Πανεπιστήμιο Πατρών: Παραιτήθηκε και ο αντιπρύτανης Έρευνας και Ανάπτυξης
Πανεπιστήμιο Πατρών: Η δεύτερη παραίτηση μέσα σε μια εβδομάδα

Την παραίτησή του από τη θέση του Αντιπρύτανη Έρευνας και Ανάπτυξης του Πανεπιστημίου Πατρών υπέβαλε σήμερα και ο καθηγητής Παναγιώτης Δημόπουλος με επιστολή του προς τον Πρύτανη Χρήστο Μπούρα.

Ο Π. Δημόπουλος επικαλείται στην επιστολή παραίτησής του διάρρηξη βασικών αρχών θεσμικής λειτουργίας και χαρακτηριστικών που πρέπει να διέπουν το πρυτανικό σχήμα, ενώ δεσμεύεται να ενημερώσει αναλυτικά τη Σύγκλητο για τους ακριβείς λόγους που τον οδήγησαν σε αυτή την απόφαση, σύμφωνα με πληροφορίες του pelop.gr.

Υπενθυμίζεται πως την προηγούμενη εβδομάδα, την παραίτησή του υπέρβαλε και ο αντιπρύτανης Φοιτητικής Μέριμνας, καθηγητής Μάρκος Μαραγκός, επικαλούμενος παρόμοια ζητήματα θεσμικής λειτουργίας.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 6/12

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Χριστουγεννιάτικη αγορά
Οι πιο οικονομικοί χριστουγεννιάτικοι προορισμοί με μαγικές αγορές στην Ευρώπη
Από την Πολωνία μέχρι την Εσθονία, οι πόλεις που προσφέρουν ατμόσφαιρα παραμυθιού χωρίς το… τσουχτερό κόστος.
Οι πιο οικονομικοί χριστουγεννιάτικοι προορισμοί με μαγικές αγορές στην Ευρώπη
Τυρόπιτα
Πατατόπιτα χωρίς φύλλο: αφράτη, τυρένια και γεμάτη άρωμα
Απλή, χορταστική και πλούσια σε τυριά και μυρωδικά. Σερβίρεται ζεστή ή σε θερμοκρασία δωματίου και ταιριάζει τόσο ως κυρίως πιάτο όσο και ως...
Πατατόπιτα χωρίς φύλλο: αφράτη, τυρένια και γεμάτη άρωμα
κινοα
Ένα δροσερό πιάτο χωρίς γλουτένη με 4 κρυφά μυστικά γεύσης
Αν αγαπάτε τις φρέσκες, μυρωδάτες σαλάτες τύπου ταμπουλέ αλλά αποφεύγετε τη γλουτένη ή θέλετε μια πιο ελαφριά, μοντέρνα εκδοχή, τότε αυτό το ταμπουλέ...
Ένα δροσερό πιάτο χωρίς γλουτένη με 4 κρυφά μυστικά γεύσης