υπουργειο Παιδείας
Αυτοδίκαιη έκπτωση από την υπηρεσία λόγω καταδικαστικής απόφασης Μικτού Ορκωτού Εφετείου

Μια διαπιστωτική πράξης αυτοδίκαιης έκπτωσης εκπαιδευτικού λόγω ποινικής καταδίκης, κοινοποίησε το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων. 

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ

ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ Α/ΘΜΙΑΣ, Β/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ – ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ Α/ΘΜΙΑΣ & Β/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ – Δ/ΝΣΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ & ΕΞΕΛΙΞΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ Π.Ε. & Δ.Ε.

ΘΕΜΑ: Περίληψη διαπιστωτικής πράξης αυτοδίκαιης έκπτωσης εκπαιδευτικού λόγω ποινικής καταδίκης

Με την υπό στοιχεία …/Ε3/… πράξη της Προϊσταμένης της Γενικής Διεύθυνσης Εκπαιδευτικού Προσωπικού Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, που εκδόθηκε σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 8 και του άρθρου 149 του ν. 3528/2007 (Α΄26), όπως τροποποιήθηκε με την παρ. 4 του άρθρου 69 του ν.4310/2014 (Α΄258) και του άρθρου 109 του ν.4622/2019 (Α΄133), διαπιστώνεται η αυτοδίκαιη έκπτωση από την υπηρεσία τ.. ….. του , μόνιμ.. εκπαιδευτικού, κλάδου ΠΕ….(με Α.Μ….), με οργανική θέση στο …  … της Διεύθυνσης.. …., από την ….2018, ημερομηνία δημοσίευσης της υπ΄ αρ. …/2018 απόφασης του Αρείου Πάγου (Ζ΄ Ποινικό Τμήμα), με την οποία η υπ΄ αρ…./2017 καταδικαστική απόφαση του Μικτού Ορκωτού Εφετείου… κατέστη αμετάκλητη.

Αρ. βεβ. διαγραφής από το Μητρώο Ανθρώπινου Δυναμικού Ελληνικού Δημοσίου: ….2023. 
 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Voucher 750€: Βγήκε το Μητρώο Ωφελουμένων - Μάθετε αν είστε μέσα και ξεκινήστε

Αλλαγή νόμου: ΝΕΑ εξ αποστάσεως Πιστοποίηση Η/Υ για Προσλήψεις Εκπαιδευτικών

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Ανώτατη Σχολή Καλών Τεχνών
ΑΣΚΤ: Παραιτήθηκε η Εκτελεστική Διευθύντρια μόλις 10 ημέρες μετά την ανάληψη καθηκόντων
Στον «αέρα» η θέση της Ανώτατης Σχολής Καλών Τεχνών – Αποδεκτή από το Συμβούλιο Διοίκησης η αίτηση της Βασιλικής Σουρμελή
ΑΣΚΤ: Παραιτήθηκε η Εκτελεστική Διευθύντρια μόλις 10 ημέρες μετά την ανάληψη καθηκόντων
ΔΗΜΟΣΙΟ ΣΧΟΛΕΙΟ
Για την υπεράσπιση του δημόσιου σχολείου: Συναυλία στην Καλλιθέα με την Ανοιχτή Ορχήστρα στις 21 Μαρτίου
Μια γιορτή για τη δημόσια εκπαίδευση στην πλατεία Δαβάκη
Για την υπεράσπιση του δημόσιου σχολείου: Συναυλία στην Καλλιθέα με την Ανοιχτή Ορχήστρα στις 21 Μαρτίου