Καταστροφές
Το τραγούδι φέρει τον τίτλο «Funeral» (κηδεία)

Ένας φοιτητής από το Βόλο θέλησε να δημιουργήσει το δικό του τραγούδι για όσα δεινά έχουν πλήξει την περιοχή την τελευταία περίοδο.

Μέσα από μια πρωτότυπη μουσική σύνθεση με ραπ ρυθμό, αλλά και δική του παραγωγή, ηχογράφηση και επεξεργασία ήχου και εικόνας, έχει «ντύσει» το video clip με τη βοήθεια της τεχνητής νοημοσύνης, με εικόνες για να αναδείξει τις καταστροφικές πυρκαγιές μέχρι τις φονικές πλημμύρες που έπληξαν τη χώρα μας.

Με αυτό τον ξεχωριστό τρόπο έκφρασης για τα όσα βιώνει ο ίδιος και οι κοντινοί του άνθρωποι, δημιούργησε ένα διαφορετικό τραγούδι, στο οποίο η τεχνητή νοημοσύνη έχει τον πρώτο λόγο.

Το τραγούδι φέρει τον τίτλο «Funeral» (κηδεία), η ηχογράφηση και παραγωγή έγινε σε home studio, η σύνθεση της μουσικής περιλαμβάνει ενδεικτικά, μπάσο, ήχους καμπάνας, τσέλο, Hi hut, kick, άριες από δύο όπερες, πιάνο, snare και βιολί.

Καταγράφοντας παράλληλα με ευαισθησία την καθημερινή κατάσταση που και ο ίδιος αντιμετωπίζει στο πλαίσιο των σπουδών και των δυσκολιών του, δεν τον αφήνει ανεπηρέαστο η κατάσταση του αδελφικού του φίλου, που πονά για τους λόγους του, αλλά και της κοπέλας του, όπως και της οικογένειάς του (στο Βόλο), που προσπαθούν ο καθένας απ΄ την πλευρά του (σ.σ. να επιβιώσουν απ’ την καταστροφή), σύμφωνα με το magnesianews.gr.

Παρά τις όποιες δυσκολίες, ωστόσο, δίνει το μήνυμα της αντίστασης και της ελπίδας, της ψυχής που δεν θα λυγίσει και θα κερδίσει, της αλληλεγγύης που θα επικρατήσει, «χωρίς κανείς να φάει από κάτω».

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Προσοχή: Αυτά τα μπουκάλια έχουν 40.000 φορές περισσότερα βακτήρια από το κάθισμα της τουαλέτας

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 4/3

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Κουζίνα
Προσοχή: Ποιο αντικείμενο στην κουζίνα σας μπορεί να προκαλέσει τροφική δηλητηρίαση
Όσο περίεργο κι αν σας φαίνεται υπάρχει ένα αντικείμενο στην κουζίνα σας που δεν είναι φαγώσιμο αλλά μπορεί να σας κάνει να πάθετε τροφική...
Προσοχή: Ποιο αντικείμενο στην κουζίνα σας μπορεί να προκαλέσει τροφική δηλητηρίαση