αφισα
Δωρεάν βιωματικό εργαστήρι για εκπαιδευτικούς στο Αίγιο στις 25 Οκτωβρίου

Το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων & Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Αχαΐας, «Καλλίπολις» σε συνεργασία με το Τμήμα Αγωγής Υγείας της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αχαΐας διοργανώνουν Βιωματικό Εργαστήρι με θέμα «Ο εμψυχωτής μέσα μου» για τους Εκπαιδευτικούς και ΕΕΠ της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αιγιαλείας και Καλαβρύτων, στο Αίγιο.

Στο Βιωματικό Εργαστήρι θα δοθεί η δυνατότητα στους συμμετέχοντες να ενισχύσουν το ρόλο τους ως εμψυχωτές παιδιών. Ο εαυτός μας αποτελεί το βασικό εργαλείο στη σχέση μας με τα παιδιά και η αναζήτηση της εσωτερικής μας δύναμης & έμπνευσης, αποτελούν απαραίτητο εφόδιο στη δουλειά με ομάδες.

Κατά τη διάρκεια του εργαστηρίου, οι εκπαιδευτικοί και ΕΕΠ θα έχουν την ευκαιρία μέσα από βιωματικές δραστηριότητες, να βιώσουν, να συζητήσουν και να ανταλλάξουν εμπειρίες σχετικά με τα θέματα της συνεργασίας, της επικοινωνίας, των συναισθημάτων και του εαυτού, που αποτελούν σημαντικούς προστατευτικούς παράγοντες για την ψυχική υγεία των παιδιών.

Το Εργαστήριο πρόκειται να υλοποιηθεί την Τετάρτη 25 Οκτωβρίου 2023 και ώρες 17.00-19.30 στο 3ο Δημοτικό Σχολείο Αιγίου. Η συμμετοχή των εκπαιδευτικών στο εργαστήριο είναι εθελοντική. Οι εκπαιδευτικοί που επιθυμούν να συμμετέχουν στο Εργαστήριο, μπορούν να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους στον σύνδεσμο: https://forms.gle/YL6TEXLuz1K13vAU9 μέχρι την Δευτέρα 23 Οκτωβρίου 2023.

Για περαιτέρω πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά με την κ. Κυρίτση Βασιλική, Κοινωνική Λειτουργός, MSc Σχολικής Ψυχολογίας – Επιστημονικό στέλεχος Πρόληψης στο 2610.226948 και 2610.623290.

αφισα

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Πώς να καταλάβετε αν ο γείτονάς σας «κλέβει» το Wi-Fi σας

Παν.Αιγαίου: Νέα Μοριοδοτούμενα σεμινάρια για Εκπαιδευτικούς με Υποτροφίες έως 5/2

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Ο Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης, Κωστής Χατζηδάκης
Τελεσίγραφο Χατζηδάκη στους αγρότες: «Διάλογος ή πρόστιμα»
«Δεν γίνεται μια μειοψηφία να κρατά όμηρο την κοινωνία», λέει ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης - Με πρόστιμα και αφαίρεση πινακίδων απαντά το Μαξίμου
Τελεσίγραφο Χατζηδάκη στους αγρότες: «Διάλογος ή πρόστιμα»
Γροθιές συγκρούονται με χρώματα στις σημαίες της Κίνας και των ΗΠΑ
Κίνα: Ηχηρή απάντηση στις ΗΠΑ - «Παγκόσμιος δικαστής δεν είναι κανείς»
Η Κίνα ζητά την απελευθέρωση του Νικολάς Μαδούρο και διαμηνύει ότι «καμία χώρα δεν μπορεί να αυτοαναγορεύεται σε παγκόσμια αστυνομία»
Κίνα: Ηχηρή απάντηση στις ΗΠΑ - «Παγκόσμιος δικαστής δεν είναι κανείς»
Κυρανάκης
Παραδοχή Κυρανάκη για αεροδρόμια: «Τα συστήματα είναι απαρχαιωμένα, το γνωρίζουμε»
«Αυτά παραλάβαμε» δήλωσε ο αναπληρωτής υπουργός Μεταφορών σχετικά με τα συστήματα ασφαλείας των αεροδρομίων
Παραδοχή Κυρανάκη για αεροδρόμια: «Τα συστήματα είναι απαρχαιωμένα, το γνωρίζουμε»