ΕΑΠ - Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο
Αφορούν 9 Προπτυχιακά, 57 Μεταπτυχιακά Προγράμματα Σπουδών με έναρξη φοίτησης τον Οκτώβριο του 2023 και 2 Προγράμματα Μεταπτυχιακών Σπουδών με έναρξη φοίτησης το Μάρτιο του 2024.

Στην τελική ευθεία έχουν μπει οι αιτήσεις για τα προγράμματα σπουδών του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου (Ε.Α.Π.): Οι υποψήφιοι και οι υποψήφιες έχουν τη δυνατότητα να υποβάλλουν αίτηση έως την 31η Αυγούστου 2023 και ώρα 11.59 π.μ., ενώ η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων θα γίνει το Σεπτέμβριο 2023.

Σε μια εποχή κατά την οποία η ψηφιοποίηση της εκπαίδευσης προσφέρει ευελιξία και ευρείες δυνατότητες, το Ε.Α.Π., ένα από τα πιο γνωστά δημόσια ιδρύματα με εμπειρία πλέον των 20 χρόνων στην εφαρμογή τεχνολογικών καινοτομιών και βέλτιστων πρακτικών, προσφέρει ανοικτή και εύκολα προσβάσιμη εκπαίδευση για όλους, χωρίς περιορισμούς ηλικίας ή τόπου.

Το Ε.Α.Π. είναι το μοναδικό Ελληνικό ακαδημαϊκό ίδρυμα που παρέχει σπουδές αποκλειστικά με διαδικτυακές πλατφόρμες και ψηφιακές βιβλιοθήκες, σε επαγγελματίες, εργαζόμενους και μη, φοιτητές και απόφοιτους Λυκείου.

Λαμβάνοντας υπόψιν τον αυξημένο ανταγωνισμό στην αγορά εργασίας, προσφέρει πρωτοπόρα προγράμματα σπουδών στις τέσσερις Σχολές του Ιδρύματος (Ανθρωπιστικών Επιστημών, Εφαρμοσμένων Τεχνών και Βιώσιμου Σχεδιασμού, Θετικών Επιστημών και Τεχνολογίας, Κοινωνικών Επιστημών), τα οποία οδηγούν σε «δυνατούς» και ανταγωνιστικούς τίτλους σπουδών. Παράλληλα, διασφαλίζει συνεργασίες με Έλληνες ακαδημαϊκούς, που διδάσκουν σε διακεκριμένα πανεπιστήμια του εξωτερικού, δημιουργώντας υπεραξίες στην εκπαιδευτική διαδικασία.

Οι αιτήσεις για όσους ενδιαφέρονται να κάνουν ένα σημαντικό ακαδημαϊκό βήμα, γίνονται μόλις με ένα κλικ στο https://www.eap.gr/.

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση

Το 1ο στην Ελλάδα Πρόγραμμα επιμόρφωσης Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς με Πιστοποιητικό

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 19/7

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

aupnia-ypnos.jpg
«Διαζύγιο ύπνου»: Γιατί γίνεται όλο και πιο δημοφιλές στα ζευγάρια
Aνακαλύφθηκε ότι οι άνδρες είναι πιο πιθανό να πάρουν τον καναπέ ή τον ξενώνα, ενώ μόνο το 25 τοις εκατό των γυναικών που συμμετείχαν στην έρευνα...
«Διαζύγιο ύπνου»: Γιατί γίνεται όλο και πιο δημοφιλές στα ζευγάρια