Γάζα
ΠΕΦ: Ο Ελληνικός λαός, οι Έλληνες εκπαιδευτικοί έχουμε εκφράσει στο παρελθόν πολλές φορές την αλληλεγγύη μας στο λαό της Παλαιστίνης (ανέγερση σχολείων, πρωτοβουλία «Ένα τετράδιο για τα παιδιά της Παλαιστίνης»). Το ίδιο θα κάνουμε και τώρα.

Απάντηση στις πρόσφατες δηλώσεις Πιερρακάκη κατά των εκπαιδευτικών για τη στήριξή τους στον αγώνα του παλαιστινιακού λαού, δίνουν καθημερινά οι εκπαιδευτικοί. 

Ψήφισμα υπέρ των Παλαιστινίων, εξέδωσε η Πανελλήνια Ενωση Φιλολόγων τονίζοντας ότι «όσο η κυβέρνηση του Ισραήλ θα συνεχίζει την εξόντωση των Παλαιστινίων η φωνή μας θα ακούγεται ακόμα πιο δυνατή: Σταματήστε τώρα το πογκρόμ, σταματήστε τώρα τον βομβαρδισμό νοσοκομείων και σχολείων»

Το ψήφισμα της ΓΣ της Πανελλήνιας Ενωσης Φιλολόγων

Η Γενική Συνέλευση της ΠΕΦ εκφράζει τη σταθερή και αταλάντευτη αλληλεγγύη της στον πολυετή αγώνα του Παλαιστινιακού λαού εναντίον της συνεχιζόμενης για σχεδόν 80 χρόνια Ισραηλινής κατοχής.

Δεν μπορούμε να μείνουμε αδιάφοροι μπροστά στην επιχειρούμενη εξόντωση ενός ολόκληρου λαού, του Παλαιστινιακού.

Δεν μπορούμε παρά με κάθε τρόπο να στηρίξουμε τον δίκαιο αγώνα του για το αυτονόητο δικαίωμά του για πατρίδα και ελευθερία.

Ο Ελληνικός λαός, οι Έλληνες εκπαιδευτικοί έχουμε εκφράσει στο παρελθόν πολλές φορές την αλληλεγγύη μας στο λαό της Παλαιστίνης (ανέγερση σχολείων, πρωτοβουλία «Ένα τετράδιο για τα παιδιά της Παλαιστίνης»).

Το ίδιο θα κάνουμε και τώρα.

Όσο η κυβέρνηση του Ισραήλ θα συνεχίζει την εξόντωση των Παλαιστινίων η φωνή μας θα ακούγεται ακόμα πιο δυνατή: Σταματήστε τώρα το πογκρόμ, σταματήστε τώρα τον βομβαρδισμό νοσοκομείων και σχολείων.

Απαιτούμε τώρα η κυβέρνηση της χώρας μας να πάψει την υποστήριξη στη δολοφονική μηχανή του κράτους του Ισραήλ.

Όσοι στ’ αλήθεια πιστεύουν στην ειρήνη, όσοι θέλουν να σταματήσει ο κύκλος του αίματος, να σταματήσουν οι συνέπειες του πολέμου τόσο για τον Παλαιστινιακό όσο και για τον Ισραηλινό λαό, χρειάζεται να απαιτήσουν τώρα με όλη τους τη δύναμη: ΕΔΩ και ΤΩΡΑ δημιουργία ανεξάρτητου παλαιστινιακού κράτους στα σύνορα του 1967 με πρωτεύουσα την Ανατολική Ιερουσαλήμ.

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ

Από τη Γενική Συνέλευση

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Η Οργισμένη απάντηση της Μαρίας Καρυστιανού στο χυδαίο βίντεο Μπογδάνου (vid)

«Είχε γίνει η ζωή μου κόλαση» – Πώς καθηγητής προσέγγιζε ερωτικά φοιτήτριές του

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

νέα από το Ethnos logo

σχετικά άρθρα