εστίες
Οι Φοιτητικοί Σύλλογοι υψώνουμε τείχος προστασίας για τους συναδέλφους μας εστιακούς, συνεχίζουμε να διεκδικούμε να μην πεταχτεί κανένας φοιτητής έξω από το δωμάτιο του, με κρατική χρηματοδότηση να αναβαθμιστούν οι εστίες.

Τείχος προστασίας για τους εστιακούς φοιτητές του πανεπιστημίου Ιωαννίνων έχουν υψώσει οι συμφοιτητές τους των Συλλόγων της πόλης, οι οποίοι πέτυχαν σήμερα να μην προχωρήσουν οι εξώσεις σε φοιτητές που διαμένουν στις φοιτητικές κατοικίες του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.

«Συνεδρίασε σήμερα 20.06.2023 η αρμόδια επιτροπή, στην οποία παρευρέθηκε εκπρόσωπος των Φ.Σ. του Πανεπιστήμιου Ιωαννίνων και αποφασίστηκε η έγκριση παραμονής όλων των φοιτητών που εξετάζονταν σήμερα. Γνωρίζουμε καλά πως αυτό αφορά ένα πρώτο κομμάτι των εστιακών φοιτητών που δέχθηκαν τις προηγούμενες μέρες προειδοποιητικά σημειώματα ή τηλεφωνικές ενημερώσεις, όμως ο δρόμος του συλλογικά οργανωμένου αγώνα μέσα από τους Φοιτητικούς μας Συλλόγους για εστίες σύγχρονες, δημόσιες και δωρεάν για όλους τους φοιτητές είναι η απάντησή μας και αυτό αποδείχτηκε περίτρανα για άλλη μια φορά», ανακοίνωσαν οι Φοιτητικοί Σύλλογοι Πανεπιστημίου Ιωαννίνων

Η ανακοίνωση των φοιτητών

Μια πρώτη νίκη του αγώνα των Φοιτητικών Συλλόγων στα Γιάννενα σημειώθηκε σήμερα καθώς μέσα από τη πίεση που ασκήσαμε με τη δράση μας τις προηγούμενες μέρες, καταφέραμε να μην προχωρήσουν οι εξώσεις σε φοιτητές που διαμένουν στις φοιτητικές κατοικίες του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.

Συνεδρίασε σήμερα 20.06.2023 η αρμόδια επιτροπή, στην οποία παρευρέθηκε εκπρόσωπος των Φ.Σ. του Πανεπιστήμιου Ιωαννίνων και αποφασίστηκε η έγκριση παραμονής όλων των φοιτητών που εξετάζονταν σήμερα. Γνωρίζουμε καλά πως αυτό αφορά ένα πρώτο κομμάτι των εστιακών φοιτητών που δέχθηκαν τις προηγούμενες μέρες προειδοποιητικά σημειώματα ή τηλεφωνικές ενημερώσεις, όμως ο δρόμος του συλλογικά οργανωμένου αγώνα μέσα από τους Φοιτητικούς μας Συλλόγους για εστίες σύγχρονες, δημόσιες και δωρεάν για όλους τους φοιτητές είναι η απάντησή μας και αυτό αποδείχτηκε περίτρανα για άλλη μια φορά.

Οι Φοιτητικοί Σύλλογοι υψώνουμε τείχος προστασίας για τους συναδέλφους μας εστιακούς, συνεχίζουμε να διεκδικούμε να μην πεταχτεί κανένας φοιτητής έξω από το δωμάτιο του, με κρατική χρηματοδότηση να αναβαθμιστούν οι εστίες.

Κανένας φοιτητής, καμία φοιτήτρια που μένει στις εστίες δεν είναι μόνο του! Παραθέτουμε στοιχεία επικοινωνίας εκλεγμένου μέλους του Δ.Σ. του Φοιτητικού Συλλόγου εστιών ώστε, πιο γρήγορα και έγκαιρα να φτάσουμε σε κάθε φοιτητή που έχει δεχθεί προειδοποίηση για έξωση.

Συνεχίζουμε!

Στοιχεία επικοινωνίας: 6953055280

Κελεσίδης Δημήτρης, εκλεγμένος στο Δ.Σ. του Συλλόγου Εστιών Π.Ι., πρόεδρος Δ.Σ. του Φ.Σ. Παιδαγωγικού Δημοτικής Εκπαίδευσης

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Κύκλωμα «εξαφάνισε» δυο μαθήτριες

Πιστοποίηση Ιταλικών εύκολα και πολύ άμεσα για ΑΣΕΠ - Τέλος χρόνου 26/2

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

νέα από το Ethnos logo

σχετικά άρθρα