«Γραμματικέ με το χαρτί και με το καλαμάρι…»: Εκδήλωση από την ΠΕΦ
Η εκδήλωση θα γίνει την Πέμπτη 1 Φεβρουαρίου από τις 18:00-20:00

Η Πανελλήνια Ένωση Φιλολόγων προσκαλεί στην εκδήλωση κοπής της βασιλόπιτας, την Πέμπτη 1 Φεβρουαρίου 2024, από τις 18:00 μέχρι τις 20:00 στην αίθουσα του Φιλολογικού Συλλόγου «ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ».

Στα πλαίσια της εκδήλωσης θα μιλήσει η κυρία Ανθούλα Δανιήλ, δ.φ., Συγγραφέας και Κριτικός Λογοτεχνίας, με θέμα: «Γραμματικέ με το χαρτί και με το καλαμάρι…» (Κωστής Παλαμάς Ασάλευτη Ζωή).

Επιπλέον θα τιμήσει:

• τον κ. Μηνά Αλ. Αλεξιάδη, Καθηγητής Λαογραφίας του Πανεπιστημίου Αθηνών.

•  τον κ. Αριστείδη Δουλαβέρα, Αναπληρωτή Καθηγητή του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου.

Για το έργο και την προσφορά των τιμωμένων στα γράμματα και τον πολιτισμό  θα μιλήσουν οι:

• κ. Γεώργιος Κούζας, Επίκουρος Καθηγητής Λαογραφίας του Πανεπιστημίου Αθηνών

• κ. Παναγιώτης Ξηντάρας, δ.φ., Επίτιμος Σχολικός Σύμβουλος Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς

Η πιο εύκολη Πιστοποίηση Αγγλικών στην Ελλάδα σε 2 ημέρες στα χέρια σου - Δίνεις από το σπίτι σου

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 29/12

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Τι να τρώτε το βράδυ για ν΄αδυνατίσετε;
Η Ιδανική ώρα για βραδινό για που κρατάει το σάκχαρο υπό έλεγχο
Ο χρόνος και η σύνθεση του βραδινού γεύματος φαίνεται να επηρεάζουν άμεσα τα επίπεδα γλυκόζης το πρωί, ειδικά σε άτομα με προδιαβήτη ή διαβήτη τύπου...
Η Ιδανική ώρα για βραδινό για που κρατάει το σάκχαρο υπό έλεγχο
makaronopita
Μακαρονόπιτα χωριάτικη: Παράδοση και γεύση στο γιορτινό τραπέζι
Χορταστική, αρωματική και με πλούσια γέμιση, συνδυάζει τα μακαρόνια με φέτα, αυγά και γάλα, δημιουργώντας ένα αποτέλεσμα που θυμίζει σουφλέ.
Μακαρονόπιτα χωριάτικη: Παράδοση και γεύση στο γιορτινό τραπέζι