εκλογές
Η μαζική συμμετοχή νεοδιόριστων και αναπληρωτών αποδεικνύει ότι ο σύλλογος μας δεν έχει μόνο αγωνιστικό παρελθόν αλλά και φωτεινό μέλλον. Μια νέα γενιά αγωνιστριών και αγωνιστών διαμορφώνεται

Μαζικότατη ήταν η συμμετοχή των εκπαιδευτικών στις εκλογές για την ανάδειξη νέου ΔΣ στον Α' Σύλλογο Π.Ε Αθηνών, που πραγματοποιήθηκαν αποκλειστικά δια ζώσης.

Οι εκλογές αυτές, που ανέδειξαν ξανά σε πρώτη δύναμη την Εκπαιδευτική Παρέμβαση, σύμφωνα με την ανακοίνωση της παράταξης «στέλνουν ένα μήνυμα ενότητας και συσπείρωσης των εκπαιδευτικών στα σωματεία τους, ένα μήνυμα αντίστασης και αγώνα, καταδίκης του κυβερνητικού συνδικαλισμού και των αντισυναδελφικών, απαράδεκτων μεθόδων που επιστράτευσε»

Ολη η ανακοίνωση της Εκπαιδευτικής Παρέμβασης

α σεπε αθηνων

Τα αποτελέσματα των εκλογών του Συλλόγου μας στέλνουν ένα μήνυμα ενότητας και συσπείρωσης των εκπαιδευτικών στα σωματεία τους, ένα μήνυμα αντίστασης και αγώνα, καταδίκης του κυβερνητικού συνδικαλισμού και των αντισυναδελφικών, απαράδεκτων μεθόδων που επιστράτευσε:

  1. Χαιρετίζουμε τη μαζικότατη συμμετοχή των συναδέλφων στις εκλογές που πραγματοποιήθηκαν αποκλειστικά δια ζώσης. Διαψεύστηκαν οι σειρήνες που ψιθύριζαν ότι μόνο με ψηφιακές εκλογές θα υπάρξει ξανά μαζική συμμετοχή στις αρχαιρεσίες. Συγκεκριμένα, το ρεκόρ συμμετοχής στον Σύλλογο μας ως τώρα ήταν 540 ψήφοι, πριν την πανδημία, με άδεια. Τώρα, χωρίς άδεια, ψήφισαν 587 συναδέλφισσες/οι. Μήνυμα ισχυρό προς την κυβέρνηση και το κράτος ότι τα συνδικάτα δεν μπορούν να τα διαλύσουν γιατί τα υπερασπίζονται οι ίδιοι οι εργαζόμενοι.

  2. Η μαζική συμμετοχή νεοδιόριστων και αναπληρωτών αποδεικνύει ότι ο σύλλογος μας δεν έχει μόνο αγωνιστικό παρελθόν αλλά και φωτεινό μέλλον. Μια νέα γενιά αγωνιστριών και αγωνιστών διαμορφώνεται, έτοιμη να πάρει τη σκυτάλη του αγώνα και να ανοίξει τους δικούς της δρόμους στους αγώνες, τις απεργίες, τις διαδηλώσεις αλλά και μέσα στην σχολική τάξη.

  3. Η ισχυρή πλειοψηφία των συναδελφισσών και συναδέλφων που μας τίμησαν με την ψήφο τους (μέσα σε συνθήκες πρωτοφανούς πόλωσης που δημιουργήθηκε με ευθύνη των κυβερνητικών συνδικαλιστών της ΔΑΚΕ Α΄ Αθηνών) μας δίνει δύναμη για να συνεχίσουμε τον αγώνα αλλά και αυξημένες ευθύνες. Μένοντας πιστοί στην άποψη ότι οι κοινωνικοί αγώνες δεν κρίνονται στις κάλπες, συνεχίζουμε στον δρόμο της αυτοοργάνωσης, της αυτονομίας, της ανεξαρτησίας από κρατικούς-κυβερνητικούς-κομματικούς μηχανισμούς, της κριτικής παιδαγωγικής, της ανυποχώρητης πάλης.

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα όλες και όλους τους συναδέλφους που συμμετείχαν στις εφορευτικές επιτροπές σε μια ημέρα εργάσιμη, πριν ή μετά το εργασιακό τους ωράριο.

Ο αγώνας συνεχίζεται. Με τη μαζική συμμετοχή μας στη συγκέντρωση στην Α΄ ΔΙΠΕ Αθήνας για το δίκιο της αναπληρώτριας συναδέλφου που έσπασε το πόδι της και η υπηρεσία την τιμωρεί! (σήμερα, Παρασκευή 1 Δεκεμβρίου, στις 14:00, Χίου 16-18).

Γιατί δεν είμαστε εκείνοι που θα φέρουν το φως

Είμαστε όμως εκείνοι που θα θυμίζουν πάντα ότι το σκοτάδι δεν είναι μόνο και ανίκητο

VENCEREMOS!

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Προσοχή: Αυτά τα μπουκάλια έχουν 40.000 φορές περισσότερα βακτήρια από το κάθισμα της τουαλέτας

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 4/3

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Κουζίνα
Προσοχή: Ποιο αντικείμενο στην κουζίνα σας μπορεί να προκαλέσει τροφική δηλητηρίαση
Όσο περίεργο κι αν σας φαίνεται υπάρχει ένα αντικείμενο στην κουζίνα σας που δεν είναι φαγώσιμο αλλά μπορεί να σας κάνει να πάθετε τροφική...
Προσοχή: Ποιο αντικείμενο στην κουζίνα σας μπορεί να προκαλέσει τροφική δηλητηρίαση