Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής: Εγκρίθηκε η κατασκευή 1.100 φοιτητικών εστιών
Εγκρίθηκε η κατασκευή 1.100 φοιτητικών εστιών στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής - Προστίθενται σε άλλες 7.050 νέες φοιτητικές εστίες που ήδη έχουν δρομολογηθεί

Την έγκριση του νέου έργου Συμπράξεις Δημοσίου και Ιδιωτικού Τομέα, για την κατασκευή 1.100 φοιτητικών εστιών για το Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής, ανακοίνωσε η υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων, Νίκη Κεραμέως.

Με ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ανέφερε πως το εν λόγω έργο προστίθενται σε άλλες 7.050 νέες φοιτητικές εστίες που ήδη έχουν δρομολογηθεί.

«Στηρίζουμε τους φοιτητές μας και τις οικογένειες τους», ανέφερε στην ανάρτησή της η υπουργός. 

Αναλυτικά

Μόλις εγκρίναμε νέο έργο ΣΔΙΤ για κατασκευή 1100 νέων φοιτητικών εστιών για το Πανεπ. Δυτικής Αττικής. Προστίθενται σε άλλες 7050 νέες φοιτητικές εστίες που ήδη έχουν δρομολογηθεί. Στηρίζουμε τους φοιτητές μας και τις οικογένειες τους.

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΑΣΕΠ: Σε 2 ημέρες ΕΥΚΟΛΟ Online Proficiency GOLEARN ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση (Μόνο 10 ημέρες έμειναν για την ΑΛΛΑΓΗ!)

Παν.Πατρών: Ανακοινώθηκε το 1ο σε Ελλάδα Μοριοδοτούμενο Πανεπιστημιακό σεμινάριο στην Τεχνητή Νοημοσύνη για εκπαιδευτικούς

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 24/5

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα