Κοντέινερ
Kαθηγητές έδειξαν την αίθουσα όπου έως και σήμερα πραγματοποιούνται οι συνεδριάσεις τους, φορώντας… κράνη

Μαθητές γυμνασίων του Λαγκαδά είπαν στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, ότι τον χειμώνα κρυώνουν, καθώς τα kibo χρειάζονται 2-3 ώρες μέχρι να ζεσταθούν με τα aircondition.

Στη συνέχεια οι καθηγητές του έδειξαν την αίθουσα όπου έως και σήμερα πραγματοποιούνται οι συνεδριάσεις τους, φορώντας… κράνη για να προφυλαχτούν σε περίπτωση κατάρρευσης της οροφής.

«Η πολιτεία να εξασφαλίσει ποιοτικές υποδομές για όλα τα παιδιά, αλλιώς τα αποκλείει από την εκπαίδευση» είπε ο Αλέξης Τσίπρας στην επίσκεψη του στο 1ο και 2ο γυμνάσιο Λαγκαδά, όπου εδώ και 2 χρόνια το μάθημα γίνεται σε κοντέινερ.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έφτασε στον Λαγκαδά λίγο μετά τις 10:00 το πρωί και πραγματοποίησε αυτοψία στο σχολικό κτίριο που έχει κριθεί επικίνδυνο, συνοδευόμενος από καθηγητές και μαθητές.

Από κοινού το διδακτικό προσωπικό και οι μαθητές του 15μελους τόνισαν πως το χρόνιο αίτημα τους είναι να δρομολογηθεί η διαδικασία για τη δημιουργία ενός νέου σχολείου.

«Το ζήτημα δεν είναι να χτιστεί σχολείο σε δυο μέρες, αλλά τουλάχιστον να ξεκινήσει η διαδικασία», είπε απευθυνόμενος στον κ. Τσίπρα ο διευθυντής του γυμνασίου κ. Θεοδοσιάδης και πρόσθεσε «το κτίριο έχει χαρακτηριστεί επικίνδυνο, τα κοντέινερ αλλά όλα αυτά στερούν το σχολείο από μια φυσιολογική λειτουργία».

Επίσης, τόνισαν πως υπάρχουν διαθέσιμα οικόπεδα όπου θα μπορούσαν να χτιστούν σχολικά κτίρια.

Από την πλευρά του ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ τόνισε πως «αν δε δρομολογείται σε δυο χρόνια μια λύση, πότε θα λυθεί το πρόβλημα;».

Κράνος

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΑΣΕΠ: Σε 2 ημέρες ΕΥΚΟΛΟ Online Proficiency GOLEARN ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση (Μόνο 10 ημέρες έμειναν για την ΑΛΛΑΓΗ!)

Παν.Πατρών: Ανακοινώθηκε το 1ο σε Ελλάδα Μοριοδοτούμενο Πανεπιστημιακό σεμινάριο στην Τεχνητή Νοημοσύνη για εκπαιδευτικούς

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 20/5

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

teacher-daskalos
Εκπαιδευτικοί (μόνιμοι και αναπληρωτές): Πότε θα πιστωθεί η μισθοδοσία στους λογαριασμούς τους
Η μισθοδοσία των αναπληρωτών εκπαιδευτικών πραγματοποιείται από την Ενιαία Αρχή Πληρωμών (ΕΑΠ) για το σύνολο των εκπαιδευτικών σε σταθερή ημερομηνία...
Εκπαιδευτικοί (μόνιμοι και αναπληρωτές): Πότε θα πιστωθεί η μισθοδοσία στους λογαριασμούς τους
Άνοια
Οι διατροφολόγοι μίλησαν: Αυτή είναι η νο1 τροφή για να μειώσετε τον κίνδυνο άνοιας
Η Νο1 τροφή που πρέπει να περιορίσετε για να μειώσετε τον κίνδυνο άνοιας, σύμφωνα με τους διατροφολόγους
Οι διατροφολόγοι μίλησαν: Αυτή είναι η νο1 τροφή για να μειώσετε τον κίνδυνο άνοιας