ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ
Αποτελέσματα κλήρωσης στα Ομαδικά Αθλήματα των Πανελλήνιων Αγώνων ΓΕ.Λ. και ΕΠΑ.Λ. Ελλάδας και Κύπρου, σχολικού έτους 2023-2024

Δημοσιεύτηκαν τα αποτελέσματα της κλήρωσης στα Ομαδικά Αθλήματα των Πανελλήνιων Αγώνων ΓΕ.Λ. και ΕΠΑ.Λ. Ελλάδας και Κύπρου, για το σχολικό έτος 2023-2024.

Αναλυτικότερα, όπως τονίζεται στο σχετικό έγγραφο, τα αποτελέσματα της κλήρωσης γνωστοποιούνται, έχοντας υπόψη την υπό στοιχεία 148852/Δ5/28.12.2023 απόφαση “Αντικατάσταση της υπό στοιχεία 190677/Δ5/10.11.2016 υπουργικής απόφασης «Αθλητικές δραστηριότητες σχολείων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (Β'3754)», (B΄7541)”, καθώς και την 4η Πράξη/29.2.2024 της Κεντρικής Οργανωτικής Επιτροπής Σχολικών Αθλητικών Δραστηριοτήτων (Κ.Ο.Ε.Σ.Α.Δ.).

Δείτε εδώ το σχετικό έγγραφο ΕΔΩ 

ΚΛΗΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ 4η ΟΜΑΔΑ TOY FINAL-FOUR

Σε κάθε περίπτωση μη εκπροσώπησης της Κύπρου στους αγώνες του Final Four ως αντικαταστάτρια της Κυπριακής Ομάδας κληρώθηκε η 2η σε κατάταξη νικήτρια Ομάδα του 2ου Ομίλου. 

Σημειώνεται ότι στα ανωτέρω Ταμπλό η πρώτη αναγραφόμενη ομάδα (βάσει σχεδιαγράμματος) ορίζεται ως γηπεδούχος του αγώνα. Επιπλέον, οι νικήτριες ομάδες (1η και 2η ) των Περιφερειακών Διευθύνσεων Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας και Αττικής ορίζονται ως εξής: Κεντρική Μακεδονία 1, Κεντρική Μακεδονία 2 και Αττική 1, Αττική 2 αντίστοιχα.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ:

Αναφορικά με τις τρεις (3) νικήτριες ομάδες οι οποίες θα προκύψουν από τους αγώνες των ομάδων που συμμετέχουν στον 2 ο όμιλο του πίνακα 3.1., οι αγώνες για όλα τα ομαδικά αθλήματα θα διεξαχθούν από την Οργανωτική Επιτροπή Σχολικών Αθλητικών Δραστηριοτήτων (Ο.Ε.Σ.Α.Δ.) της Διεύθυνσης Δ/θμιας Εκπαίδευσης Πειραιά.

Οι αγώνες B΄Φάσης για τις νικήτριες ομάδες των Περιφερειών Βορείου και Νοτίου Αιγαίου θα διεξαχθούν από την Οργανωτική Επιτροπή Σχολικών Αθλητικών Δραστηριοτήτων (Ο.Ε.Σ.Α.Δ.) της Διεύθυνσης Δ/θμιας Εκπαίδευσης Πειραιά. 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Voucher 750 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα - Ανοίγουν οι αιτήσεις

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

βιολαντα
Ολοκληρώθηκε νέα έρευνα στη «Βιολάντα»: Στο μικροσκόπιο ευθύνες και παραλείψεις
Παρατυπίες σε δεξαμενές και συστήματα ασφαλείας - Συνεχιζόμενη συλλογή στοιχείων από το σημείο της έκρηξης
Ολοκληρώθηκε νέα έρευνα στη «Βιολάντα»: Στο μικροσκόπιο ευθύνες και παραλείψεις
Η Υπουργός Παιδείας, Σοφία Ζαχαράκη
Υπουργείο Παιδείας: Στην Καστοριά αύριο η Σοφία Ζαχαράκη - Ο λόγος της επίσκεψης
Συναντήσεις με Δήμαρχο, Αντιπεριφερειάρχη και «αυτοψία» σε σχολικές μονάδες στο πρόγραμμα της Υπουργού Παιδείας
Υπουργείο Παιδείας: Στην Καστοριά αύριο η Σοφία Ζαχαράκη - Ο λόγος της επίσκεψης
Βιωματικά εργαστήρια με τίτλο: «Τα παιδιά αναζητούν και καλλιεργούν αξίες ζωής που τα προστατεύουν»
Υπ. Παιδείας: 334 μαθητές της Αττικής καλλιεργούν αξίες ζωής και θωρακίζονται απέναντι στη βία
Βιωματικά εργαστήρια με τίτλο: «Τα παιδιά αναζητούν και καλλιεργούν αξίες ζωής που τα προστατεύουν»
Υπ. Παιδείας: 334 μαθητές της Αττικής καλλιεργούν αξίες ζωής και θωρακίζονται απέναντι στη βία