Τι συμβαίνει με τα λειτουργικά κενά στην ΔΔΕ Ξάνθης;
Αντί να υπάρχει έλλειμμα 4 ωρών, την 1 Αυγούστου το ΠΥΣΔΕ Ξάνθης δηλώνει 16 ώρες έλλειμμα σε ΤΕΧΝ-Γ

Περίεργα πράγματα συμβαίνουν στο 5ο Γυμνάσιο Ξάνθης και συγκεκριμένα με το λειτουργικό κενό που προέκυψε ξαφνικά την 1 Αυγούστου του 2023 στο μάθημα της Τεχνολογίας, αναφέρουν με επιστολή τους στο alfavita.gr εκπαιδευτικοί που επιθυμούν να κρατήσουν την ανωνυμία τους.

Νεότερη ενημέρωση:

Προτού διαβάσετε την καταγγελία, να σημειώσουμε ότι από την τοπική Διεύθυνση λάβαμε το εξής μήνυμα:

Σας ενημερώνουμε ότι η αποστολή μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου το οποίο (φαινομενικά) στάλθηκε από το κεντρικό email της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ξάνθης, την Δευτέρα 28/8/2023 στις 10:54 πμ με θέμα "Τι γίνεται με τα λειτουργικά κενά στην ΔΔΕ Ξάνθης;", δεν πραγματοποιήθηκε από τα γραφεία της Διεύθυνσης και πιθανόν να οφείλεται σε υποκλοπή των κωδικών πρόσβασης στον επίσημο λογαριασμό ηλεκτρονικού ταχυδρομείου της Υπηρεσίας μας.

Η καταγγελία

Οπως υποστηρίζουν οι ανώνυμοι που απέστειλαν το αρχικό μήνυμα, στο 5ο Γυμνάσιο έχει 4 τμήματα στην Α, 4 τμήματα στην Β και 4 τμήματα στην Γ γυμνασίου και έτσι στο μάθημα της τεχνολογίας (με τα σπασίματα και με την πληροφορική) υπάρχει ανάγκη για 24 εκπαιδευτικές ώρες.

Οι 20 ώρες καλύπτονται από τον μόνιμο εκπαιδευτικό ΠΕ84 κ.... που υπηρετεί και έχει οργανική στο 5ο Γυμνάσιο Ξάνθης. Οπότε υπάρχει ανάγκη για 4 ώρες σε τεχνολογία.

Αντί λοιπόν να υπάρχει έλλειμμα 4 ωρών, την 1 Αυγούστου το ΠΥΣΔΕ Ξάνθης δηλώνει 16 ώρες έλλειμμα σε ΤΕΧΝ-Γ σύμφωνα με το έγγραφο που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα της ΔΔΕ Ξάνθης (στο συνημμένο αρχείο).

Από που προκύπτουν άραγε αυτές οι ώρες. Έκανε τόσο λάθος η Διεύθυνση του σχολείου και αν ακόμα έγινε το λάθος η ΔΔΕ Ξάνθης δεν θα έπρεπε να το επισημάνει και να προβεί στη διόρθωσή του; Δε γνωρίζουμε που αποσκοπούν αυτές οι ενέργειες, αλλά όλοι οι αρμόδιοι οφείλουν να ενημερωθούν.

Το έγγραφο
 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Νέο κορυφαίο Μεταπτυχιακό για Εκπαιδευτικούς από ΕΚΠΑ, ΠΑΔΑ και ΑΣΠΑΤΕ "Ψηφιακός Μετασχηματισμός και Εκπαιδευτική Πράξη"

Το 1ο στην Ελλάδα Πρόγραμμα επιμόρφωσης Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς με Πιστοποιητικό

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 26/6

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ipourgeio_paideias
Υπουργείο Παιδείας: Σχετικά με τη Σύμβαση της Λισαβόνας για την Ακαδημαϊκή Αναγνώριση 
Φοιτητές: Συγκέντρωση διαμαρτυρίας την Πέμπτη στη Βουλή ενάντια στην κύρωση της Σύμβασης της Λισαβόνας
Υπουργείο Παιδείας: Σχετικά με τη Σύμβαση της Λισαβόνας για την Ακαδημαϊκή Αναγνώριση