Εκπαίδευση

Βουλή-Live: Τρεις επίκαιρες ερωτήσεις σήμερα για την Παιδεία στη Βουλή

vouli-episkepsi
Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
To alfavita.gr θα συνδεθεί απευθείας με τη Βουλή

Για σήμερα Δευτέρα 10 Απριλίου στις 14:30 έχει προγραμματιστεί η συζήτηση επίκαιρων ερωτήσεων που αφορούν την Παιδεία στη Βουλή

Ειδικότερα, πρόκειται να συζητηθούν οι εξής ερωτήσεις

- Η με αριθμό 652/3-4-2023 Επίκαιρη Ερώτηση του Βουλευτή Β2’ Δυτικού Τομέα Αθηνών του ΜέΡΑ25 κ. Κρίτωνα – Ηλία  Αρσένη προς την Υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων, με θέμα: «Το Ινστιτούτο Εκπαιδευτικής Πολιτικής (ΙΕΠ) «απορροφά» με αμφίβολες διαδικασίες 50.000.000 την προηγούμενη των εκλογών για τον διαγωνισμό με κωδικό ΟΠΣ ΤΑ 5174140».

- Η με αριθμό 663/3-4-2023 Επίκαιρη Ερώτηση  της  Βουλευτού  Πέλλας  του Συνασπισμού Ριζοσπαστικής Αριστεράς  κυρίας Θεοδώρας Τζάκρη προς την Υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων, με θέμα: «Κεστεκίδειο ελληνικό σχολείο Βρυξελλών».

- Η  με αριθμό 668/3-4-2023 Επίκαιρη Ερώτηση του Βουλευτή  Α’ Θεσσαλονίκης  του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδος κ. Ιωάννη Δελή προς την Υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων, με θέμα: «Να εξασφαλιστεί άμεσα η συνέχιση των πληρωμών των πρακτικών σε Δημόσια και Ιδιωτικά ΙΕΚ και  να καθιερωθεί άμεσα η υποχρεωτικότητα στην πληρωμή τους».

0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

Σχολεία: Όλες οι ημερομηνίες για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς - Πότε επιστρέφουν εκπαιδευτικοί και μαθητές

ΑΣΕΠ 6Κ/2026: Κλείδωσε η νέα προκήρυξη για 317 μόνιμες προσλήψεις στα νοσοκομεία

Υπουργείο Παιδείας: Μέσω gov.gr η ανάληψη υπηρεσίας για τους εκπαιδευτικούς
 

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

εκπαίδευση