ΑΣΕΠ 3ΕΑ/2019: Αναμορφωμένοι πίνακες κατάταξης εκπαιδευτικών
Διορισμοί εκπαιδευτικών: Νέα διορθωτική απόφαση για τους πίνακες ΑΣΕΠ 2008

Διορθωτική απόφαση για τους διορισμούς Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, στους πίνακες διοριστέων του ΑΣΕΠ 2008, εξέδωσε το υπουργείο Παιδείας, ως συμμόρφωση σε δικαστική απόφαση του Διοικητικού Εφετείου Αθηνών.

Σύμφωνα με τη διορθωτική απόφαση, ο εκπαιδευτικός Σοφοκλής Καρατζόγλου του Αναστασίου διορίζεται ως 6ος σε σειρά κατάταξης του πίνακα διοριστέων του διαγωνισμού του ΑΣΕΠ 2008

Η απόφαση αναφέρει ότι «κατά το μέρος που αφορά στη σειρά κατάταξης του εκπαιδευτικού Καρατζόγλου Σοφοκλή του Αναστασίου, και διορίζεται ο αιτών ως 6ος σε σειρά κατάταξης του πίνακα διοριστέων του διαγωνισμού του ΑΣΕΠ 2008».

Η διορθωτική απόφαση

ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ Π/ΘΜΙΑΣ, Δ/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ – ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΚΠ/ΚΟΥ ΠΡΟΣ/ΚΟΥ Π/ΘΜΙΑΣ & Δ/ΘΜΙΑΣ EΚΠ/ΣΗΣ – ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΡΙΣΜΩΝ- ΠΡΟΣΛΗΨΕΩΝ ΕΚΠ/ΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ Π/ΘΜΙΑΣ & Δ/ΘΜΙΑΣ EΚΠ/ΣΗΣ ΤΜΗΜΑ Β’

Διόρθωση υπουργικής απόφασης διορισμού εκπαιδευτικού δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, κλάδου ΠΕ18.02-Διοίκησης Επιχειρήσεων, Λογιστικής, Τουριστικών επιχειρήσεων και Εμπορίας και Διαφήμισης (νέος κλάδος ΠΕ80-Οικονομίας) σε συμμόρφωση δικαστικής απόφασης.

Με την υπό στοιχεία 51985/E1/9-5-2023 απόφαση της Προϊσταμένης της Γενικής Διεύθυνσης Εκπαιδευτικού Προσωπικού Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, που εκδόθηκε σύμφωνα με τις διατάξεις: α) του άρθρου 1 του ν. 3068/2002 (Α’ 274), β) του άρθρου 28, παρ. 1 του ν. 2190/1994 (Α’ 28), γ) του άρθρου 29 του ν. 4521/2018 (Α’ 38), δ) του άρθρου 109 του ν. 4622/2019 (Α’ 133), και σε συμμόρφωση προς την υπό στοιχεία Α1590/2022 απόφαση του Διοικητικού Εφετείου Αθηνών, διορθώνεται η υπό στοιχεία 217425/Ε2/19.12.2016 (Γ’ 1350) υπουργική απόφαση διορισμών μόνιμων εκπαιδευτικών Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, από τους πίνακες διοριστέων του Α.Σ.Ε.Π. 2008, κατά το μέρος που αφορά στη σειρά κατάταξης του εκπαιδευτικού Καρατζόγλου Σοφοκλή του Αναστασίου, και διορίζεται ο αιτών ως 6ος σε σειρά κατάταξης του πίνακα διοριστέων του διαγωνισμού του ΑΣΕΠ 2008. Η διόρθωση αυτή ισχύει από την ημερομηνία δημοσίευσης, στις 28-12-2016, της υπό στοιχεία 217425/Ε1/12-12- 2016 απόφασης στο (Γ’ 1350), και ουδεμία συνέπεια επάγεται για την τοποθέτηση του εκπαιδευτικού στην περιοχή διορισμού του.

 Η ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΗ ΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ

ΜΑΡΙΑ ΔΟΚΟΥ

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

Συναγερμός ΕΦΕΤ: Ανάκληση σε πασίγνωστη φέτας λόγω Λιστέριας

Προκηρύξεις εκπαιδευτικών 2026: Πώς θα δεις πρώτος τους πίνακες μέσω google

Βγήκαν οι προκηρύξεις εκπαιδευτικών - Όλα τα κριτήρια

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Νίκος Δένδιας - Άδωνις Γεωργιάδης
Σκηνικό έντασης στη συνεδρίαση της ΚΟ της ΝΔ: «Κάποιοι πάνε εκεί που μας βρίζουν και όχι στην ΚΟ»
«Γαλάζιες» αιχμές στη συνεδρίαση της ΝΔ: «Κάποιοι θα πάνε και στη σελήνη για να μη μιλήσουν», λέει ο Άδωνις
Σκηνικό έντασης στη συνεδρίαση της ΚΟ της ΝΔ: «Κάποιοι πάνε εκεί που μας βρίζουν και όχι στην ΚΟ»
Πύραυλοι στο Ιράν
Στενά του Ορμούζ υπό πίεση: Το Ιράν κρατάει το 70% των πυραύλων του – Η στρατηγική αντίδραση στις ΗΠΑ
Ιράν και αποκλεισμός Τραμπ: Πόσο ανθεκτικό είναι το καθεστώς – Οι ικανότητες των βαλλιστικών πυραύλων παραμένουν εντυπωσιακές
Στενά του Ορμούζ υπό πίεση: Το Ιράν κρατάει το 70% των πυραύλων του – Η στρατηγική αντίδραση στις ΗΠΑ