εκπαιδευτικοι
Κανένας κόπος και καμία θυσία των υποψηφίων εκπαιδευτικών να μην πάει χαμένη εξαιτίας ενός ψηφιακού λάθους!

Με ανακοίνωσή της η Διεύθυνση Διορισμών Προσλήψεων Εκπαιδευτικού Προσωπικού πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, γνωστοποίησε ότι οι ηλεκτρονικοί φάκελοι στο Ο.Π.ΣΥ.Δ., των 152.000 περίπου υποψήφιων εκπαιδευτικών Γενικής Εκπαίδευσης, είναι πλέον διαθέσιμοι για προεπισκόπηση των στοιχείων τους. 
Επισημαίνει, παράλληλα, ότι η διαδικασία υποβολής αιτημάτων επικαιροποίησης στοιχείων και μεταφόρτωσης των κατά περίπτωση απαραίτητων δικαιολογητικών στους ηλεκτρονικούς φακέλους  έχει ολοκληρωθεί, ήδη, από τις 03/04/2023 και ουδεμία δυνατότητα υφίσταται περί νέας υποβολής αιτημάτων επικαιροποίησης στοιχείων και μεταφόρτωσης δικαιολογητικών. 

Με βάση τη διαδικασία αυτή θα εκδοθούν από το Α.Σ.Ε.Π. οι πίνακες κατάταξης με σειρά προτεραιότητας, βάσει των οποίων θα πραγματοποιούνται οι προσλήψεις/διορισμοί εκπαιδευτικών για τη στελέχωση των σχολικών μονάδων της χώρας. 

Ωστόσο, παρατηρήθηκαν, κατά τη χρήση της πλατφόρμας, πολλές περιπτώσεις υποψηφίων με λάθος καταχωρίσεις ή μη καταχωρίσεις μεταπτυχιακών τίτλων, δεύτερων πτυχίων, τίτλων ξένων γλωσσών, πιστοποιητικών παρακολούθησης σεμιναρίων επιμόρφωσης, πιστοποιητικών οικογενειακής κατάστασης, καθώς και άλλων δικαιολογητικών απαραίτητων για τη μοριοδότηση των υποψήφιων εκπαιδευτικών στους πίνακες κατάταξης του Α.Σ.Ε.Π.. 

Στις προσπάθειες επικοινωνίας εκπαιδευτικών, όπου αυτές υπήρξαν δυνατές, είτε με το Ο.Π.ΣΥ.Δ. είτε με το Υπουργείο Παιδείας και τις Διευθύνσεις Εκπαίδευσης, το αποτέλεσμα ήταν η μία υπηρεσία να μεταθέτει τις ευθύνες στην άλλη. 

Η Δημοκρατική Συνεργασία εκπαιδευτικών πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης (ΔΗΣΥ) ζητά να δοθεί η δυνατότητα νέας υποβολής επικαιροποίησης στοιχείων και μεταφόρτωσης δικαιολογητικών που υπήρχαν μέχρι την ημερομηνία λήξης υποβολής των δικαιολογητικών στις 03/04/2023 και αφορούν λάθη, έτσι ώστε κανένας εκπαιδευτικός να μην αδικηθεί λόγω αυτών των λαθών είτε της ψηφιακής πλατφόρμας είτε του Υπουργείου!

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς

Η πιο εύκολη Πιστοποίηση Αγγλικών στην Ελλάδα σε 2 ημέρες στα χέρια σου - Δίνεις από το σπίτι σου

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 18/12

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

πατινια
Σοβαρό επεισόδιο στη Θεσσαλονίκη: Μοτοσικλετιστής εμβόλισε πατίνι και επιτέθηκε στον οδηγό του
Στο νοσοκομείο ο 28χρονος, κατηγορείται για επικίνδυνη σωματική βλάβη ο οδηγός της μηχανής.
Σοβαρό επεισόδιο στη Θεσσαλονίκη: Μοτοσικλετιστής εμβόλισε πατίνι και επιτέθηκε στον οδηγό του
plakias
Πλακιάς για Καρυστιανού: «Αν μπει στην πολιτική, αλλάζει ο τρόπος που θα τη βλέπουμε»
Προβληματισμός στους συγγενείς των θυμάτων των Τεμπών για το ενδεχόμενο πολιτικής εμπλοκής – Τι λέει ο Νίκος Πλακιάς για τις δίκες, τους...
Πλακιάς για Καρυστιανού: «Αν μπει στην πολιτική, αλλάζει ο τρόπος που θα τη βλέπουμε»
Πανεπιστημίου Πειραιώς
Πανεπιστήμιο Πειραιά: Το βραβείο «Θεμιστοκλής» στον Επίτροπο Βιώσιμων Μεταφορών και Τουρισμού Α. Τζιτζικώστα
Α. Τζιτζικώστας: «Η συμμετοχή μας στην ΕΕ ήταν και παραμένει το μεγαλύτερο στρατηγικό κεκτημένο της Ελλάδας»
Πανεπιστήμιο Πειραιά: Το βραβείο «Θεμιστοκλής» στον Επίτροπο Βιώσιμων Μεταφορών και Τουρισμού Α. Τζιτζικώστα