπής, η οποία συνεδρίασε την 13η Φεβρουαρίου 2024, ημέρα Τρίτη και συνέταξε τους οριστικούς πίνακες κατάταξης υποψηφίων Υποδιευθυντών. 

10. Την υπ΄αριθμ. πρωτ. 21120/Κ1/28-02-2024 (ΑΔΑ: 9ΘΟ246ΝΚΠΔ-ΧΩ6) απόφαση του Γενικού Γραμματέα Επαγγελματικής Εκπαίδευσης, Κατάρτισης και Διά Βίου Μάθησης «Κύρωση οριστικού αξιολογικού πίνακα κατάταξης εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, υποψηφίων για τη θέση Υποδιευθυντή/ντριας στα Σχολεία Δεύτερης Ευκαιρίας (Σ.Δ.Ε.) των Σωφρονιστικών Καταστημάτων». 

11. Την υπ΄αριθμ. πρωτ. 144687/Β3/18-12-2023 (ΑΔΑ: 9ΛΚΑ46ΝΚΠΔ-ΖΑΖ) απόφαση δέσμευσης πίστωσης του Υ.ΠΑΙ.Θ.Α. 12. Την ανάγκη διασφάλισης της εύρυθμης λειτουργίας των δομών εκπαίδευσης και κατάρτισης στα Σωφρονιστικά Καταστήματα και στο Ίδρυμα Αγωγής Ανηλίκων Αρρένων Βόλου. 

Α Π Ο Φ Α Σ Ι Ζ Ο Υ Μ Ε 

Αποσπούμε και τοποθετούμε τους παρακάτω εκπαιδευτικούς Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης σε θέση Υποδιευθυντή/ντριας στα Σχολεία Δεύτερης Ευκαιρίας (Σ.Δ.Ε.) των Σωφρονιστικών Καταστημάτων: 

Δείτε τα ονόματα ΕΔΩ 

Η θητεία των ανωτέρω είναι τριετής και λήγει την 31η Αυγούστου του τρίτου έτους που ακολουθεί την επιλογή τους, ήτοι 31η Αυγούστου 2027.  
 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση

Το 1ο στην Ελλάδα Πρόγραμμα επιμόρφωσης Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς με Πιστοποιητικό

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 19/7

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

poseidonos
Ποσειδώνος: Έχει σκαφτεί το 80% της σήραγγας- Πότε θα δοθεί στην κυκλοφορία
Θα καταργηθούν 6 φανάρια, εξασφαλίζοντας ταχύτερη διέλευση των οχημάτων αλλά και ευκολότερη πρόσβαση των πεζών στη θάλασσα
Ποσειδώνος: Έχει σκαφτεί το 80% της σήραγγας- Πότε θα δοθεί στην κυκλοφορία
pada
ΠΑΔΑ: Απάντηση των εσωτερικών μελών του Συμβουλίου Διοίκησης στον Εκτελεστικό Διευθυντή κ. Παπαδόπουλο
«Καταδικάζουμε απερίφραστα την αβάσιμη εισήγηση του Εκτελεστικού Διευθυντή του ΠΑ.Δ.Α. στην 106η Σύνοδο Πρυτάνεων διότι προσβάλλει καίρια και άμεσα...
ΠΑΔΑ: Απάντηση των εσωτερικών μελών του Συμβουλίου Διοίκησης στον Εκτελεστικό Διευθυντή κ. Παπαδόπουλο