ΠΑΔΑ: Τον Μάρτιο οι εκλογές για Συμβούλιο Διοίκησης - Οι προκηρύξεις
Ως ημερομηνία διεξαγωγής της εκλογικής διαδικασίας ορίζεται η 10η Μαρτίου 2023, ημέρα Παρασκευή.

Την προκήρυξη ηλεκτρονικών εκλογών για την ανάδειξη των έξι εσωτερικών και των 5 εσωτερικών μελών του Συμβουλίου Διοίκησης,το οποίο κατόπιν θα εκλέξει τον νέο πρύτανη από τα εσωτερικά μέλη, ανακοίνωσε σήμετα το  Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής.

Η θητεία των εσωτερικών μελών που θα εκλεγούν λήγει την 31η Αυγούστου 2027. Ως ημερομηνία διεξαγωγής της εκλογικής διαδικασίας ορίζεται η 10η Μαρτίου 2023, ημέρα Παρασκευή.

Η εκλογική διαδικασία θα διενεργηθεί αποκλειστικά ηλεκτρονικά με τη χρήση του ειδικού πληροφοριακού συστήματος με την ονομασία «Ψηφιακή Κάλπη ΖΕΥΣ» της ανώνυμης εταιρείας του Ελληνικού Δημοσίου με την επωνυμία «Εθνικό Δίκτυο Υποδομών Τεχνολογίας και Έρευνας Α.Ε.» (Ε.Δ.Υ.Τ.Ε. Α.Ε.) και η ψηφοφορία θα διαρκέσει από τις 9:00 π.μ. έως τις 16:00.

Για τα εξωτερικά μέλη, δικαίωμα υποβολής υποψηφιότητας έχει κάθε φυσικό πρόσωπο με την ιδιότητα Καθηγητή Πανεπιστημίου της αλλοδαπής ή Ομότιμου Καθηγητή ή αφυπηρετήσαντος μέλους Δ.Ε.Π. άλλου Α.Ε.Ι. της ημεδαπής, καθώς και φυσικά πρόσωπα με ευρεία αναγνώριση ή συμβολή στον πολιτισμό, τις τέχνες, τα γράμματα ή τις επιστήμες, την οικονομία ή την κοινωνία, εκπρόσωποι διεθνών οργανισμών ή κοινωνικών εταίρων. Ο αριθμός των Ομότιμων Καθηγητών ή αφυπηρετησάντων μελών Δ.Ε.Π. που μπορούν να επιλεγούν δεν υπερβαίνει τον έναν (1) σύμφωνα με την .παρ. 4 του άρθρου 8 του Ν. 4957/2022. Οι υποψήφιοι που επιθυμούν να εκδηλώσουν ενδιαφέρον για τη θέση εξωτερικού μέλους Συμβουλίου Διοίκησης του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής θα πρέπει να διαθέτουν αυξημένα τυπικά προσόντα, και σε κάθε περίπτωση να είναι κατ' ελάχιστον άτοχοι πτυχίου ή διπλώματος Α.Ε.Ι. της ημεδαπής ή αλλοδαπής.

Kαταληκτική ημερομηνία υποβολής υποψηφιοτήτων για τα εξωτερικά μέλη  ορίστηκε  η 17η Φεβρουαρίου 2023, ημέρα Παρασκευή και ώρα Ελλάδας 15:00

Δείτε τις προκηρύξεις

Για τα εσωτερικά μέλη

Για τα εξωτερικά μέλη

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Voucher 750 ευρώ: Εάν πήρες ΚΑΥΑΣ κλείδωσε το επίδομα εδώ με ένα κλικ στο ΕΚΕΚ

Αυτά είναι τα ελληνικά επώνυμα που προέρχονται από αλβανικές λέξεις

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 14/7

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

γυμναστική
Η μουσική στο γυμναστήριο δεν είναι trend της εποχής. Είναι μια πρακτική 2.000 ετών: Ο Σωκράτης… χόρευε για να μείνει σε φόρμα!
Από τον αυλό στον Spotify: Γιατί η μουσική ήταν (και παραμένει) το καλύτερο «εργαλείο» άσκησης
Η μουσική στο γυμναστήριο δεν είναι trend της εποχής. Είναι μια πρακτική 2.000 ετών: Ο Σωκράτης… χόρευε για να μείνει σε φόρμα!