βαρβαρα
Η ανακοίνωση του ΑΣΕΠ για την θέση

Το Α.Σ.Ε.Π. με ανακοίνωσή του γνωστοποιεί ότι στο πλαίσιο της Προκήρυξης για την πλήρωση τριών (3) θέσεων ευθύνης επιπέδου Γενικής Διεύθυνσης του Υπουργείου Παιδείας-Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, ολοκληρώθηκε η διαδικασία επιλογής για τη θέση ευθύνης: της Γενικής Διεύθυνσης Ανώτατης Εκπαίδευσης.

Συγκεκριμένα, η Βαρβάρα Παπαθανασοπούλου, διοικητικό στέλεχος του Παντείου Πανεπιστημίου, επελέγη από το ΑΣΕΠ για τη θέση "Γενικού Διευθυντή Ανώτατης Εκπαίδευσης".

Ποια είναι η Βαρβάρα Παπαθανασοπούλου

Είναι πτυχιούχος Οικονομικών Επιστημών του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (1989) με μεταπτυχιακές σπουδές στην Περιφερειακή Ανάπτυξη (Ινστιτούτο Περιφερειακής Ανάπτυξης του Παντείου Πανεπιστημίου Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών (1998), στη Δημόσια Διοίκηση στο Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφου, Κύπρος (2017) και Paul Valery Monpellier 3 Etudes neo-Helleniques, Γαλλία (2019).

Εργάζεται στο Πάντειο Πανεπιστήμιο Κοινωνικών Επιστημών και είναι Αν. Προϊσταμένη της Διεύθυνσης Οικονομικής Διαχείρισης και Προϊσταμένη Οικονομικών Υπηρεσιών (Π.Ο.Υ.). Έχει ασχοληθεί με θέματα που αφορούν σε Δημόσιες Συμβάσεις, Δημόσιο Λογιστικό και Δημόσιο Management.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Σχολεία: Τι θα γίνει την εβδομάδα που έρχεται σε Δημοτικά και Γυμνάσια

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 22 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 22/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

old-teacher
Εκπαιδευτικοί: Οι επόμενες μισθοδοσίες μονίμων κι αναπληρωτών
Χρησιμοποιώντας τους προσωπικούς κωδικούς Taxisnet  δίνεται η δυνατότητα να κάνετε λήψη άμεσα της μηνιαίας βεβαίωσης αποδοχών
Εκπαιδευτικοί: Οι επόμενες μισθοδοσίες μονίμων κι αναπληρωτών
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Αύριο Τρίτη (7μμ) στο Πνευματικό Κέντρο της Αθήνας θα γίνει η παρουσίαση - εκδήλωση για το βιβλίο "Καλή πατρίδα σύντροφε"
Το βιβλίο της Ελένης Νικολαϊδου "Καλή πατρίδα, σύντροφε!" (από τις εκδόσεις Εταιρεία Σύγχρονης Ιστορίας με πρόλογο-εισαγωγή του Προκόπη Παπαστράτη)...
Αύριο Τρίτη (7μμ) στο Πνευματικό Κέντρο της Αθήνας θα γίνει η παρουσίαση - εκδήλωση για το βιβλίο "Καλή πατρίδα σύντροφε"