ηλεκτρικός - ΗΣΑΠ
INTIME NEWS/ΖΑΧΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
Νέο επικίνδυνο challenge έρχεται στο φως της δημοσιότητας

Νέο challenge έγινε γνωστό μέσω του Tik Tok, βάζοντας σε κίνδυνο τη ζωή όσων το κάνουν.

Αυτή τη φορά, ανεβαίνουν στην οροφή βαγονιών του ηλεκτρικού ενώ το τρένο κινείται, δημοσιεύοντας το βίντεο στα social media.

Επικίνδυνες σκηνές

Όπως φαίνεται στα πλάνα, που τραβήχτηκαν ενώ ο συρμός του ηλεκτρικού ήταν στο σταθμό της Βικτώριας, νεαρός μπήκε ανάμεσα στα βαγόνια, σκαρφάλωσε στην οροφή και προσπαθεί να κρατηθεί εκεί ενώ τραβάει βίντεο.

Σχολιάζοντας το θέμα, ο πρόεδρος των αστυνομικών υπαλλήλων νοτιοανατολικής Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης, είπε στο Action 24, ότι «κινδυνεύουν να διαμελιστούν, να πάθουν ηλεκτροπληξία. Όμως το βλέπουν ως πρόκληση και το ανεβάζουν στο TikTok για να πάρουν like», σχολίασε.

«Πριν λίγο καιρό είδαμε παιδιά να ανεβαίνουν στο στέγαστρο του ΟΑΚΑ και να ανεβάζουν βίντεο στο TikTok. Περνούν δρόμους ταχείας κυκλοφορίας ενώ βλέπουν να έρχεται ΙΧ με ιλιγγιώδη ταχύτητα. Πρέπει να δούμε γιατί τα παιδιά μπαίνουν σε αυτή τη διαδικασία», επεσήμανε ο πρόεδρος των αστυνομικών υπαλλήλων νοτιοανατολικής Αττικής.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΣΟΚ στην Καλλιθέα: Καθηγήτρια Γυμνασίου συνελήφθη για διακίνηση ναρκωτικών σε μαθητές

Πίνακες εκπαιδευτικών ΑΣΕΠ: Το «στοίχημα» για τη Μεγάλη Εβδομάδα

Αλλαγή νόμου: ΝΕΑ εξ αποστάσεως Πιστοποίηση Η/Υ για Προσλήψεις Εκπαιδευτικών

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Διαμαρτυρία εκπαιδευτικών
Αναπληρωτές...
Η παιδεία δεν είναι εποχιακό προϊόν και οι λειτουργοί της δεν είναι αναλώσιμοι «πελάτες» προπληρωμένων καρτών
Αναπληρωτές...
μαντζος
Λ. Μάντζος (Περιφ. Διευθυντής Εκπαίδευσης Αττικής) στο alfavita.gr: «οι εκπαιδευτικοί αποτελούν τον σταθερό πυλώνα στήριξης των μαθητών»!
«Η παιδεία δεν περιορίζεται στη μετάδοση πληροφοριών· αποτελεί διαδικασία διαμόρφωσης ολοκληρωμένων προσωπικοτήτων και ενεργών πολιτών».
Λ. Μάντζος (Περιφ. Διευθυντής Εκπαίδευσης Αττικής) στο alfavita.gr: «οι εκπαιδευτικοί αποτελούν τον σταθερό πυλώνα στήριξης των μαθητών»!