ξυλοδαρμοσ
Νέο περιστατικό σχολικής βίας, αυτή τη φορά στη Θεσσαλονίκη

Τέλος δεν έχουν τα περιστατικά βίας ανάμεσα σε μαθητές διάφορων εκπαιδευτικών βαθμίδων, καθώς έγινε γνωστός ο ξυλοδαρμός 15χρονου σε ΕΠΑΛ της Θεσσαλονίκης.

Οι ανήλικοι δράστες φαίνεται να μην γνώριζαν προσωπικά το θύμα τους, ενώ εναντίον του κινήθηκαν με κατάφωρη αγριότητα.

Το βίαιο περιστατικό

Σύμφωνα με πληροφορίες από το thestival.gr, στις 24ης Οκτωβρίου, ένας 15χρονος μαθητή της Α’ Λυκείου σε ΕΠΑΛ της Θεσσαλονίκης, δέχθηκε άγρια επίθεση από μαθητές της Γ' Λυκείου, όσο ο ίδιος βρισκόταν στο προαύλιο του σχολείου.

Ο άτυχος μαθητής έφερε τραύματα σε κεφάλι και στέρνο και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου και νοσηλεύτηκε για μία ημέρα.

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν έναν 17χρονο και έναν 18χρονο, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία, ύστερα από μήνυση που υπέβαλε ο πατέρας.

«Ο γιος μου είχε δίωρο κενό. Καθόταν με έναν συμμαθητή του στο προαύλιο όταν ξαφνικά αισθάνθηκαν ένα ντου από μια ομάδα 10-15 ατόμων. Ο φίλος του πρόλαβε να τρέξει και να γλιτώσει. Έπιασαν το παιδί μου και χωρίς λόγο τον έκαναν μαύρο στο ξύλο, πολλές κλωτσιές, πολλά χτυπήματα στο κεφάλι», ανέφερε, ενώ προσέθεσε πως «ενώ τον χτυπούσαν, φώναζαν μην τον αφήσετε να πάει στον διευθυντή, καθίστε να τον γαμ…υμε».

Ο πατέρας υποστήριξε, ακόμα, πως δεν υπήρχε κανένας λόγος για μια τέτοια επίθεση, αφού ο γιος του και οι δράστες της επίθεσης είναι σε διαφορετικές τάξεις και «δεν έχουν ούτε καλημέρα».

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Τι σημαίνει η λέξη «φανφάρα» και από πού προέρχεται

Εκπαιδευτικοί: Πότε θα πιστωθεί στο λογαριασμό τους η μισθοδοσία

Μειώσεις στη στρατιωτική θητεία: Πόσους μήνες θα υπηρετούν οι φαντάροι με τον νέο νόμο

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

απθ
ΑΠΘ: Οι Πρυτανικές Αρχές καταδικάζουν την επίθεση στο σπίτι του Κοσμήτορα της Νομικής Σχολής
Οι Πρυτανικές Αρχές του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου για την επίθεση εξτρεμιστικών στοιχείων στο σπίτι του Κοσμήτορα της Νομικής Σχολής
ΑΠΘ: Οι Πρυτανικές Αρχές καταδικάζουν την επίθεση στο σπίτι του Κοσμήτορα της Νομικής Σχολής
Σοφία Ζαχαράκη, υπουργός Παιδείας
Ζαχαράκη: Διακρίσεις και υποτροφίες για τους κορυφαίους φοιτητές αύριο Δευτέρα στο Μέγαρο Μουσικής
Τελετή Απονομής Βραβείων Αριστείας – Έτος Εισαγωγής 2025 - Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, Δευτέρα 19 Ιανουαρίου 2026 (Αίθουσα Αλεξάνδρα Τριάντη)
Ζαχαράκη: Διακρίσεις και υποτροφίες για τους κορυφαίους φοιτητές αύριο Δευτέρα στο Μέγαρο Μουσικής
μικροπλαστικά
Καινοτομία από τα ελληνικά πανεπιστήμια: Φοιτητές ανέπτυξαν προβιοτικό κατά των μικροπλαστικών
Μια επιστημονική ιδέα με διεθνή προοπτική φιλοδοξεί να περιορίσει τη συσσώρευση μικροπλαστικών στον ανθρώπινο οργανισμό
Καινοτομία από τα ελληνικά πανεπιστήμια: Φοιτητές ανέπτυξαν προβιοτικό κατά των μικροπλαστικών
Επίδομα
Επιστρέφουν πέντε επιδόματα – «Ανάσα» στους μισθούς με αυξήσεις έως 15%
Νέο νομοσχέδιο του υπουργείου Εργασίας επαναφέρει συλλογικές συμβάσεις και παροχές που είχαν χαθεί στα μνημονιακά χρόνια
Επιστρέφουν πέντε επιδόματα – «Ανάσα» στους μισθούς με αυξήσεις έως 15%