Παλαιστίνη
Κινητοποίηση εκπαιδευτικών στις 14/11 στη Βουλή - «Η κυβέρνηση δεν μας πείθει για την απαράδεκτη στάση που κρατά απέναντι στη γενοκτονία των παλαιστινίων»

Σε κινητοποίηση καλούν οι εκπαιδευτικοί του Συλλόγου Π.Ε Αν. Αττικής «ο Σωκράτης», για να διαμαρτυρηθεί για τις επιθέσεις που δέχεται ο κλάδος τους από το υπουργείο Παιδείας και τα ΜΜΕ, επειδή υποστηρίζουν τον παλαιστινιακό λαό. 

Όπως χαρακτηριστικά τονίζουν, η θέση της κυβέρνησης είναι δύσκολη να πείσουν τους εκπαιδευτικούς και τη νεολαία για την «απαράδεκτη στάση που κρατούν, απέναντι στη γενοκτονία των παλαιστινίων».

«Είναι σε δύσκολη θέση γιατί υπάρχει ομόθυμη στήριξη του ελληνικού λαού στον παλαιστινιακό αλλά και τον ισραηλινό λαό που πληρώνει και αυτός βαρύ τίμημα και στην απαίτηση να μπει ένα τέλος στη σφαγή με την ικανοποίηση στο δίκαιο αίτημα για τη δημιουργία κράτους στη βάση των αποφάσεων του ΟΗΕ», αναφέρουν.

Η κινητοποίηση θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 14/11 στις 18:00, στη Βουλή.

Αναλυτικά

ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΡΙΤΗ 14/11 18:00 ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ!

Καταγγέλλουμε τις ανιστόρητες και απαράδεκτες επιθέσεις που δέχτηκε ο κλάδος μας από το Υπουργείο Παιδείας, τα ΜΜΕ και το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο για την αλληλεγγύη χιλιάδων εκπαιδευτικών και μαθητών απέναντι στο λαό της Παλαιστίνης.

Καταλαβαίνουμε τη δύσκολη θέση της κυβέρνησης και του ιδίου, να πείσουν τους χιλιάδες εκπαιδευτικούς και τη νεολαία για την απαράδεκτη στάση που κρατάνε απέναντι στη γενοκτονία που διεξάγεται στη Λωρίδα της Γάζας, στο διαχρονικό έγκλημα της παράνομης κατοχής των παλαιστινιακών εδαφών, της διαρκής εξόντωσης αμάχων και παιδιών. Είναι σε δύσκολη θέση γιατί υπάρχει ομόθυμη στήριξη του ελληνικού λαού στον παλαιστινιακό αλλά και τον ισραηλινό λαό που πληρώνει και αυτός βαρύ τίμημα και στην απαίτηση να μπει ένα τέλος στη σφαγή με την ικανοποίηση στο δίκαιο αίτημα για τη δημιουργία κράτους στη βάση των αποφάσεων του ΟΗΕ. 

•    Απαιτούμε εδώ και τώρα ο Υπουργός να πάρει πίσω τις απαράδεκτες δηλώσεις που προσβάλλουν όλο τον κλάδο.
•    Καλούμε το Διοικητικό Συμβούλιο της ΟΛΜΕ προκειμένου να υπερασπίσει την τιμή και την υπόληψη των χιλιάδων εκπαιδευτικών και να προστατευτεί από κάθε στοχοποίηση να προχωρήσει άμεσα σε εξώδικη διαμαρτυρία και θα εξετάσει κάθε νόμιμο μέσο.
•    Συμμετέχουμε στη κινητοποίηση με ανάρτηση πανό έξω από τη Βουλή την Τρίτη 14/11 στις 6 το απόγευμα.
•    Συνεχίζουμε μαζί με τους μαθητές μας, τους γονείς όλους τους εργαζόμενους δράσεις και εκδηλώσεις αλληλεγγύης στο Παλαιστινιακό λαό.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Απολύθηκε αναπληρωτής με Airbnb στο όνομά του - Γιατί θεωρήθηκε «έμπορος»

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Ανακοινώθηκε επίσημα ο 3ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός ΑΣΕΠ με νέα ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ποδονίφτης πλυμμήρα
ΕΚΤΑΚΤΟ: Φούσκωσε ο ο Ποδονίφτης - Τι θα συμβεί στον Κηφισό
Καταρρακτώδεις βροχές και ισχυρές καταιγίδες πλήττουν από το πρωί της Τετάρτης 20 Ιανουαρίου την Αττική, με τα νερά στο ρέμα του Ποδονίφτης να...
ΕΚΤΑΚΤΟ: Φούσκωσε ο ο Ποδονίφτης - Τι θα συμβεί στον Κηφισό
αφισα
Μαθητική έκθεση κόμικ: «Με ασφάλεια στον προορισμό, με φαντασία στην τέχνη»
Πρόσκληση – έκθεση «Με ασφάλεια στον προορισμό, με φαντασία στην τέχνη» στο Sofitel & στο Διεθνές Αεροδρόμιο Αθηνών
Μαθητική έκθεση κόμικ: «Με ασφάλεια στον προορισμό, με φαντασία στην τέχνη»
τραμπ
Τραμπ από Νταβός: Απειλές προς την Ευρώπη και επαναφορά του σχεδίου για τη Γροιλανδία
Στρατηγική ασφάλεια, δασμοί και διεθνείς αντιδράσεις στο επίκεντρο της ομιλίας του πρώην προέδρου των ΗΠΑ
Τραμπ από Νταβός: Απειλές προς την Ευρώπη και επαναφορά του σχεδίου για τη Γροιλανδία