ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ-ΑΠΟΓΝΩΣΗ
Υπήρξαν περιστατικά κατά τα οποία τα θέματα που έβγαιναν μέσω της κλήρωσης από την Τράπεζα ήταν ατελή και όταν οι εκπαιδευτικοί επιχειρούσαν να λάβουν άλλα, η Τράπεζα Θεμάτων δεν τους το επέτρεπε, απαντώντας ότι «η κλήρωση έγινε»!

Παρά τις διαβεβαιώσεις του Ινστιτούτου Εκπαιδευτικής Πολιτικής ότι τα τεχνικά προβλήματα στην ηλεκτρονική πλατφόρμα της Τράπεζας Θεμάτων αποκαταστάθηκαν, οι ενδοσχολικές εξετάσεις για την Α’ και Β’ Τάξη δεν πραγματοποιήθηκαν σε πολλά λύκεια της χώρας.

Οι τελειόφοιτοι - υποψήφιοι των πανελλαδικών παρέμειναν στις αίθουσες, παρά την απίστευτη ταλαιπωρία που υπέστησαν μαθητές κι εκπαιδευτικοί από νωρίς το πρωί της Δευτέρας, προκειμένου να εξεταστούν έστω εκείνοι στο μάθημα της ημέρας. 

Έχουμε, επίσης, πολλά περιστατικά όπου τα θέματα που έβγαιναν μέσω της κλήρωσης από την Τράπεζα ήταν ατελή, αλλά όταν οι εκπαιδευτικοί επιχειρούσαν να λάβουν άλλα, η Τράπεζα Θεμάτων δεν τους το επέτρεπε, απαντώντας ότι «η κλήρωση έγινε»!

Οι εξετάσεις που δεν πραγματοποιήθηκαν σήμερα, θα μεταφερθούν στο τέλος του προγράμματος, με το κάθε σχολείο να διαμορφώνει ανάλογα το δικό του πρόγραμμα.

Εν τω μεταξύ, σημειώνεται ότι το Ινστιτούτο Εκπαιδευτικής Πολιτικής είναι σε αναμονή αναλυτικής ενημέρωσης από το ΕΔΥΤΕ για την αιτία του προβλήματος που ανέκυψε το πρωί.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Κύκλωμα «εξαφάνισε» δυο μαθήτριες

Πιστοποίηση Ιταλικών εύκολα και πολύ άμεσα για ΑΣΕΠ - Τέλος χρόνου 26/2

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

νέα από το Ethnos logo

σχετικά άρθρα