panspoudastiki mas
ΙΝΤΙΜΕ/ΧΗΡΑΣ ΑΧΙΛΛΕΑΣ
«Δεν μας κάνει εντύπωση το «άγχος» της κυβερνητικής παράταξης, ΔΑΠ – ΝΔΦΚ»

Οι υποψήφιοι φοιτητές της Πανσπουδαστικής ΚΣ στο ΑΠΘ, στο ΠΑΜΑΚ και στο ΔΙΠΑΕ (Διεθνές Πανεπιστήμιο Ελλάδας), με σχετική τους ανακοίνωση κατηγορούν τη ΔΑΠ-ΝΔΦΚ για τα «κόλπα που έκανες στις εκλογές».

Συγκεκριμένα, αναφέρεται σε περιστατικά που «στα ψηφοδέλτια της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ υπήρχαν απόφοιτοι 40αρηδες και στελέχη της ΟΝΝΕΔ, καθώς επίσης και τη φύλαξη των καλπών από μπράβους και κλούβα των ΜΑΤ».

Κλείνοντας, αναφέρει τον αγώνα και τη νίκη που είχε η Πανσπουδαστική ΚΣ στα πανεπιστήμια της χώρας για δεύτερη χρονιά.

Δείτε αναλυτικά την ανακοίνωση:

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΝΣΠΟΥΔΑΣΤΙΚΗ ΚΣ ΣΕ ΑΠΘ, ΠΑΜΑΚ, ΔΙΠΑΕ

Δεν μας κάνει εντύπωση το «άγχος» της κυβερνητικής παράταξης, ΔΑΠ – ΝΔΦΚ, να αλλοιώσει το εκκωφαντικό μήνυμα που έστειλαν οι φοιτητές σε όλη την Ελλάδα αναδεικνύοντας την Πανσπουδαστική ΚΣ σε πρώτη δύναμη για δεύτερη συνεχόμενη χρόνια! Το ίδιο «άγχος» την διακατέχει και για τα πανεπιστήμια της Θεσσαλονίκης, γι’ αυτό επιστρατεύει παλιά και νέα κόλπα, εμφάνισης και εξαφάνισης (!) αποτελεσμάτων και νοθειών όπως την βολεύει…

Πιο συγκεκριμένα

- Είναι αποκαλυπτικό το πως πραγματοποιήθηκαν οι εκλογές στους Συλλόγους – φαντάσματα της ΔΑΠ – ΝΔΦΚ στο ΔΙΠΑΕ. Σε ένα άδειο πανεπιστήμιο με τις κάλπες όλων των υποτιθέμενων «Συλλόγων» σε μία αίθουσα και με τη παρουσία μπράβων και ανθρώπων της νύχτας ακόμα και … κλούβας των ΜΑΤ έξω από το πανεπιστήμιο έγινε η κατά τα αλλά … «δημοκρατική» διαδικασία των φοιτητών. Αποκαλυπτική ήταν και η συμμετοχή στα ψηφοδέλτια της κυβερνητικής παράταξης: ο υποτιθέμενος πρώην πρόεδρος του ΦΣ ΣΕΥ εμφανίστηκε υποψήφιος στο Τμήμα Λογιστικής, ο πρώην πρόεδρος του ΦΣ ΠΑΜΑΚ (!) εμφανίστηκε υποψήφιος στη ΣΔΟ, ενώ το ψηφοδέλτιο περιλάμβανε και άλλους 40αρηδες απόφοιτους στελέχη της ΟΝΝΕΔ. Έτσι μάλλον εμφανίστηκαν και οι … 3202 (!) ψήφοι που καταγράφει η ΔΑΠ – ΝΔΦΚ στο ΔΙΠΑΕ, άθροισμα ψήφων το οποίο καταγράφεται αποκλειστικά συγκεντρωτικά και όχι ανα Τμήμα & «Σύλλογο» στο site της ΔΑΠ ενώ μάλιστα εμφανίζει και αποτελέσματα σε 3 (!) ακόμα σχολές του ΔΙΠΑΕ (Γεωτεχνικών Επιστημών, Οικονομικών Επιστημών & Σχολή Μηχανικών) που δεν συμπίπτουν με το συνολικό άθροισμα ψήφων της (!).

- Αντίστοιχα στο ΑΠΘ, η ΔΑΠ – ΝΔΦΚ συνεχίζει την παράδοση επιλεκτικής … αναγνώρισης αποτελεσμάτων όπου την εξυπηρετεί αφού στο site της δεν καταγράφονται αποτελέσματα 8 Συλλόγων στο ΑΠΘ, ανάμεσα τους εντελώς «τυχαία» το Παιδαγωγικό, το ΤΕΠΑΕ, το Εικαστικό που πλειοψηφεί η Πανσπουδαστική ΚΣ.

Οι φοιτητές και οι φοιτήτριες της χώρας στις 10 Μάη στείλαμε ηχηρό, πανελλαδικό, ενιαίο μήνυμα καταδίκης της κυβερνητικής πολιτικής και της φωνής της στα πανεπιστήμια με την ιστορική νίκη της Πανσπουδαστικής ΚΣ για δεύτερη συνεχόμενη χρόνια! Έτσι θα συνεχίσουμε, δυναμώνοντας τους Συλλόγους μας, την οργανωμένη διεκδίκηση για δωρεάν και αναβαθμισμένες σπουδές, για τη ζωή που έχουμε ανάγκη!

Για ακόμα μια φορά, το αποδείξαμε: μόνοι τους και όλοι μας! Ξέρουμε ότι στη ΔΑΠ – ΝΔΦΚ έκατσε βαριά η ήττα για δεύτερη φορά γι’αυτό προσπαθεί με κάθε τρόπο να αλλοιώσει και να παραφράσει τη φωνή των φοιτητών… της ευχόμαστε καλή χώνεψη!

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση

Το 1ο στην Ελλάδα Πρόγραμμα επιμόρφωσης Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς με Πιστοποιητικό

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 13/7

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

diaita_0.jpg
Αυτή είναι η πασίγνωστη διατροφή – σύμμαχος για υγιές έντερο και λιγότερα κιλά
Στη δοκιμή συμμετείχαν 41 υπέρβαρα ή παχύσαρκα άτομα (27 γυναίκες και 14 άνδρες) για μια περίοδο 8 εβδομάδων
Αυτή είναι η πασίγνωστη διατροφή – σύμμαχος για υγιές έντερο και λιγότερα κιλά