Υπουργείο Παιδείας: Τρεις νέες απολύσεις εκπαιδευτικών
Στη μια περίπτωση, εκπαιδευτικός απολύθηκε γιατί χρησιμοποίησε τίτλους σπουδών, των οποίων η γνησιότητα δεν επιβεβαιώνεται. Οι άλλοι δύο απουσίαζαν αδικαιολόγητα πάνω από 22 μέρες

Τρεις αποφάσεις για απόλυση εκπαιδευτικών δημοσιοποίησε σήμερα το Υπουργείο Παιδείας.

Με την πρώτη απόφαση, καταγγέλθηκε η σύμβαση εργασίας της κ...... αναπληρώτριας εκπαιδευτικού κλάδου ΠΕ60-Νηπιαγωγών, λόγω της τέλεσης πράξεων που σχετίζονται με την κατάθεση, χρήση και συμπερίληψη στον ατομικό υπηρεσιακό της φάκελο τίτλων, των οποίων η γνησιότητα δεν επιβεβαιώνεται, όπως προέκυψε κατόπιν του υποχρεωτικού αυτεπάγγελτου ελέγχου της γνησιότητας αυτών που διενήργησε αρμοδίως η Δ/νση Π.Ε. Ιωαννίνων.

Με τη δεύτερη απόφαση, απολύεται η .... εκπαιδευτικός κλάδου ΠΕ07 της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ηρακλείου, σε εκτέλεση της υπ’ αριθμ. 03/30-06-2020 απόφασης - πρακτικού (Θέμα 4ο) του Α΄ Τμήματος του Πρωτοβάθμιου Πειθαρχικού Συμβουλίου της Περιφερειακής Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κρήτης, με την οποία της επιβλήθηκε η πειθαρχική ποινή της οριστικής παύσης, διότι υπέπεσε στο πειθαρχικό παράπτωμα της αδικαιολόγητης αποχής από την εκτέλεση των υπηρεσιακών της καθηκόντων πάνω από είκοσι δύο (22) εργάσιμες ημέρες συνεχώς, ήτοι από 01-09-2015 έως και 16-12-2019.

Τέλος με την τρίτη απόφαση, απολύεται ο ... εκπαιδευτικός κλάδου ΠΕ88.02 της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Θεσσαλονίκης, σε εκτέλεση της με αριθμ. εμπ.πρωτ. 340/09-05-2016 Απόφασης - Πρακτικού αριθ. 4 (Θέμα 12ο), της με αριθμ.εμπ.πρωτ. 342/09-05-2016 Απόφασης - Πρακτικού αριθ.4 (Θέμα 13ο) και της με αριθμ.εμπ.πρωτ. 538/23-08-2016 Απόφασης - Πρακτικού αριθ.8 (Θέμα 10ο) του Α΄ Τμήματος του Πρωτοβάθμιου Πειθαρχικού Συμβουλίου της Περιφερειακής Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας, με τις οποίες του επιβλήθηκε η πειθαρχική ποινή της οριστικής παύσης, διότι υπέπεσε στο πειθαρχικό παράπτωμα της αδικαιολόγητης αποχής από την εκτέλεση των υπηρεσιακών καθηκόντων πάνω από είκοσι δύο (22) εργάσιμες ημέρες συνεχώς ή πάνω από τριάντα (30) εργάσιμες ημέρες σε διάστημα ενός (1) έτους.

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Το σεμινάριο Ειδικής Αγωγής με το χαμηλότερο κόστος από ΑΕΙ - 50 ευρώ εγγραφή έως 27-9

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΑΣΕΠ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ: Ύλη, Προετοιμασία, Ειδικότητες, παλιά θέματα

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ για ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ - με μόνο 65 ευρώ εγγραφή

Παν.Πατρών: ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ στα ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΑ Ειδικής Αγωγής και Διαπολιτισμικής μέσω alfavita.gr

Προκηρύξεις ΑΣΕΠ: Πάρτε σε 2 μόνο ημέρες online Πιστοποίηση Αγγλικών με 111 ευρώ

νέα από το Ethnos logo

σχετικά άρθρα