Συλλαλητήριο2
ΑΒΡΑΜΙΔΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ/INTIME NEWS
Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Ανακοίνωση της ΔΟΕ για τα συλλαλητήρια που θα πραγματοποιηθούν την Πέμπτη 18 Ιανουαρίου

Ανακοίνωση εξέδωσε και η ΔΟΕ δηλώνοντας ανοιχτά την στήριξή της στα συλλαλητήρια που θα πραγματοποιηθούν σε όλη την Ελλάδα την Πέμπτη 18 Ιανουαρίου, με στόχο την εναντίωση στο νομοσχέδιο για τα ιδιωτικά πανεπιστήμια.

Παράλληλα, ενημερώνει πως «Για τη διευκόλυνση της συμμετοχής των συναδέλφων, προκηρύσσουμε 3ωρη στάση εργασίας από τις 11.00 έως τις 14.00 και επιπλέον στάση εργασίας για την κάλυψη των εκπαιδευτικών του Ολοήμερου και του διευρυμένου ωραρίου (14.00 – 17.30)».

Η ανακοίνωση

«Το Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε. ομόφωνα στηρίζει τον δημόσιο χαρακτήρα των Πανεπιστημίων και καλεί όλους και όλες τους/τις εκπαιδευτικούς να συμμετέχουν μαζικά στην φοιτητική/πανεκπαιδευτική κινητοποίηση την Πέμπτη 18 Ιανουαρίου στις 12 στα Προπύλαια (και στις κινητοποιήσεις σε όλη τη χώρα). Για τη διευκόλυνση της συμμετοχής των συναδέλφων, προκηρύσσουμε 3ωρη στάση εργασίας από τις 11.00 έως τις 14.00 και επιπλέον στάση εργασίας για την κάλυψη των εκπαιδευτικών του Ολοήμερου και του διευρυμένου ωραρίου (14.00 – 17.30).»

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

«Θα το πληρώσετε ακριβά»: Σοβαρές καταγγελίες κατά προϊσταμένης νηπιαγωγείου

Fuel Pass: Πότε λήγει η προθεσμία – Πόσα χρήματα δικαιούστε

Πανελλήνιες 2026: Θέματα, Λύσεις, Αποτελέσματα και Bάσεις στο google

Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

απθ
ΑΠΘ: Στο κενό η απόπειρα δίωξης εκλεγμένων φοιτητών της Ιατρικής μετά από μαζικές αντιδράσεις
Μπλόκο των φοιτητικών συλλόγων στην ΕΔΕ κατά συνδικαλιστών του ΑΠΘ
ΑΠΘ: Στο κενό η απόπειρα δίωξης εκλεγμένων φοιτητών της Ιατρικής μετά από μαζικές αντιδράσεις
Πολυτεχνείο Κρήτης
Πολυτεχνείο Κρήτης: Κινητοποιήσεις των φοιτητικών συλλόγων ενάντια σε πειθαρχικές διώξεις εκλεγμένων μελών
Στους δρόμους οι φοιτητικοί σύλλογοι ενάντια σε πειθαρχικές διώξεις στο Πολυτεχνείο Κρήτης
Πολυτεχνείο Κρήτης: Κινητοποιήσεις των φοιτητικών συλλόγων ενάντια σε πειθαρχικές διώξεις εκλεγμένων μελών
καρυστιανου
Καρυστιανού κάνει προσκαλεί σε ντιμπέιτ τον Μητσοτάκη: «Θέλω να τον ρωτήσω πόσο μας στοιχίζει το Μαξίμου»
Ανοιχτή πρόσκληση σε τηλεοπτική αναμέτρηση από τη Μαρία Καρυστιανού στον Κυριάκο Μητσοτάκη
Καρυστιανού κάνει προσκαλεί σε ντιμπέιτ τον Μητσοτάκη: «Θέλω να τον ρωτήσω πόσο μας στοιχίζει το Μαξίμου»