hmerida
Στις 8/12 θα πραγματοποιηθεί η Επιμορφωτική Ημερίδα Μαθηματικών στη Λάρισα

Δύο πολύ ενδιαφέρουσες ημερίδες Μαθηματικών με τη συμμετοχή του διεθνούς αναγνωρισμένου επιστήμονα Αθανάσιο Φωκά θα γίνουν στη Λάρισα και στα Τρίκαλα με θέμα: «Τα Μαθηματικά είναι Παντού».    

Οι επιμορφωτικές ημερίδες θα πραγματοποιηθούν:

    • Την Τετάρτη 07 Δεκεμβρίου 2022 και ώρα 11.45’ έως 14.00’ μ.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων "ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΣ" του 1ου ΕΠΑΛ Τρικάλων.  
    • Τη Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2022 και ώρα 11.45’ έως 14.00’ μ.μ. στο αμφιθέατρο  του 6ου ΓΕΛ Λάρισας.

Στη διάρκεια της ημερίδας θα παρουσιαστούν: 

    • Τρόποι αποτελεσματικότερης διδασκαλίας των μαθηματικών εννοιών του αντίστοιχου προγράμματος σπουδών από τον κ. Κωνσταντίνο Μπουραζάνα -Σ.Ε.Ε. του ΠΕΚΕΣ Θεσσαλίας. 
    • Η Τράπεζα Θεμάτων Συναντά τα Νέα προγράμματα Σπουδών από τον κ. Τάσο Νίκο-Σύμβουλο Α΄ Μαθηματικών ΙΕΠ. 
    • Μονοπάτια κατανόησης από τον κ. Αθανάσιο Φωκά - Καθηγητή Εφαρμοσμένων Μαθηματικών του Πανεπιστημίου του Cambridge & μέλος της Ακαδημίας Αθηνών.

Όλοι οι συμμετέχοντες θα έχουν τη  δυνατότητα κατά τη διάρκεια της ημερίδας να υποβάλλουν ερωτήσεις και να παίρνουν απαντήσεις. 

Οι ημερίδες διοργανώνονται από τον Συντονιστή  Ε. Ε.  κ. Κωνσταντίνο Μπουραζάνα του ΠΕΚΕΣ Θεσσαλίας, σε συνεργασία με τις Διευθύνσεις  Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης  Λάρισας, Τρικάλων & Καρδίτσας και το παράρτημα της ΕΜΕ Τρικάλων. 

hmerida

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Νέο Προσκλητήριο Προσλήψεων Εκπαιδευτών Ενηλίκων: Αφορά όλα τα πτυχία ΑΕΙ-ΤΕΙ - Πιστοποιηθείτε άμεσα

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ για Εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ μόρια 2ης ξένης γλώσσας

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 19/9

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ΝΑΤΟ
«Ντροπή και πρόκληση»: Ο Δήμος Ανατολικής Σάμου στη «Διεθνή Μέρα του ΝΑΤΟ»
Σφοδρή αντίδραση για τη συμμετοχή του Δήμου Αν. Σάμου στη «Διεθνή Μέρα του ΝΑΤΟ» – «Προκλητική απόφαση, που εξωραΐζει έναν δολοφονικό οργανισμό»
«Ντροπή και πρόκληση»: Ο Δήμος Ανατολικής Σάμου στη «Διεθνή Μέρα του ΝΑΤΟ»