Προκαταρκτική εξέταση για τις συνθήκες αλλά και τις επιπτώσεις της επίθεσης που έγινε εις βάρος μαθητών μετά τη λήξη του σχολικού αγώνα, παρήγγειλε η εισαγγελέας Ποινικής Δίωξης Κυριακή Κλιάμπα.
Αναλυτικότερα, η εισαγγελέας, ζήτησε να γίνει περαιτέρω έρευνα και μέχρι να ολοκληρωθεί να αφεθεί ελεύθερος ο 17χρονος που συνελήφθη και φέρεται ως δράστης.
Ο ανήλικος οδηγήθηκε σήμερα στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης, μετά τη σύλληψη του.
Σκοπός είναι να προσκομιστούν οι ιατρικοί φάκελοι και η ιατροδικαστική έκθεση για να διακριβωθεί οι σωματικές βλάβες που υπέστησαν οι τρεις μαθητές που τραυματίστηκαν. Η έρευνα ανατέθηκε στο τμήμα Ασφάλειας Πυλαίας-Χορτιάτη που διενήργησε και την προανάκριση.
Υπενθυμίζεται ότι στη διάρκεια του επεισοδίου ένας 15χρονος τραυματίστηκε σοβαρότερα στο κεφάλι. Με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ διακομίστηκε στο Νοσοκομείο Γεννηματάς.
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
Voucher 750 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα - Ανοίγουν οι αιτήσεις
Alfavita Newsroom