Εκπαίδευση

Πότε ανακοινώνονται οι αποσπάσεις εκπαιδευτικών από περιοχή σε περιοχή και σε Καλλιτεχνικά / Μουσικά σχολεία

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Μέχρι την Πέμπτη 13 Ιουλίου το υπουργείο Παιδείας θα συλλέγει κενά και πλεονάσματα

Ενόψει της ολοκλήρωσης των αποσπάσεων των εκπαιδευτικών της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης από ΠΥΣΠΕ σε ΠΥΣΠΕ, σε Σ.Μ.Ε.Α.Ε., ΚΕ.Δ.Α.Σ.Υ. & Ε.Ε.Ε.ΕΚ, για το διδακτικό έτος 2023- 2024, το ΥΠΑΙΘΑ απέστειλε στους Περιφερειακούς Δ/ντές Εκπ/σης, τις Δ/νσεις Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, τις Δ/νσεις Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (μόνο για τα Ε.Ε.Ε.ΕΚ) και τα ΚΕ.Δ.Α.Σ.Υ (Δια των Περιφερειακών Δ/νσεων ΠΕ & ΔΕ)  έγγραφο με το οποίο ζητά να υπολογίσουν τα λειτουργικά κενά/πλεονάσματα Γενικής Παιδείας, Σ.Μ.Ε.Α.Ε., ΚΕ.Δ.Α.Σ.Υ. & Ε.Ε.Ε.ΕΚ της περιοχής αρμοδιότητάς τους.

Η καταχώριση στο ΟΠΣΥΔ, θα πρέπει οπωσδήποτε να έχει ολοκληρωθεί για τις Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης έως την Τετάρτη 12/07/2023 και ώρα 15.00 και για τις Περιφερειακές Διευθύνσεις Εκπαίδευσης έως την Πέμπτη 13/07/2023 και ώρα 15:00.

Δείτε το έγγραφο ΕΔΩ

Αντίστοιχο Έγγραφο έχει στείλει το υπουργείο Παιδείας και στις Διευθύνσεις Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης. 

Τι σημαίνει αυτό; 

Αυτό σημαίνει με απλά λόγια ότι οι αποσπάσεις από ΠΥΣΔΕ από ΠΥΣΔΕ δεν πρόκειται να πραγματοποιηθούν πριν από τα μέσα Ιουλίου καθώς μέχρι και την Πέμπτη το μεσημέρι 13 Ιουλίου, το υπουργείο Παιδείας θα συλλέγει από τις περιφερειακές διευθύνσεις εκπαίδευσης τα κενά και τα πλεονάσματα εκπαιδευτικών ανά Διεύθυνση Εκπαίδευσης.

Κοντολογίς τόσο οι αποσπάσεις από ΠΥΣΠΕ σε ΠΥΣΠΕ όσο και οι αποσπάσεις από ΠΥΣΔΕ σε ΠΥΣΔΕ αναμένεται να ανακοινωθούν μετά τα μέσα Ιουλίου.

Στην επόμενη συνεδρίαση του ΚΥΣΔΕ (Τετάρτη 12.07) θα εξεταστούν μεταξύ άλλων και οι αποσπάσεις σε Καλλιτεχνικά και Μουσικά σχολεία.

0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

Σχολεία: Όλες οι ημερομηνίες για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς - Πότε επιστρέφουν εκπαιδευτικοί και μαθητές

ΑΣΕΠ 6Κ/2026: Κλείδωσε η νέα προκήρυξη για 317 μόνιμες προσλήψεις στα νοσοκομεία

Υπουργείο Παιδείας: Μέσω gov.gr η ανάληψη υπηρεσίας για τους εκπαιδευτικούς
 

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

εκπαίδευση