ΠΕΑΔ προς Διευθύνσεις Εκπαίδευσης: Δημοσιεύστε άμεσα όλα τα λειτουργικά κενά
Η ένωση καλεί όλες τις κατά τόπους διευθύνσεις δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και ιδιαίτερα αυτές που δεν έχουν ακόμα προβεί στην κοινοποίηση των λειτουργικών κενών, να ακολουθήσουν αυτή την καλή πρακτική

Να αναρτήσουν άμεσα όλα τα λειτουργικά κενά για πρόσληψη αναπληρωτών στις ιστοσελίδες τους, ζητά από τις Διευθύνσεις Εκπαίδευσης η Πανελλήνια Ένωση Αναπληρωτών Δευτεροβάθμιας (ΠΕΑΔ)

Η ένωση καλεί όλες τις κατά τόπους διευθύνσεις δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και ιδιαίτερα αυτές που δεν έχουν ακόμα προβεί στην κοινοποίηση των λειτουργικών κενών, να ακολουθήσουν αυτή την καλή πρακτική και να προβούν σύντομα σε δημοσίευση των κενών με ανάρτηση στις ιστοσελίδες τους, εντός του διαστήματος της επόμενης εβδομάδας, στο τέλος της οποίας λήγει η προθεσμία υποβολής δηλώσεων προτίμησης περιοχών

Η ανακοίνωση της ΠΕΑΔ

Τις τελευταίες ημέρες και ενώ οι αναπληρωτές και αναπληρώτριες έχουν κληθεί να δηλώσουν τις περιοχές προτίμησής τους, δημοσιεύονται από αρκετές διευθύνσεις δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης (Δ.Δ.Ε.) τα λειτουργικά κενά. Η Π.Ε.Α.Δ. χαιρετίζει αυτή την πρακτική, ειδικά όταν τα κενά παρουσιάζονται ανά σχολείο, καθώς παρέχονται σημαντικές πληροφορίες για τις επιλογές περιοχών πρόσληψης των συναδέλφων.

Καλούμε όλες τις κατά τόπους διευθύνσεις δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και ιδιαίτερα αυτές που δεν έχουν ακόμα προβεί στην κοινοποίηση των λειτουργικών κενών, να ακολουθήσουν αυτή την καλή πρακτική και να προβούν σύντομα σε δημοσίευση των κενών με ανάρτηση στις ιστοσελίδες τους, εντός του διαστήματος της επόμενης εβδομάδας, στο τέλος της οποίας λήγει η προθεσμία υποβολής δηλώσεων προτίμησης περιοχών. Επίσης, ζητάμε να δηλωθούν όλα τα υπαρκτά κενά, ώστε να έχουμε μεγάλο αριθμό προσλήψεων αναπληρωτών από την Α' φάση και τα σχολεία να ανοίξουν με όλους τους εκπαιδευτικούς στις θέσεις τους.

Από το Δ.Σ.

#ΠΕΑΔ

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Voucher 750 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα - Ανοίγουν οι αιτήσεις

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ΔΕΔΔΗΕ, ΔΕΗ, κολόνα, διακοπή ρεύματος
Διακοπές ρεύματος σε 14 δήμους της Αττικής σήμερα Πέμπτη 12/2 – Οι περιοχές
Χωρίς ρεύμα μεγάλο τμήμα της Αττικής λόγω εργασιών του ΔΕΔΔΗΕ – Δείτε αναλυτικά τη λίστα με τις ώρες ανά περιοχή
Διακοπές ρεύματος σε 14 δήμους της Αττικής σήμερα Πέμπτη 12/2 – Οι περιοχές
σφακια
Σε αναμονή της έκδοσης του ΦΕΚ αύριο Παρασκευή ή την Δευτέρα,  μέσα στην επόμενη εβδομάδα ξεκινά επίσημα η πρώτη συνεδρίαση της Επιτροπής Εθνικού Διαλόγου για την Παιδεία.
Στην προεδρία της Επιτροπής βρίσκεται ο Μιχάλης Σφακιανάκης, ενώ στη σύνθεσή της συμμετέχουν περίπου 100 άτομα από ένα ευρύ φάσμα της εκπαιδευτικής...
Σε αναμονή της έκδοσης του ΦΕΚ αύριο Παρασκευή ή την Δευτέρα,  μέσα στην επόμενη εβδομάδα ξεκινά επίσημα η πρώτη συνεδρίαση της Επιτροπής Εθνικού Διαλόγου για την Παιδεία.