βιντεοσκοπηση Κ.Σωτηριου αν.αττικη
Θα τους παει και δικαστήρια; ««Η ΔΙΠΕ Ανατολ. Αττικής και ο Διευθυντής Εκπαίδευσης ενημερώνουν ότι διακόπτουν κάθε συνεργασία και επικοινωνία με τα μέλη αυτά του Συλλόγου και θα προβούν σε όλες τις νόμιμες ενέργειες...»

Καταγγελία για παράνομη βιντεοσκόπηση εναντίον ολοκληρου Συλλόγου Εκπαιδευτικών, του Δ.Σ. του Συλλόγου Π.Ε. «Κ. Σωτηρίου», έκανε ο  Διευθυντής Π.Ε. Ανατολικής Αττικής Κωνσταντίνος Παπαχρήστος.

Οπως υποστηρίζει στην καταγγελία του ο κ.Παπαχρήστος, «εν αγνοία της υπηρεσίας μας, χωρίς καμία έγκριση και συναίνεση των συμμετεχόντων στη συνάντηση (Συμβούλων Εκπαίδευσης, υπαλλήλων της υπηρεσίας, και στελεχών της διοίκησης, ήτοι Προϊσταμένων Τμημάτων & Δ/ντη Εκπ/σης), μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου Π.Ε. «Κ. Σωτηρίου», προχώρησαν σε παράνομη βιντεοσκόπηση και ηχογράφηση των παρευρισκόμενων στον εσωτερικό χώρο της Δ/νσης Π.Ε. Ανατολικής Αττικής. Ανάρτησαν χωρίς καμία έγκριση της υπηρεσίας μας, ή/και συναίνεση των βιντεοσκοπηθέντων/ηχογραφηθέντων προσώπων, σχετικά βίντεο»

Φαίνεται ότι αφού δεν είχε τίποτα να πει σχετικά με τα αιτήματα των εκπαιδευτικών, ο εν λόγω Διευθυντής αποφάσισε να τους καταγγείλλει. Γιαυτό η καταγγελία καταλήγει ως εξής: «Η ΔΙΠΕ Ανατολ. Αττικής και ο Διευθυντής Εκπαίδευσης ενημερώνουν ότι διακόπτουν κάθε συνεργασία και επικοινωνία με τα μέλη αυτά του Συλλόγου και θα προβούν σε όλες τις νόμιμες ενέργειες ώστε να μην επαναληφθούν παρόμοια περιστατικά»

Όλη η καταγγελία του  Διευθυντή

Σας ενημερώνουμε ότι στις 24/4/2023 πραγματοποιήθηκε συνάντηση εργασίας με τους Συμβούλους Εκπαίδευσης σύμφωνα με το με αρ.πρωτ.Φ.47.1/10672/20-4-2023 (συν.1) έγγραφό μας. Η συνάντηση υλοποιήθηκε σε χώρο της υπηρεσίας μας ειδικά διαμορφωμένο για την πραγματοποίηση της συνάντησης. Στη συγκεκριμένη συνάντηση εργασίας παρευρέθηκαν τρεις (3) Σύλλογοι Εκπαιδευτικών της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ανατολικής Αττικής (Δελμούζος, Κ. Σωτηρίου & Σωκράτης).

Εν αγνοία της υπηρεσίας μας, χωρίς καμία έγκριση και συναίνεση των συμμετεχόντων στη συνάντηση (Συμβούλων Εκπαίδευσης, υπαλλήλων της υπηρεσίας, και στελεχών της διοίκησης, ήτοι Προϊσταμένων Τμημάτων & Δ/ντη Εκπ/σης), μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου Π.Ε. «Κ. Σωτηρίου», προχώρησαν σε παράνομη βιντεοσκόπηση και ηχογράφηση των παρευρισκόμενων στον εσωτερικό χώρο της Δ/νσης Π.Ε. Ανατολικής Αττικής. Ανάρτησαν χωρίς καμία έγκριση της υπηρεσίας μας, ή/και συναίνεση των βιντεοσκοπηθέντων/ηχογραφηθέντων προσώπων, σχετικά βίντεο. Ενδεικτικά αναφέρουμε την ιστοσελίδα του Συλλόγου «Κώστας Σωτηρίου», όπου έχουν αναρτηθεί σχετικά βίντεο ή/και ηχητικά αρχεία:

