βολος ταβανι σχολειο
Σήμερα νωρίς το πρωί οι γονείς ανάστατοι συγκεντρώθηκαν στο χώρο του σχολείου απαιτώντας απο την διεύθυνση του σχολείου και τις αρμόδιες αρχές να δώσουν άμεσα λύσεις.

Δεν έχει τέλος ο εφιάλτης στο 18ο Δημοτικό σχολείο Βόλου καθώς μετά τους σοβάδες που έπεσαν χθες, ευτυχώς μακρυά από τα κεφάλια των μικρών μαθητών, σήμερα είχαμε και το νέο περιστατικό πτώσης σοβάδων προκαλώντας τρόμο και ανησυχία.

Οι γονείς καταγγέλλουν στη ΘΕΣΣΑΛΙΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ τα γεγονότα ενώ έχουν στην διάθεση τους και πλούσιο φωτογραφικό υλικό που δείχνει το μέγεθος του προβλήματος. Σήμερα νωρίς το πρωί συγκεντρώθηκαν στο χώρο του σχολείου απαιτώντας απο την διεύθυνση του σχολείου και τις αρμόδιες αρχές να δώσουν άμεσα λύσεις.

βολος σοβαδες πεφτουν σε δημοτικο

Στο 18ο Δημοτικό Σχολείο Βόλου βρίσκονται από το πρωί της Τρίτης, οι Τεχνικές Υπηρεσίες του Δήμου Βόλου, καθώς τη Δευτέρα και εν ώρα διαλείμματος, σοβάδες έπεσαν από το ταβάνι και προσγειώθηκαν πάνω στην έδρα και στα θρανία. Ευτυχώς οι μαθητές που ήταν μέσα στην τάξη την ώρα του συμβάντος, δεν ήταν σε κοντινή απόσταση και αποφεύχθησαν τα χειρότερα. 

βολος ταβανι

Στο ίδιο σχολείο στις 13 Σεπτεμβρίου 2016 είχε ξανασυμβεί και πάλι το ίδιο και ανά τακτά χρονικά διαστήματα σημειώνονται νέα περιστατικά. Οι γονείς ζητούν την παρέμβαση των αρμοδίων για να μη θρηνήσουμε νέα θύματα , όπως λένε χαρακτηριστικά, έχοντας στο μυαλό τους τη τραγωδία των Τεμπών. 

Η εικόνα που κατέγραψε το 2016 τηλεοπτικός φακός στις εγκαταστάσεις που στεγάζονται το 18ο και 29ο Δημοτικό Σχολείο Βόλου ήταν χαρακτηριστική. Σε πολλά σημεία οι σοβάδες ήταν έτοιμοι να πέσουν στα κεφάλια των μικρών μαθητών αλλά και των εκπαιδευτικών. Επίσης σε πολλά σημεία του κτιρίου υπάρχουν ρωγμές ενώ το σκυρόδεμα τόσο στα μπαλκόνια όσο και το εσωτερικό της οροφής σχεδόν σ όλο το κτήριο φαίνεται με γυμνό μάτι. Οι γονείς των παιδιών μέσω των εκπροσώπων τους στους συλλόγους γονέων των δυο σχολείων βγάζουν κραυγή αγωνίας για την σωματική ακεραιότητα των μαθητών. Στο παρελθόν έχουν πέσει σοβάδες χωρίς ευτυχώς να σημειωθεί κάποιος τραυματισμός είτε σε μικρά παιδιά είτε σε εκπαιδευτικούς. Οι γονείς έχουν απευθυνθεί σε όλες τις αρμόδιες υπηρεσίες αλλά δεν τα προβλήματα δεν έχουν αντιμετωπιστεί. Μάλιστα αυτή κατάσταση μετρά ήδη τρία χρόνια και ακόμη δεν έχουν γίνει οι απαραίτητες παρεμβάσεις για την αποκατάσταση των φθορών που παρουσιάζει στο σύνολο της η κτιριακή υποδομή. Οι δύο σύλλογοι γονέων είναι μάλιστα αποφασισμένοι αν δεν βρεθεί λύση έστω και την ύστατη στιγμή να ζητήσουν την παρέμβαση του εισαγγελέα.

Δείτε τι λένε οι γονείς

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση

Το 1ο στην Ελλάδα Πρόγραμμα επιμόρφωσης Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς με Πιστοποιητικό

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 15/7

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Τεχνητή νοημοσύνη
Οι χρήστες των προγραμμάτων τεχνητής νοημοσύνης θεωρούν ότι αυτά έχουν αποκτήσει συνείδηση και αυτογνωσία
Η μελέτη αυτή έρχεται αμέσως μετά από μια έρευνα που αναφέρει ότι το GPT-4, το LLM που βασίζεται το ChatGPT, πέρασε το τεστ Turing το οποίο κρίνει αν...
Οι χρήστες των προγραμμάτων τεχνητής νοημοσύνης θεωρούν ότι αυτά έχουν αποκτήσει συνείδηση και αυτογνωσία