σχολειο
Ανακοινώνονται σύμφωνα με πληροφορίες του alfavita οι Προκηρύξεις Γενικής Εκπαίδευσης και Υποβολή Αιτήσεων για τη συγκρότηση των νέων Πινάκων Κατάταξης Εκπαιδευτικών για τις χιλιάδες νέες προσλήψεις αναπληρωτών

Σύμφωνα με πληροφορίες του alfavita.gr από το Εθνικό Τυπογραφείο αύριο Τρίτη ανακοινώνονται οι Προκηρύξεις των Εκπαιδευτικών (ΦΕΚ) για τις νέες χιλιάδες προσλήψεις που θα γίνουν μέσω ΑΣΕΠ και αφορούν τους αναπληρωτές εκπαιδευτικού

UPDATE: ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΗΚΕ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΟΥ ALFAVITA.GR -  ΒΓΗΚΕ Η ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ - ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ

Μετά την ανακοίνωση θα μεσολαβήσει ένα χρονικό διάστημα 10 ημερών για να μπορέσουν οι υποψήφιοι εκπαιδευτικοί να μαζέψουν τα δικαιολογητικά που απαιτούν οι Προκηρύξεις  και αμέσως μετά, στο τέλος της πρώτης εβδομάδας του Μαρτίου θα ξεκινήσουν οι αιτήσεις οι οποίες θα διαρκέσουν μέχρι περίπου τα τέλη Μαρτίου. 

Οι πίνακες, που ανοίγουν ξανά μετά από τρία ολόκληρα χρόνια, θα δώσουν την ευκαιρία στους νέους εκπαιδευτικούς να καταθέσουν για πρώτη φορά τα «χαρτιά» τους και στους παλαιότερους να προσθέσουν τα «προσόντα» που έχουν αποκτήσει την τελευταία τριετία.

Από τους νέους πίνακες θα προσληφθούν πάνω από 40.000 αναπληρωτές το καλοκαίρι του τρέχοντος έτους ενώ θα ισχύουν για μόνιμους διορισμούς για την επόμενη διετία (2024 και 2025)

Να σημειώσουμε εδώ ότι στην περίπτωση που προκύψουν μόνιμοι διορισμοί εκπαιδευτικών, αυτοί θα γίνουν από τους υπάρχοντες πίνακες, οι οποίοι έχουν ισχύ έως τα τέλη Αυγούστου του 2023.

Πότε θα βγουν τα αποτελέσματα

Τα προσωρινά αποτελέσματα κατάταξης των εκπαιδευτικών αναμένεται να ανακοινωθούν στις αρχές του καλοκαιριού, εκτός εάν την ίδια περίοδο βρίσκονται σε εξέλιξη οι βουλευτικές εκλογές. Στην περίπτωση αυτή, θα ανακοινωθούν αμέσως μόλις ολοκληρωθεί η διαδικασία και σχηματιστεί η νέα Κυβέρνηση.

Σε κάθε περίπτωση, όπως ανακοίνωσε και ο πρόεδρος του ΑΣΕΠ, Θάνος Παπαϊωάννου, επειδή η στελέχωση των σχολείων είναι ένα καίριο ζήτημα, υπάρχει η πρόβλεψη για να παρακαμφθεί (μέσω απόφασης του ΣτΕ), το «πάγωμα» της ανακοίνωσης αποτελεσμάτων κατά τη διάρκεια των εκλογών.

Πώς θα κάνετε αίτηση για να ενταχθείτε στους Πίνακες εκπαιδευτικών 

Για να ενταχθείτε στους Πίνακες εκπαιδευτικών και να διεκδικήστε πρόσληψη θα πρέπει να δημιουργήσετε ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΣΤΟΝ ΟΠΣΥΔ κ ΣΤΟ ΑΣΕΠ ή να τον ΕΠΙΚΑΙΡΟΠΟΙΗΣΕΤΕ.

Το Proson.gr όπως κάθε χρόνο πραγματοποιεί για λογαριασμό των αναπληρωτών πλήρως την αίτηση καθώς και την δημιουργία λογαριασμό στον ΟΠΣΥΔ και στο ΑΣΕΠ! 

Χιλιάδες εκπαιδευτικοί κάθε χρόνο (Βλέπε στο άνοιγμα των πινάκων της Ειδικής το 2022) εξουσιοδοτούν το proson.gr να τους κάνει ΕΓΚΥΡΑ και ΕΓΚΑΙΡΑ τον λογαριασμό στον ΟΠΣΥΔ και στο ΑΣΕΠ και ότι χρειάζεται για να διεκπεραιωθεί η αίτηση!

KANTE THN ΑΙΤΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΠΙΝΑΚΕΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ ΕΔΩ ΜΕΣΩ ΤΟΥ PROSON. GR 

Ποιο σεμινάριο στην Ελλάδα Μοριοδοτεί και στους δύο ΠΙΝΑΚΕΣ και πληροί τα κριτήρια της νομοθεσίας (Μόνο 12 ευρώ το μήνα)

Με Μοριοδοτούμενο σεμινάριο του Πανεπιστημίου Πατρών που ΔΙΝΕΙ ΔΙΠΛΗ ΜΟΡΙΟΔΟΤΗΣΗ στους δύο πίνακες (και στη Γενική και στην Ειδική Αγωγή) είναι το Μοριοδοτουμενο σεμινάριο στην ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗ που με μόνο 75 ευρώ εγγραφή μπορείτε να ενταχθείτε στο πρόγραμμα. Μετά τα δίδακτρα είναι ίσα με 12 ευρώ το μήνα!

ΜΟΡΙΟΔΟΤΟΥΝ ΜΕ 2 ΜΟΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΠΙΝΑΚΕΣ (ΔΕΝ έχουν εξετάσεις ΔΕΝ έχουν εργασίες, ΟΥΤΕ υποχρεωτικές παρακολουθήσεις!)

ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΠΑΝ.ΠΑΤΡΩΝ - ΑΙΤΗΣΗ ΕΔΩ (12 ευρώ το μήνα)

ΣΧΟΛΙΚΗ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ (ανερχόμενη) ΤΟΥ ΠΑΝ.ΠΑΤΡΩΝ -  ΑΙΤΗΣΗ ΕΔΩ (12 ευρώ το μήνα)

Η 1η ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗ ΣΤΟΝ ΑΥΤΙΣΜΟ ΠΟΥ ΜΟΡΙΟΔΟΤΕΙ - ΑΙΤΗΣΗ ΕΔΩ (12 ευρώ το μήνα)

ΔΙΑΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ - ΑΙΤΗΣΗ ΕΔΩ (12 ευρώ το μήνα)

 

O μόνος τρόπος στην Ελλάδα να προλάβετε να πάρετε 11 (+2) μόρια πριν κλείσουν οι αιτήσεις αναπληρωτών

Ο μόνος τρόπος στην Ελλάδα για να προλαβαίνουν πάρουν οι εκπαιδευτικοί 7 μόρια είναι η online εύκολη Πιστοποίηση Αγγλικών του goLearn - Δίνετε τηλεξέταση όποτε θέλετε μόνο σε Reading - Listening και σε 2 μόνο ημέρες έρχεται το χαρτί στα χέρια σας - Απαντήστε σε online test από το PC σας σε 56 ερωτήσεις πολλαπλής επιλογής και πάρτε Proficiency πριν κλείσουν οι αιτήσει

Παράλληλα μπορείτε να πάρετε ακόμα 4 μόρια με την Πιστοποίηση Υπολογιστών ELIC

Αυτή την πιστοποίηση επιλέγουν δεκάδες χιλιάδες ενήλικες κάθε χρόνο που βιάζονται να πάρουν τα Αγγλικά και τα έξτρα μόρια!

Πάρτε σε 2 μέρες από τώρα στα χέρια σας την Πιστοποίηση Αγγλικών εύκολα και online για 7 μόρια

Πάρτε πριν κλείσουν οι αιτήσεις την Πιστοποίηση Υπολογιστών εύκολα και άμεσα για 4 μόρια

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

To 1o Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Ειδικής Αγωγής με ECTS για Εκπαιδευτικούς - Αιτήσεις έως 29-11

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή

Πιστοποίηση Αγγλικών σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

Πιστοποίηση Υπολογιστών σε 2 ημέρες μόνο 95 ευρώ για προκηρύξεις ΑΣΕΠ

νέα από το Ethnos logo

σχετικά άρθρα

Πανελλήνιες 2021: Σπουδές στην επιστήμη της Δασολογίας
Ε' ΕΛΜΕ Θ: Ψήφισμα συμπαράστασης στους διωκόμενους φοιτητές της Πολυτεχνικής σχολής Ξάνθης
Τη στήριξή της δηλώνει η Ε' ΕΛΜΕ Θεσσαλονίκης στους διωκόμενους φοιτητές της Πολυτεχνικής σχολής Ξάνθης
Ε' ΕΛΜΕ Θ: Ψήφισμα συμπαράστασης στους διωκόμενους φοιτητές της Πολυτεχνικής σχολής Ξάνθης
iky.jpg
ΙΚΥ: Υποτροφίες για την ανάπτυξη συνεργασιών μεταξύ μελών ΔΕΠ ελληνικών ΑΕΙ και φορέων ελληνικού πολιτισμού στο εξωτερικό
Οι αιτήσεις υποβάλλονται ηλεκτρονικά μέσω διαδικτυακής εφαρμογής, έως την Δευτέρα 15/01/2024 και ώρα Ελλάδος 14.00
ΙΚΥ: Υποτροφίες για την ανάπτυξη συνεργασιών μεταξύ μελών ΔΕΠ ελληνικών ΑΕΙ και φορέων ελληνικού πολιτισμού στο εξωτερικό