Υπουργείο Παιδείας: Πάνω από 2.500 αναπληρωτές θα κάνουν την Πέμπτη δήλωση προτιμήσεων για τοποθέτηση
Η προθεσμία ανάληψης υπηρεσίας στις σχολικές μονάδες θα είναι από τη Δευτέρα 7 έως και την Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2022.

Σήμερα Τρίτη 1η Νοεμβρίου θα ανακοινωθεί η γ' φάση πρόσληψης των αναπληρωτών όπως γνωστοποίησε χθες Δευτέρα μιλώντας στο alfavita.gr o γ.γ του υπουργείου Παιδείας, Αλέξανδρος Κόπτσης.

Ο αριθμός των προσλήψεων αναπληρωτών θα είναι μεγαλύτερος από 2.500 και το alfavita.gr θα δημοσιεύσει, όπως πάντα, πρώτο τα ονόματα των προσληφθέντων.

Tην Πέμπτη 3 Νοεμβρίου οι προσληφθέντες θα κάνουν την Αίτηση-Δήλωση προτιμήσεων στο ΟΠΣΥΔ για τοποθέτηση σε σχολικές μονάδες.

Η προθεσμία ανάληψης υπηρεσίας στις σχολικές μονάδες θα είναι από τη Δευτέρα 7 έως και την Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2022.

Επίσης ο κ. Αλέξανδρος Κόπτσης επιβεβαίωσε ότι λίγες μέρες αργότερα, μέσα στο α΄ 15νθήμερο του Νοεμβρίου θα ανακοινωθούν οι προσλήψεις στην Παράλληλη στήριξη και γενικότερα στην Ειδική Αγωγή (προσλήψεις αναπληρωτών ΕΕΠ-ΕΒΠ - ειδικά σχολεία και ΚΕΔΑΣΥ)

 

 

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

Μόνιμοι διορισμοί εκπαιδευτικών 2026: Τις επόμενες εβδομάδες η ανακοίνωση - Πώς διαμορφώνεται ο αριθμός

Αλλαγές κορυφής στην εκπαίδευση της Αττικής: Χηρεύουν 3 θέσεις "κλειδιά"

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Ο Νίκος Ανδρουλάκης μιλάει και πίσω φαίνεται λογότυπο του ΠΑΣΟΚ
Σφοδρή επίθεση Ανδρουλάκη για τις υποκλοπές: «Ζήτημα δημοκρατίας και θεσμών»
Αιχμές κατά κυβέρνησης και Δικαιοσύνης – Πρόταση για εξεταστική και πολιτική σύγκρουση σε υψηλούς τόνους
Σφοδρή επίθεση Ανδρουλάκη για τις υποκλοπές: «Ζήτημα δημοκρατίας και θεσμών»