αφισα
Δωρεάν βιωματικό εργαστήρι για εκπαιδευτικούς στο Αίγιο στις 25 Οκτωβρίου

Το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων & Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Αχαΐας, «Καλλίπολις» σε συνεργασία με το Τμήμα Αγωγής Υγείας της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αχαΐας διοργανώνουν Βιωματικό Εργαστήρι με θέμα «Ο εμψυχωτής μέσα μου» για τους Εκπαιδευτικούς και ΕΕΠ της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αιγιαλείας και Καλαβρύτων, στο Αίγιο.

Στο Βιωματικό Εργαστήρι θα δοθεί η δυνατότητα στους συμμετέχοντες να ενισχύσουν το ρόλο τους ως εμψυχωτές παιδιών. Ο εαυτός μας αποτελεί το βασικό εργαλείο στη σχέση μας με τα παιδιά και η αναζήτηση της εσωτερικής μας δύναμης & έμπνευσης, αποτελούν απαραίτητο εφόδιο στη δουλειά με ομάδες.

Κατά τη διάρκεια του εργαστηρίου, οι εκπαιδευτικοί και ΕΕΠ θα έχουν την ευκαιρία μέσα από βιωματικές δραστηριότητες, να βιώσουν, να συζητήσουν και να ανταλλάξουν εμπειρίες σχετικά με τα θέματα της συνεργασίας, της επικοινωνίας, των συναισθημάτων και του εαυτού, που αποτελούν σημαντικούς προστατευτικούς παράγοντες για την ψυχική υγεία των παιδιών.

Το Εργαστήριο πρόκειται να υλοποιηθεί την Τετάρτη 25 Οκτωβρίου 2023 και ώρες 17.00-19.30 στο 3ο Δημοτικό Σχολείο Αιγίου. Η συμμετοχή των εκπαιδευτικών στο εργαστήριο είναι εθελοντική. Οι εκπαιδευτικοί που επιθυμούν να συμμετέχουν στο Εργαστήριο, μπορούν να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους στον σύνδεσμο: https://forms.gle/YL6TEXLuz1K13vAU9 μέχρι την Δευτέρα 23 Οκτωβρίου 2023.

Για περαιτέρω πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά με την κ. Κυρίτση Βασιλική, Κοινωνική Λειτουργός, MSc Σχολικής Ψυχολογίας – Επιστημονικό στέλεχος Πρόληψης στο 2610.226948 και 2610.623290.

αφισα

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Τι αποκαλύπτει για τον χαρακτήρα σας αν βρίζετε - ποια είναι τα οφέλη;

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 4/3

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

apth
Θεσσαλονίκη: Επίθεση έξω από το σπίτι του κοσμήτορα της Νομικής του ΑΠΘ, Παναγιώτη Γκλαβίνη
«Κάτω τα χέρια από τις φοιτήτριες και τους φοιτητές που αγωνίζονται για δημόσια και δωρεάν Παιδεία. Ούτε σκέψη για ιδιωτικά ΑΕΙ»
Θεσσαλονίκη: Επίθεση έξω από το σπίτι του κοσμήτορα της Νομικής του ΑΠΘ, Παναγιώτη Γκλαβίνη