ΠΑΠΕΙ
Για τη διασφάλιση της δυνατότητας συμμετοχής στις εξετάσεις, οι φοιτητές θα πρέπει να έχουν φροντίσει να ολοκληρώσουν μια σειρά από προαπαιτούμενες ενέργειες που αφορούν στην δημιουργία λογαριασμών στις πλατφόρμες

Κείμενο με κατευθύνσεις για την εξ αποστάσεως διενέργεια εξετάσεων Χειμερινού Εξαμήνου 2024 οι οποίες ξεκινούν αύριο 2 Φεβρουαρίου, ανάρτησε το Πανεπιστήμιο Πειραιώς για να βοηθήσει τους φοιτητές του.

Οπως αναφέρει, σύμφωνα με την απόφαση Συγκλήτου της 29ης Ιανουαρίου 2024, η αξιολόγηση των φοιτητών θα γίνει με ηλεκτρονικά μέσα. Οι εξ αποστάσεως εξετάσεις θα διαρκέσουν από τις 2/2/2024 έως και τις 4/3/2024.

Σταδιακά θα αναρτώνται στη συγκεκριμένη σελίδα οδηγίες που αφορούν στη χρήση των υπηρεσιών και τον τρόπο διεξαγωγής των εξετάσεων. Οι οδηγίες που θα αναρτηθούν αφορούν στις κεντρικά διαχειριζόμενες πλατφόρμες του Πανεπιστημίου είναι η πλατφόρμα Microsoft Teams, που χρησιμοποιείται για τηλεδιασκέψεις,  η πλατφόρμα Microsoft Forms, που θα χρησιμοποιηθει για εξετάσεις μέσω ερωτηματολογίων καθώς και οι την ηλεκτρονική πλατφόρμα ηλεκτρονικής μάθησης των eclass.unipi.gr.
(Επιμέρους ακαδημαϊκά τμήματα ενδέχεται να χρησιμοποιούν και άλλες πλατφόρμες, όπως π.χ. η πλατφόρμα aristarchus.ds.unipi.gr που χρησιμοποιείται από το Τμήμα Ψηφιακών Συστημάτων και gunet2.cs.unipi.gr που χρησιμοποιείται από το Τμήμα Πληροφορικής. Οδηγίες και κατευθύνσεις για τις πλατφόρμες αυτές θα παρέχονται από την ιστοσελίδα του αντίστοιχου Tμήματος)

Για τη διασφάλιση της δυνατότητας συμμετοχής στις εξετάσεις, οι φοιτητές θα πρέπει να έχουν φροντίσει να ολοκληρώσουν μια σειρά από προαπαιτούμενες ενέργειες που αφορούν στην δημιουργία λογαριασμών στις πλατφόρμες που θα χρησιμοποιηθούν και την εγγραφή τους στα αντίστοιχα μαθήματα στις ηλεκτρονικές πλατφόρμες. Οι ενέργειες αυτές συνοψίζονται στο έγγραφο του παρακάτω συνδέσμου:

Προαπαιτούμενες ενέργειες από πλευράς φοιτητών για τη συμμετοχή στις εξετάσεις με ηλεκτρονικά μέσα

Οι φοιτητές παρακαλούνται επίσης να παρακολουθούν τις ιστοσελίδες του ακαδημαϊκού τους Tμήματος καθώς και τις ανακοινώσεις του www.unipi.gr για τυχόν πρόσθετες οδηγίες σχετικά με τη διεξαγωγή των εξετάσεων.

Οδηγοί και έγγραφα για φοιτητές 

Οδηγοί και έγγραφα για διδάσκοντες

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Πανελλήνιες 2024: 12 μυστικά για την επιτυχία στις εξετάσεις

ΑΣΕΠ: Σε 2 ημέρες ΕΥΚΟΛΟ Online Proficiency GOLEARN ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση (Μόνο 10 ημέρες έμειναν για την ΑΛΛΑΓΗ!)

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Μοριοδοτούμενο Πανεπιστημιακό σεμινάριο Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 30/5

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

panellinies panelladikes
Πανελλαδικές: Τα μεταρρυθμιστικά ξόρκια του εξεταστικού φαντάσματος
Πριμοδοτείται και πάλι μια νέα αυταπάτη παρόμοια με αυτές των οποίων τα αποκαίδια μύρισαν γενιές και γενιές μαθητών
Πανελλαδικές: Τα μεταρρυθμιστικά ξόρκια του εξεταστικού φαντάσματος