Thumbnail
Άλλη μια συμπλοκή μαθητών σε ΕΠΑΛ

Διαστάσεις παίρνουν οι καβγάδες μεταξύ μαθητών σε σχολεία της Λάρισας και μάλιστα σε κάποιες περιπτώσεις, οι διαφορές αναμένεται να λυθούν στα δικαστήρια, αφού οι γονείς των μαθητών υποβάλουν μηνύσεις.

Ειδικότερα, την προηγούμενη Παρασκευή σε ΕΠΑΛ της πόλης, σύμφωνα με πληροφορίες του paidis.com, μία ομάδα μαθητών και κάποιων εξωσχολικών φέρεται να χτύπησαν μαθητή οι γονείς του οποίου κατέθεσαν μήνυση σε βάρος τους στο Αστυνομικό τμήμα της Λάρισας.

Την ίδια μέρα σε άλλο σχολείο (Γενικό Λύκειο) της πόλης, δύο ομάδες ήλθαν στα χέρια στο προαύλιο του σχολείου μετά την ολοκλήρωση της δοκιμαστικής παρέλασης.

Ο καβγάς σύμφωνα με μαρτυρίες, που μεταφέρθηκαν στο paidis.com, ήταν άγριος ενώ οι δύο ομάδες έδωσαν και νέα ραντεβού για να λύσουν τις διαφορές.

Μάλιστα σύμφωνα πάντα με μαρτυρίες και σήμερα δεν έλειψαν οι αψιμαχίες μεταξύ των δύο ομάδων μαθητών.

Γονείς που προβληματίζονται από την έκρηξη βίας στο σχολείο, εκφράζουν απορίες για το αν υπάρχουν εφημερίες στο προαύλιο, ενώ ζητούν και μέσω της σελίδας να μάθουν γιατί δεν υπάρχει παρέμβαση της διεύθυνσης του σχολείου ώστε να σταματήσουν αυτά τα επεισόδια.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Voucher 750 ευρώ για εργαζόμενους ιδιωτικού: ΟΙ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΙΤΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Πύραυλοι του Ιράν τη νύχτα στον ουρανό
Δημοσκόπηση Opinion Poll: Έντονη ανησυχία των Ελλήνων για τον πόλεμο στο Ιράν
Η έρευνα της Opinion Poll δείχνει ότι η πλειονότητα των πολιτών φοβάται τις γεωπολιτικές εξελίξεις στη Μέση Ανατολή, ενώ η ακρίβεια παραμένει το...
Δημοσκόπηση Opinion Poll: Έντονη ανησυχία των Ελλήνων για τον πόλεμο στο Ιράν
Μαξίμου
Σύσκεψη στο Μαξίμου για τον πόλεμο στο Ιράν και τις συνέπειες στην οικονομία
Η κυβέρνηση σε επιφυλακή για τις οικονομικές συνέπειες της κρίσης – φόβοι για άνοδο καυσίμων, πληθωρισμό και νέα μέτρα στήριξης
Σύσκεψη στο Μαξίμου για τον πόλεμο στο Ιράν και τις συνέπειες στην οικονομία