ΟΛΜΕ: Κήρυξη στάσεων εργασίας από 24 έως και 28 Απριλίου
Σε προκήρυξη στάσεων εργασίας προχώρησε η ΟΛΜΕ

Με νέα ανακοίνωσή της η ΟΛΜΕ προχωρά στην κήρυξη τρίωρων στάσεων εργασίας από Δευτέρα 24/4 έως και Παρασκευή 28/4.

Οι στάσεις θα γίνουν για την πρώτη ή τη δεύτερη βάρδια εργασίας, «στο πλαίσιο της αποτροπής της υλοποίησης του ν.4823/21 και της ΥΑ 9950/ΓΔ5/27-01-23 (παρακολούθηση μαθημάτων από αξιολογητές κ.λπ.)».

Η ανακοίνωση

«Το ΔΣ της ΟΛΜΕ, σε υλοποίηση της απόφασης της ΓΣ Προέδρων των ΕΛΜΕ (11-02-23), προκηρύσσει 3ωρες στάσεις εργασίας για την πρώτη ή τη δεύτερη βάρδια εργασίας από Δευτέρα 24/4 έως και Παρασκευή 28/4 στο πλαίσιο της αποτροπής της υλοποίησης του ν.4823/21 και της ΥΑ 9950/ΓΔ5/27-01-23 (παρακολούθηση μαθημάτων από αξιολογητές κ.λπ.).»

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Voucher 750€: Βγήκε το Μητρώο Ωφελουμένων - Μάθετε αν είστε μέσα και ξεκινήστε

Αλλαγή νόμου: ΝΕΑ εξ αποστάσεως Πιστοποίηση Η/Υ για Προσλήψεις Εκπαιδευτικών

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ΓΕΛ Αξιού «School4all»
ΓΕΛ Αξιού: «EPAS Σχολεία – Πρέσβεις του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου»
Δράση ευαισθητοποίησης από το ΓΕΛ Αξιού στο πλαίσιο του προγράμματος «EPAS Σχολεία – Πρέσβεις του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου»
ΓΕΛ Αξιού: «EPAS Σχολεία – Πρέσβεις του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου»