Τη αγωνία των γονιών για τις ελλείψεις φαρμάκων για τα παιδιά, εκφράζει με ανακοίνωσή της η Ανώτατη Συνομοσπονδία Γονέων Μαθητών Ελλάδας (ΑΣΓΜΕ).
Οι γονείς ζητούν την άμεση διαθεσιμότητα των φαρμάκων, αλλά θίγουν και το ζήτημα της υποστελέχωσης των νοσοκομείων, ζητώντας την πρόσληψη μόνιμου προσωπικού
Η ανακοίνωση της ΑΣΓΜΕ
H ΑΣΓΜΕ εκφράζει την αγωνία όλων των γονιών της χώρας που σε συνθήκες έντονης εποχιακής γρίπης υπάρχει έλλειψη βασικών φαρμάκων για τα παιδιά μας.
Είναι προκλητικό την ίδια ώρα που του Υπουργείο Παιδείας αναγνωρίζει την έξαρση της γρίπης και με εγκύκλιο δικαιολογεί την απουσία μαθητών από την εκπαίδευση , εμείς να αγωνιούμε για το αν θα βρούμε το αναγκαίο φάρμακο για τα παιδιά μας και παράλληλα να περιμένουμε ατελείωτες ώρες στα λίγα ΥΠΟ στελεχωμένα παιδιατρικά τμήματα.
ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ φάρμακα διαθέσιμά για τα παιδιά μας όποτε τα χρειάζονται.
ΚΑΜΙΑ ανατίμηση τους .
ΕΠΑΡΚΗ στελέχωση όλων των νοσοκομείων με μόνιμο προσωπικό ώστε να καλύψουν τις ανάγκες νοσηλείας τους.
Όλες οι σημαντικές ειδήσεις
Προσλήψεις εκπαιδευτικών – ΟΠΣΥΔ: Τα 6 βήματα για σωστά δικαιολογητικά και φάκελο
Πανελλήνιες 2026: Το έγγραφο «κλειδί» για την είσοδο στα εξεταστικά κέντρα
Προκηρύξεις εκπαιδευτικών 2026: Πώς θα δεις πρώτος τους πίνακες μέσω google
Alfavita Newsroom