ΑΠΘ
Άργησε η δικαίωση και χάθηκαν πολλές ευκαιρίες για εκατοντάδες πτυχιούχους

Χρειάστηκε να περάσουν χρόνια για να διορθωθεί μια απίστευτη αδικία του υπουργείου Παιδείας και του υπουργείου Οικονομικών.

Άργησε η δικαίωση και χάθηκαν πολλές ευκαιρίες για εκατοντάδες πτυχιούχους, οι οποίοι πλέον έχουν τα λογικά εργασιακά δικαιώματα, βάση της εκπαίδευσης και των σπουδών τους.

Οι απόφοιτοι του τμήματος Δασολογίας Διαχείρισης Περιβάλλοντος και Φυσικών Πόρων της Ορεστιάδας έχουν πλέον τη δυνατότητα να είναι υποψήφιοι σε θέσεις του δημοσίου και με ειδικότητα ΠΕ Δασολόγων και με την ειδικότητα ΠΕ Περιβάλλοντος.

Παράλληλα οι απόφοιτου του τμήματος Γλώσσας, Φιλολογίας και Πολιτισμού Παρευξείνιων Χωρών του ΔΠΘ, έχουν τη δυνατότητα να διοριστούν στο δημόσιο στην ΠΕ Ξένων Γλωσσών.

Ο πρόεδρος του τμήματος Δασολογίας Διαχείρισης Περιβάλλοντος και Φυσικών Πόρων του ΔΠΘ (Ορεστιάδα) καθηγητής Γιώργος Τσαντόπουλος δήλωσε:

"Είμαι πολύ χαρούμενος για τη δυνατότητα που θα έχουν στο μέλλον οι απόφοιτοι του Τμήματος Δασολογίας και Διαχείρισης Περιβάλλοντος και Φυσικών Πόρων του ΔΠΘ.
Στους επόμενους διαγωνισμούς, εκτός από τη δυνατότητα που είχαν να είναι υποψήφιοι σε θέσεις του δημοσίου με ειδικότητα ΠΕ Δασολόγων, στο μέλλον έχουν τη δυνατότατά να συμμετέχουν και στην ειδικότητα ΠΕ Περιβάλλοντος.
Θεωρούσα αδικία να μην έχουν οι απόφοιτοι του Τμήματος μου αυτή τη δυνατότητα.
Έτσι, αυτή η επιτυχία ήταν το αποτέλεσμα συντονισμένων ενεργειών και καλής συνεργασίας με τον Πρόεδρο του Τμήματος Δασολογίας και Φυσικού Περιβάλλοντος του ΑΠΘ καθηγητή Αλέξανδρο Δημητρακόπουλο και των συναδέρφων του ΓΕΩΤΕΕ".

Ικανοποίηση και δικαίωση και για τον πρόεδρο του τμήματος Γλώσσας, Φιλολογίας και Πολιτισμού Παρευξείνιων Χωρών του ΔΠΘ (Κομοτηνή) καθηγητή Ηλίας Πετρόπουλος ο οποίος δήλωσε:
"Ως Πρόεδρος του Τμήμα Γλώσσας, Φιλολογίας και Πολιτισμού Παρευξείνιων Χωρών του ΔΠΘ είμαι στην πολύ ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι με το νέο ΦΕΚ (232/17-12-2022 τ. Α’) οι απόφοιτοί μας πλέον εντάσσονται σε ένα ειδικό ΠΕ για τον διορισμό τους. Αυτή η κατάκτηση έρχεται να δικαιώσει τους κόπους και τις προσπάθειες όλων μας.
Θερμα συγχαρητήρια!"

Το γιατί τόσα χρόνια δεν έγινε το αυτονόητο, δεν μπορούμε να το γνωρίζουμε. . .
 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Πως να χάσετε λίπος από την κοιλιά: Μια γρήγορη και αποτελεσματική δίαιτα και προπαντός υγιεινή

Παν.Αιγαίου - GoLearn: 12 Ιουνίου ξεκινούν τα μοριοδοτούμενα σεμινάρια εκπαιδευτικών

Παν.Πατρών: ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ στα ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΑ Ειδικής Αγωγής και Διαπολιτισμικής μέσω alfavita.gr

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής - Μόνο 12€ το μήνα

Προκηρύξεις ΑΣΕΠ: Πάρτε σε 2 μόνο ημέρες online Πιστοποίηση Αγγλικών με 111 ευρώ

νέα από το Ethnos logo

σχετικά άρθρα