ΠΟΣΕΕΠΕΑ: Ζητά 50% έκπτωση εισιτηρίων για τις μετακινήσεις ΕΕΠ-ΕΒΠ
Έκπτωση εισιτηρίων 50% για τις μετακινήσεις του ΕΕΠ και ΕΒΠ ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων – Πρωτοχρονιάς, ζητά το ΠΟΣΕΕΠΕΑ

Να δικαιούνται έκπτωση 50% στα εισιτήρια και να έχουν δωρεάν διόδια οι εκπαιδευτικοί στο Ειδικό Εκπαιδευτικό Προσωπικό και Ειδικό Βοηθητικό Προσωπικό, ζητά η ΠΟΣΕΕΠΕΑ.

«Καλούμε τα Υπουργεία Παιδείας, Ναυτιλίας και Υποδομών & Μεταφορών να προχωρήσουν άμεσα στην έκδοση Κ.Υ.Α. που θα εξασφαλίζει έκπτωση εισιτηρίων 50% σε όλα τα μέσα μεταφοράς, (ακτοπλοϊκά εισιτήρια , εισιτήρια τρένου ,αεροπορικά εισιτήρια) αλλά και στα πρατήρια υγρών καυσίμων και όχι μόνο των εισιτηρίων των ΚΤΕΛ», αναφέρουν στην ανακοίνωσή τους.

Aναλυτικά

Θέμα : «Έκπτωση εισιτηρίων 50% για τις μετακινήσεις του ΕΕΠ και ΕΒΠ ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων – Πρωτοχρονιάς »

Καλούμε τα Υπουργεία Παιδείας, Ναυτιλίας και Υποδομών & Μεταφορών να προχωρήσουν άμεσα στην έκδοση Κ.Υ.Α. που θα εξασφαλίζει έκπτωση εισιτηρίων 50% σε όλα τα μέσα μεταφοράς, (ακτοπλοϊκά εισιτήρια , εισιτήρια τρένου ,αεροπορικά εισιτήρια) αλλά και στα πρατήρια υγρών καυσίμων και όχι μόνο των εισιτηρίων των ΚΤΕΛ.

Για όλο το Ειδικό Εκπαιδευτικό προσωπικό και Ειδικό Βοηθητικό προσωπικό που υπηρετεί μακριά από τον τόπο μόνιμης κατοικίας του για τις μετακινήσεις που θα πραγματοποιήσουν, από και προς τι σχολικές τους μονάδες, κατά τις ημέρες των Χριστουγέννων – Πρωτοχρονιάς.

Ακόμα ζητάμε να μην πληρώσουν διόδια όσοι μετακινούνται με το αυτοκίνητο τους.
Θεωρούμε ότι θα πρέπει να ληφθεί υπόψη το μεγάλο κόστος διαβίωσης και η δυσαναλογία του μισθού που λαμβάνει σήμερα ένας μόνιμος ή αναπληρωτής που αναγκάζεται να ζει μακριά από τον τόπο μόνιμης κατοικίας του.

Με αυτά τα χρήματα που θα εξοικονομηθούν θα μπορέσουν να τα διαθέσουν στις οικογένειες τους για αξιοπρεπείς γιορτές οι συνάδελφοί μας.
 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Black Friday σε μοριοδοτούμενα σεμινάρια και Πιστοποιήσεις Ξένων Γλωσσών για έξτρα 20 μόρια

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 24/11

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

καιρός
Πολύ έντονα φαινόμενα τις επόμενες ημέρες – Πού θα σημειωθούν χιονοπτώσεις - Σε κλοιό καταιγίδων και η Αττική
Η χώρα εισέρχεται σε μια περίοδο διαδοχικών κακοκαιριών χωρίς σαφή “ενιαία” ονομασία, αλλά με ιδιαίτερα επίμονες βροχοπτώσεις που απαιτούν αυξημένη...
Πολύ έντονα φαινόμενα τις επόμενες ημέρες – Πού θα σημειωθούν χιονοπτώσεις - Σε κλοιό καταιγίδων και η Αττική
κιντη
Βάσω Κιντή (Πρόεδρος του ΙΚΥ) στο alfavita.gr: "Στόχος είναι η συγκράτηση των νέων στην Ελλάδα και η στήριξη των πανεπιστημίων μας"
Το ΙΚΥ, όπως αποτυπώθηκε στη συνέντευξη της Βάσως Κιντή, χαράζει μια πορεία που συνδυάζει διεύρυνση ευκαιριών, στήριξη της έρευνας, διεθνή...
Βάσω Κιντή (Πρόεδρος του ΙΚΥ) στο alfavita.gr: "Στόχος είναι η συγκράτηση των νέων στην Ελλάδα και η στήριξη των πανεπιστημίων μας"
gov-gr.jpg
«Έτσι βλέπεις τον Προσωπικό Αριθμό στο κινητό: Η νέα λειτουργία του GOV GR Wallet»
Η κυβέρνηση ενεργοποιεί τη δυνατότητα άμεσης προβολής του ΠΑ στο κινητό – Πώς λειτουργεί η διαδικασία και ποια μέτρα ασφαλείας τη συνοδεύουν.
«Έτσι βλέπεις τον Προσωπικό Αριθμό στο κινητό: Η νέα λειτουργία του GOV GR Wallet»
syntaksiouxoi.jpg
Ανοίγει ο δρόμος για αυξήσεις στις επικουρικές συντάξεις - Οι πίνακες με τα ποσά
Η εξέλιξη αυτή δημιουργεί πλέον στέρεες προϋποθέσεις για την πρώτη αύξηση των επικουρικών συντάξεων μετά από 15 χρόνια συνεχών περικοπών
Ανοίγει ο δρόμος για αυξήσεις στις επικουρικές συντάξεις - Οι πίνακες με τα ποσά