https://www.syllogosksotiriou.gr/%ce%b4%ce%b5%ce%bb%cf%84%ce%af%ce%bf- %cf%84%cf%8d%cf%80%ce%bf%cf%85-%cf%84%ce%bf%cf%85- %cf%83%cf%85%ce%bb%ce%bb%cf%8c%ce%b3%ce%bf%cf%85-%ce%bc%ce%b1%cf%82- %ce%b1%cf%80%cf%8c-%cf%84%ce%b7%ce%bd-%cf%80/

Στη συνέχεια απέστειλαν όλο το σχετικό υλικό στις σχολικές μονάδες περιοχής ευθύνης τους, όπως ενδεικτικά επισυνάπτουμε

καταγγελια διευθυντη

Η ΔΙΠΕ Ανατολ. Αττικής προωθεί ένα πλαίσιο συνεργασίας και εποικοδομητικής ανταλλαγής απόψεων με τους Συλλόγους Εκπαιδευτικών Π.Ε. περιοχής Ανατολ. Αττικής, πιστεύοντας ότι έτσι προωθούνται και επιλύονται μια σειρά θεμάτων που αφορούν τις σχολικές μονάδες.

Η στάση και συμπεριφορά μελών του Δ.Σ. του Συλλόγου Π.Ε. «Κ. Σωτηρίου» να προβούν σε βιντεοσκόπηση/ηχογράφηση προσώπων κρυφά και χωρίς τη συναίνεση των συμμετεχόντων στη συνάντηση συνιστά ένα γεγονός απολύτως καταδικαστέο. Η ΔΙΠΕ Ανατολ. Αττικής και ο Διευθυντής Εκπαίδευσης ενημερώνουν ότι διακόπτουν κάθε συνεργασία και επικοινωνία με τα μέλη αυτά του Συλλόγου και θα προβούν σε όλες τις νόμιμες ενέργειες ώστε να μην επαναληφθούν παρόμοια περιστατικά που εκθέτουν την εκπαιδευτική κοινότητα.

Ο Διευθυντής Π.Ε. Ανατολικής Αττικής ΤΣΥ Δρ Κωνσταντίνος Παπαχρήστος 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Παραιτήθηκε διευθυντής σχολείου που απειλήθηκε με καθαίρεση και πειθαρχικές ποινές επειδή αντιτάχθηκε σε αυτή στην αξιολόγηση

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 17 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 17/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

hoynta.jpg
Μνήμες από την εκπαίδευση επί Χούντας: Το πειθαρχικό δίκαιο για τους εκπαιδευτικούς και το ποινολόγιο για τους μαθητές
57 χρόνια πριν τα σχολεία, οι εκπαιδευτικοί και οι μαθητές
Μνήμες από την εκπαίδευση επί Χούντας: Το πειθαρχικό δίκαιο για τους εκπαιδευτικούς και το ποινολόγιο για τους μαθητές
dictionary-lexiko-xenes_glosses-foreign_lagnuage.jpg
Πως λέμε στα ελληνικά: σέλφι, σπικάζ, ρίαλ εστέιτ ή μπίζνες πλαν;
Επειδή σε λίγο, για να επικοινωνήσουμε μεταξύ μας ή για να δούμε τηλεόραση, θα χρειαζόμαστε πτυχίο αγγλικής φιλολογίας, μήπως είναι πιο εύκολο να τα...
Πως λέμε στα ελληνικά: σέλφι, σπικάζ, ρίαλ εστέιτ ή μπίζνες πλαν;