mathites_palaistini
Κάλεσμα των εκπαιδευτικών από την ΕΛΜΕ Κέρκυρας για καλλιτεχνικές δημιουργίες με τους μαθητές, για την Παλαιστίνη

Η ΕΛΜΕ Κέρκυρας καλεί τους εκπαιδευτικούς να λάβουν πολύμορφες πρωτοβουλίες μαζί με τους μαθητές του νησιού, ενάντια στη φρίκη του πολέμου και στο δράμα του παλαιστινιακού λαού.

Αναλυτικότερα, όπως τονίζει στην ανακοίνωσή της, η ΕΛΜΕ Κέρκυρας θα πραγματοποιήσει ειδική εκδήλωση σε μέρα που θα είναι αφιερωμένη στην Ειρήνη και στην αντίσταση του λαού της Παλαιστίνης και στην οποία θα παρουσιαστούν οι δημιουργίες των εκπαιδευτικών και των μαθητών.

Αναλυτικά

Η σφαγή στη Γάζα συνεχίζεται! Το σαββατοκύριακο το κράτος-δολοφόνος του Ισραήλ, σφυροκοπούσε ανελέητα τη Γάζα, από στεριά, αέρα και θάλασσα! Από την ημέρα που ξεκίνησε ο πόλεμος, έχουν σκοτωθεί πάνω από 3500 παιδιά, αφού από τους ανελέητους βομβαρδισμούς του Ισραήλ και με την κάλυψη και στήριξη των αμερικανατοϊκών, της Ευρωπαϊκής Ένωσης και όλων των ελληνικών κυβερνήσεων, έχουν ισοπεδωθεί τα παλαιστινιακά εδάφη. Έχει κοπεί το ρεύμα, το νερό, η προμήθεια καυσίμων και οι επικοινωνίες. Αυτές τις μέρες συντελείται η εξόντωση ενός ολόκληρου λαού!

Το Δ.Σ. της ΕΛΜΕ Κέρκυρας καλεί όλους τους εκπαιδευτικούς της Κέρκυρας, να πάρουν σε κάθε σχολείο πολύμορφες πρωτοβουλίες (καλλιτεχνικές, πολιτιστικές, κ.α.) μαζί με τους μαθητές μας, ενάντια στη φρίκη του πολέμου και στο δράμα του παλαιστινιακού λαού. Εκθέσεις ζωγραφικής, happenings, τραγούδια και ποιήματα και ότι άλλο μπορεί να συμβάλλει, στο να αναδειχτεί το ότι οι λαοί είναι αυτοί που πληρώνουν τους ιμπεριαλιστικούς ανταγωνισμούς και ότι ο παλαιστινιακός λαός αγωνίζεται για λευτεριά.

Η ΕΛΜΕ Κέρκυρας θα πραγματοποιήσει ειδική εκδήλωση, σε μέρα που θα είναι αφιερωμένη στην Ειρήνη και στην αντίσταση του λαού της Παλαιστίνης και στην οποία θα παρουσιαστούν οι δημιουργίες των εκπαιδευτικών και των μαθητών.

Παρακαλούμε να ενημερώνετε την ΕΛΜΕ για τις δημιουργίες σας, ώστε να οργανωθεί η εκδήλωση με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Βροντοφωνάζουμε Δεν είναι τρομοκράτες οι λαοί που αγωνίζονται για τη ζωή τους!

Τρομοκράτες είναι οι δολοφόνοι των λαών, οι ΗΠΑ-ΝΑΤΟ-ΕΕ, που υποστηρίζουν το Ισραήλ!

Ο λαός έχει τη δύναμη με την πάλη του να βάλει τη σφραγίδα του στις εξελίξεις και να συμβάλλει ώστε να ανοίξει ο δρόμος για την πραγματική ειρήνη, τη φιλία, την αλληλεγγύη!

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Νέο Προσκλητήριο Προσλήψεων Εκπαιδευτών Ενηλίκων: Αφορά όλα τα πτυχία ΑΕΙ-ΤΕΙ - Πιστοποιηθείτε άμεσα

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ για Εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ μόρια 2ης ξένης γλώσσας

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 27/8

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ipourgeio_paideias
Εγκύκλιος για αιτήσεις απόσπασης νεοδιοριζόμενων εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης
Εγκύκλιος για αποσπάσεις νεοδιοριζόμενων εκπαιδευτικών από ΠΥΣΠΕ/ΠΥΣΔΕ σε ΠΥΣΠΕ/ΠΥΣΔΕ και σε δομές της Ειδικής Αγωγής για το διδακτικό έτος 2025-202
Εγκύκλιος για αιτήσεις απόσπασης νεοδιοριζόμενων εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης
τεχνητή νοημοσύνη για chatgpt
A.I. για μαθηματικούς: Το 1ο Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό στην Ελλάδα
Φαντάσου ένα σχολείο όπου τα Μαθηματικά “ζωντανεύουν” με τη βοήθεια της Τεχνητής Νοημοσύνης. Όχι σε κάποια Silicon Valley, αλλά στην Ελλάδα — στο...
A.I. για μαθηματικούς: Το 1ο Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό στην Ελλάδα