Μιχαηλίδου
ΠΕΡΙΣΤΕΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ/INTIME NEWS
Τι ανέφερε η υφυπουργός Παιδείας Δόμνα Μιχαηλίδου για τους διορισμούς μέσω γραπτού διαγωνισμού του ΑΣΕΠ

Στον ΑΝΤ1 μίλησε η υφυπουργός Παιδείας Δόμνα Μιχαηλίδου για τον διορισμό εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας μέσω γραπτού διαγωνισμού ΑΣΕΠ.

"Κομμάτι των νέων προσλήψεων, των μόνιμων προσλήψεων των καθηγητών στο Υπουργείο Παιδείας θα γίνεται και μέσω γραπτού διαγωνισμού ΑΣΕΠ"  σημείωσε σήμερα η υφυπουργός Παιδείας Δόμνα Μιχαηλίδου.

Διαβάστε παρακάτω αναλυτικά τις δηλώσεις της.

Προσλήψεις και με Γραπτό Διαγωνισμό ΑΣΕΠ εκπαιδευτικών

«Δεν θέλουμε να κάνουμε έκπληξη σε κανέναν. Δεν είναι κάτι που πρόκειται να γίνει αύριο, ούτε είναι κάτι που πρόκειται να γίνει χωρίς διάλογο. Σε καμία των περιπτώσεων. Και για να καταλάβουν οι τηλεθεατές σε τι απευθυνόμαστε, απευθυνόμαστε σε αυτή τη δήλωση που έχουμε κάνει από κοινού με τον Υπουργό ΠΑΙΘΑ κύριο Κυριάκο Πιερρακάκη ότι κομμάτι των νέων προσλήψεων, των μόνιμων προσλήψεων των καθηγητών στο Υπουργείο Παιδείας θα γίνεται και μέσω γραπτού διαγωνισμού ΑΣΕΠ. Αυτό που λέμε είναι για την ανανέωση του καθηγητικού σώματος, έτσι ώστε να μπορέσουμε να έχουμε και ικανά και άξια παιδιά. Θέλουμε να βρούμε όχι αύριο αλλά κατόπιν διαλόγου, κατόπιν συζήτησης, κατόπιν εξεύρεσης του πιο αποτελεσματικού και καλού τρόπου, όχι μόνο για τα παιδιά και τους γονείς αλλά και για τους εκπαιδευτικούς.»

Όταν η δημοσιογράφος ανέφερε πως οι εκπαιδευτικοί λένε πως απαξιώνονται οι θυσίες που έχουν κάνει τόσα χρόνια η κα Μιχαηλίδου απάντησε: «Κοιτάξτε, οι υπόλοιποι εκπαιδευτικοί, αυτοί δηλαδή, όσοι και να είναι αυτοί, που θα βρούμε μαζί με τους νυν και τους επόμενους εκπαιδευτικούς, ποιοι θα είναι αυτοί, μπορούν να σας πουν ακριβώς το αντίθετο, ότι εγώ είμαι ένας νέος άνθρωπος, έχω πάρα πολύ μεγάλη όρεξη για τη δουλειά μου, θέλω τώρα να αποτελέσω κομμάτι του εκπαιδευτικού σώματος, έτσι ώστε τα παιδιά να έχουν και κάποια ανανέωση αυτού και να μπορέσω κι εγώ να δείξω τα δικά μου τα στοιχεία και τον δικό μου τον δυναμισμό».

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Πανελλήνιες 2024: 12 μυστικά για την επιτυχία στις εξετάσεις

ΑΣΕΠ: Σε 2 ημέρες ΕΥΚΟΛΟ Online Proficiency GOLEARN ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση (Μόνο 10 ημέρες έμειναν για την ΑΛΛΑΓΗ!)

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Μοριοδοτούμενο Πανεπιστημιακό σεμινάριο Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 30/5

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

panellinies panelladikes
Πανελλαδικές: Τα μεταρρυθμιστικά ξόρκια του εξεταστικού φαντάσματος
Πριμοδοτείται και πάλι μια νέα αυταπάτη παρόμοια με αυτές των οποίων τα αποκαίδια μύρισαν γενιές και γενιές μαθητών
Πανελλαδικές: Τα μεταρρυθμιστικά ξόρκια του εξεταστικού φαντάσματος