μαθητές σχολείο
Αυτό είναι το διαδικτυακό challenge που τρομάζει τους γονείς των μαθητών

Τα social media αποτελούν πλέον κομμάτι της καθημερινότητάς μας και αρκετές είναι οι διαδικτυακές προκλήσεις που έχουν κάνει την εμφάνισή τους. Κάποια από αυτά τα challenges είναι αστεία, ωστόσο άλλα είναι επικίνδυνα.

Η νέα πρόκληση καλεί τους χρήστες του διαδικτύου να κρατήσουν την αναπνοή τους, που έκανε την εμφάνισή της στο εξωτερικό πριν από λίγο καιρό και -όπως ήταν αναμενόμενο- έφτασε και στη χώρα μας. Σε αυτό το challenge, κάποιος καταγράφει σε βίντεο τον εαυτό του να κρατάει την αναπνοή του περισσότερο από το κανονικό και δείχνει πως αντιδρά σε αυτό.

Αυτή την πρόκληση έκανε μια 8χρονη στην αυλή του σχολείου με τις φίλες της, με αποτέλεσμα να λιποθυμήσει και να χτυπήσει το κεφάλι της. Η μητέρα της μίλησε στο Mega και τόνισε ότι η κόρη της ζει από θαύμα. Ενώ συμπλήρωσε ότι κανένα από τα παιδιά δεν ενημέρωσε τους δασκάλους.

«Πάω να την πάρω το μεσημέρι από το σχολείο και μου λέει "κοιμήθηκα στην αυλή και είδα ένα όνειρο. Είδα ότι κοιμόμουν σε ένα πολύ μαλακό κρεβατάκι από πάνω είχα όπως έχουν οι άγγελοι το φωτοστέφανο, αστεράκια, συννεφάκια". Ακόμα δεν καταλαβαίνω τι έχει γίνει. Πιάνω το κεφάλι της, τούμπανο το πίσω μέρος», είπε η μητέρα της 8χρονης.

 «Κατάλαβε και η ίδια το μέγεθος της σοβαρότητας και φοβήθηκε. Της είπαν οι γιατροί “λένα λεπτό παραπάνω και δεν θα ξυπνούσες”» πρόσθεσε.

Η παιδίατρος Άννα Παρδάλη δήλωσε στο Mega πως «η παροδική μείωση της οξυγόνωσης και της αιμάτωσης μπορεί να προκαλέσει είτε προσωρινά προβλήματα μπορεί όμως και να οδηγήσει σε απώλεια της ζωής ή και σε μόνιμες νευρολογικές βλάβες».

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 1/3

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα