δασκάλα
Από τους νέους πίνακες θα προσληφθούν πάνω από 40.000 αναπληρωτές το καλοκαίρι του τρέχοντος έτους ενώ θα ισχύουν για μόνιμους διορισμούς για την επόμενη διετία (2024 και 2025)

Τέλος η αγωνία για δεκάδες χιλιάδες εκπαιδευτικούς που αναμένουν να καταθέσουν τα χαρτιά τους για τις χιλιάδες νέες προσλήψεις στα σχολεία.

Το alfavita παρουσιάζει την προκήρυξη του ΑΣΕΠ που δημοσιεύτηκε στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης και αφορά τη διαδικασία κατάταξης με σειρά προτεραιότητας, κατά κλάδο και ειδικότητα, υποψήφιων εκπαιδευτικών Δευτεροβάθμιας Γενικής Εκπαίδευσης κατηγορίας Π.Ε.

Η προκήρυξη του ΑΣΕΠ καλεί

Τους εκπαιδευτικούς Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, κλάδων ΠΕ01, ΠΕ02, ΠΕ03, ΠΕ04, ΠΕ05, ΠΕ06, ΠΕ07, ΠΕ08, ΠΕ11, ΠΕ33, ΠΕ34, ΠΕ40, ΠΕ41, ΠΕ78, ΠΕ80, ΠΕ81, ΠΕ82, ΠΕ83, ΠΕ84, ΠΕ85, ΠΕ86, ΠΕ87, ΠΕ88, ΠΕ89, ΠΕ90 και ΠΕ91 να υποβάλουν, εφόσον κατέχουν τα γενικά και απαιτούμενα προσόντα, «ΑΙΤΗΣΗ – ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ» (ηλεκτρονική) για τη διαδικασία κατάταξης με σειρά προτεραιότητας, κατά κλάδο και ειδικότητα, για την πλήρωση των κενών θέσεων εκπαιδευτικών δευτεροβάθμιας Γενικής Εκπαίδευσης, καθώς και για την κάλυψη των λειτουργικών αναγκών των οικείων βαθμίδων εκπαίδευσης.

Προθεσμία αιτήσεων εκπαιδευτικών

Η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής αρχίζει στις 7 Μαρτίου ημέρα Τρίτη και ώρα 08.00 και λήγει στις 31 Μαρτίου ημέρα Παρασκευή και ώρα 14:00.

Οι πίνακες, που ανοίγουν ξανά μετά από τρία ολόκληρα χρόνια, θα δώσουν την ευκαιρία στους νέους εκπαιδευτικούς να καταθέσουν για πρώτη φορά τα «χαρτιά» τους και στους παλαιότερους να προσθέσουν τα «προσόντα» που έχουν αποκτήσει την τελευταία τριετία.

Από τους νέους πίνακες θα προσληφθούν πάνω από 40.000 αναπληρωτές το καλοκαίρι του τρέχοντος έτους ενώ θα ισχύουν για μόνιμους διορισμούς για την επόμενη διετία (2024 και 2025)

Να σημειώσουμε εδώ ότι στην περίπτωση που προκύψουν μόνιμοι διορισμοί εκπαιδευτικών, αυτοί θα γίνουν από τους υπάρχοντες πίνακες, οι οποίοι έχουν ισχύ έως τα τέλη Αυγούστου του 2023.

Πότε θα βγουν τα αποτελέσματα

Τα προσωρινά αποτελέσματα κατάταξης των εκπαιδευτικών αναμένεται να ανακοινωθούν στις αρχές του καλοκαιριού, εκτός εάν την ίδια περίοδο βρίσκονται σε εξέλιξη οι βουλευτικές εκλογές. Στην περίπτωση αυτή, θα ανακοινωθούν αμέσως μόλις ολοκληρωθεί η διαδικασία και σχηματιστεί η νέα Κυβέρνηση.

Σε κάθε περίπτωση, όπως ανακοίνωσε και ο πρόεδρος του ΑΣΕΠ, Θάνος Παπαϊωάννου, επειδή η στελέχωση των σχολείων είναι ένα καίριο ζήτημα, υπάρχει η πρόβλεψη για να παρακαμφθεί (μέσω απόφασης του ΣτΕ), το «πάγωμα» της ανακοίνωσης αποτελεσμάτων κατά τη διάρκεια των εκλογών.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

Ποιο σεμινάριο στην Ελλάδα Μοριοδοτεί και στους δύο ΠΙΝΑΚΕΣ και πληροί τα κριτήρια της νομοθεσίας (Μόνο 12 ευρώ το μήνα)

Με Μοριοδοτούμενο σεμινάριο του Πανεπιστημίου Πατρών που ΔΙΝΕΙ ΔΙΠΛΗ ΜΟΡΙΟΔΟΤΗΣΗ στους δύο πίνακες (και στη Γενική και στην Ειδική Αγωγή) είναι το Μοριοδοτουμενο σεμινάριο στην ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗ που με μόνο 75 ευρώ εγγραφή μπορείτε να ενταχθείτε στο πρόγραμμα. Μετά τα δίδακτρα είναι ίσα με 12 ευρώ το μήνα!

ΜΟΡΙΟΔΟΤΟΥΝ ΜΕ 2 ΜΟΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΠΙΝΑΚΕΣ (ΔΕΝ έχουν εξετάσεις ΔΕΝ έχουν εργασίες, ΟΥΤΕ υποχρεωτικές παρακολουθήσεις!)

ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΠΑΝ.ΠΑΤΡΩΝ - ΑΙΤΗΣΗ ΕΔΩ (12 ευρώ το μήνα)

ΣΧΟΛΙΚΗ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ (ανερχόμενη) ΤΟΥ ΠΑΝ.ΠΑΤΡΩΝ -  ΑΙΤΗΣΗ ΕΔΩ (12 ευρώ το μήνα)

Η 1η ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗ ΣΤΟΝ ΑΥΤΙΣΜΟ ΠΟΥ ΜΟΡΙΟΔΟΤΕΙ - ΑΙΤΗΣΗ ΕΔΩ (12 ευρώ το μήνα)

ΔΙΑΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ - ΑΙΤΗΣΗ ΕΔΩ (12 ευρώ το μήνα)

O μόνος τρόπος στην Ελλάδα να προλάβετε να πάρετε 11 (+2) μόρια πριν κλείσουν οι αιτήσεις αναπληρωτών

Ο μόνος τρόπος στην Ελλάδα για να προλαβαίνουν πάρουν οι εκπαιδευτικοί 7 μόρια είναι η online εύκολη Πιστοποίηση Αγγλικών του goLearn - Δίνετε τηλεξέταση όποτε θέλετε μόνο σε Reading - Listening και σε 2 μόνο ημέρες έρχεται το χαρτί στα χέρια σας - Απαντήστε σε online test από το PC σας σε 56 ερωτήσεις πολλαπλής επιλογής και πάρτε Proficiency πριν κλείσουν οι αιτήσει

Παράλληλα μπορείτε να πάρετε ακόμα 4 μόρια με την Πιστοποίηση Υπολογιστών ELIC

Αυτή την πιστοποίηση επιλέγουν δεκάδες χιλιάδες ενήλικες κάθε χρόνο που βιάζονται να πάρουν τα Αγγλικά και τα έξτρα μόρια!

Πάρτε σε 2 μέρες από τώρα στα χέρια σας την Πιστοποίηση Αγγλικών εύκολα και online για 7 μόρια

Πάρτε πριν κλείσουν οι αιτήσεις την Πιστοποίηση Υπολογιστών εύκολα και άμεσα για 4 μόρια

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Το σεμινάριο Ειδικής Αγωγής με το χαμηλότερο κόστος από ΑΕΙ - 50 ευρώ εγγραφή έως 27-9

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΑΣΕΠ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ: Ύλη, Προετοιμασία, Ειδικότητες, παλιά θέματα

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ για ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ - με μόνο 65 ευρώ εγγραφή

Παν.Πατρών: ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ στα ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΑ Ειδικής Αγωγής και Διαπολιτισμικής μέσω alfavita.gr

Προκηρύξεις ΑΣΕΠ: Πάρτε σε 2 μόνο ημέρες online Πιστοποίηση Αγγλικών με 111 ευρώ

νέα από το Ethnos logo

σχετικά άρθρα

κλειστά σχολεία
Κακοκαιρία Elias: Σε ποιες περιοχές θα παραμείνουν κλειστά τα σχολεία αύριο, Τετάρτη
Πώς θα πραγματοποιηθούν τα μαθήματα στα σχολεία που θα παραμείνουν κλειστά λόγω της κακοκαιρίας Elias
Κακοκαιρία Elias: Σε ποιες περιοχές θα παραμείνουν κλειστά τα σχολεία αύριο, Τετάρτη